9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban: A kedvenc sorozataimból írnék párat.
The Walking Dead: Rick és Carl újraegyesülése az első évadban. Mindig összeszorul a szívem ha látom és ugyanakkor melegséggel tölt el. Látni, hogy mennyire szereti egymást két ember és mennyire tudnak örülni, ha újra látják egymás, szerintem rendkívül felemelő tud lenni.
Gilmore Girls: Ez aztán a nehéz kérdés, mert kevesebb az olyan jelenet, amit nem kedvelek. Szeretem például, amikor a lányok mindenféle őrültségről hadoválnak, aminek még ők maguk sem tudják mi az értelme vagy amikor Luke megkapja az új telefonját és nem tudja használni a hangpostát. Amikor Rory és Lor megalkotják az 'Ez a pudli nem fog letojni' mondást vagy a bagoly a skót szoknyában.
The Big Bang Theory: Hogy őszinte legyek ez is elég nehéz. Sheldon szinte minden jelenete kedvenc, de a legfrissebb élmény, amikor színjátszást tanul Pennynél és elsírja magát, mert Spock el akarja vinni magával.
Teen Wolf: Stiles és Lydia csókja. El nem tudom mondani mennyi ideig vártam erre, de komolyan. Nekem ők lennének az 'álompár'. Ha már Stiles, akkor az édesapjával közös jelenetei mindig meghatóak.