10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted
CSI: New York, NCIS: Los Angeles
28 napos sorozatkihívás
2013. november 29. 10:31
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8902 Csatolások: 237619 Azonosító: 59785 offline
|
2013. november 29. 11:02
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
1. nap: Egy sorozat, amit bárcsak ne töröltek volna
Gossip Girl
2. nap: Egy sorozat, aminek bárcsak nagyobb lenne a nézettsége
Beauty and the Beast - nem örülnék ha kaszálnák
3. nap: A kedvenc új sorozatod
Beauty and the Beast
4. nap: Az örök kedvenc sorozatod
Hetedik mennyország
5. nap: Egy sorozat, amit ki nem állhatsz
Éjjel-Nappal Budapest
6. nap: A kedvenc sorozatod kedvenc epizódja
Gossip Girl - 1 évad 4. rész aminek a címe:Van egy rossz hírem.Nem tudom miért pont ez,de most ez jutott eszembe
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted)
Gossip Girl - Talán az a rész amikor Blair és Louis összeakarnak házasodni,de igazából az egész 5. évadtól nem voltam elájulva
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene
Once Upon a Time - csak azért mert olyan aranyos
9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban
A Hetedik mennyországban mikor Simon leakar feküdni a barátnőjével erre megérkezik leselkedni a család,majd a 3 fiú - Robbie,Simon és Matt futnak egymás után az utcán.Vagy 5000* láttam már
10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted
Orange is the New Black
Gossip Girl
2. nap: Egy sorozat, aminek bárcsak nagyobb lenne a nézettsége
Beauty and the Beast - nem örülnék ha kaszálnák
3. nap: A kedvenc új sorozatod
Beauty and the Beast
Hetedik mennyország
Éjjel-Nappal Budapest
Gossip Girl - 1 évad 4. rész aminek a címe:Van egy rossz hírem.Nem tudom miért pont ez,de most ez jutott eszembe
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted)
Gossip Girl - Talán az a rész amikor Blair és Louis összeakarnak házasodni,de igazából az egész 5. évadtól nem voltam elájulva
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene
Once Upon a Time - csak azért mert olyan aranyos
A Hetedik mennyországban mikor Simon leakar feküdni a barátnőjével erre megérkezik leselkedni a család,majd a 3 fiú - Robbie,Simon és Matt futnak egymás után az utcán.Vagy 5000* láttam már
Orange is the New Black
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. november 29. 13:42
-
Teen Wolf
-
Teen Wolf
2013. november 29. 13:49
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
HIMYM
HIMYM
2013. november 29. 14:26
10. nap - Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted
Ide sorolható a sorozataimnak kb. a 90 %-a (
), de a változatosság kedvéért nem változtatok, ide is a Supernaturalt írom. Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy valaha belelesek, azt meg főleg nem, hogy a kedvencem lesz. Nem vonzott a története, és azt gondoltam, hogy 8 évaddal sose fogok végezni. Ma már az első számú kedvenc sorozatom, egy részt sem hagytam ki, és ha rajtam múlik, nem is fogok.
Ide sorolható a sorozataimnak kb. a 90 %-a (
areo
2013. november 29. 15:16
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
NCIS meg a többi ilyen hülyeség xD
NCIS meg a többi ilyen hülyeség xD
2013. november 29. 16:39
American Horror Story.
American Horror Story.
2013. november 29. 16:57
10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted:
Gyilkos Elmék (Criminal Minds)
Gyilkos Elmék (Criminal Minds)
Szandi0820
2013. november 29. 17:45
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted): Ezt abból a szempontból nézem, hogy mi nem tetszett, nem pedig azt, hogy valakinek rossz volt a színészi játéka, vagy valami. Szerintem az Így jártam anyátokkal 1. évad évadzárója, amiben Marshall és Lily szakítottak. A szívem szakadt meg
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene: Így jártam anyátokkal, Pretty Little Liars
9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban: A Happy End és mikor valami vicces hangzik el
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene: Így jártam anyátokkal, Pretty Little Liars
9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban: A Happy End és mikor valami vicces hangzik el
2013. november 29. 19:40
10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted:
The Originals és ide sorolható a The Walking Dead is, ami azóta a kedvenc sorozataim közé tornázta fel magát.
The Originals és ide sorolható a The Walking Dead is, ami azóta a kedvenc sorozataim közé tornázta fel magát.
2013. november 30. 08:18
11. nap: Egy sorozat, amiben csalódtál:
Hát talán a The Vampire Diaries és a Pretty Little Liars. Az utóbbi egész jó volt, sőt nagyon jó volt, de a 3 és negyedik évad szerintem nagyon gyenge, épp ezért már nem is nézem.
Hát talán a The Vampire Diaries és a Pretty Little Liars. Az utóbbi egész jó volt, sőt nagyon jó volt, de a 3 és negyedik évad szerintem nagyon gyenge, épp ezért már nem is nézem.
2013. november 30. 08:53
11. nap - egy sorozat, amiben csalódtál
Ravenswood
Ravenswood
2013. november 30. 10:59
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
húúha..hát nálam ritka az, ha így követek egy sorozatot, megvárom míg sok rész összegyűl azután nézem meg, egyedül csak a Szulejmánnal teszek mostanában kivételt, annak a legújabb része magyar számozás szerint az 58. rész
húúha..hát nálam ritka az, ha így követek egy sorozatot, megvárom míg sok rész összegyűl azután nézem meg, egyedül csak a Szulejmánnal teszek mostanában kivételt, annak a legújabb része magyar számozás szerint az 58. rész
2013. november 30. 12:27
10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted: A kedvenc sorozatom közül az összes
Mindegyikről sokat hallottam mielőtt el kezdtem volna nézni, de azt gondoltam, hogy hülyeség, viszont egy idő után már érdekelt, hogy mit esznek rajta ennyien
2013. november 30. 14:20
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Kicsit lemaradtam...
6. nap: A kedvenc sorozatod kedvenc epizódja:
Sons Of Anarchy:4.évad14.rész
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted):
Sons Of Anarchy:4.évad10.rész
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene:
Sons Of Anarchy
6. nap: A kedvenc sorozatod kedvenc epizódja:
Sons Of Anarchy:4.évad14.rész
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted):
Sons Of Anarchy:4.évad10.rész
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene:
Sons Of Anarchy
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?