14. nap: A kedvenc férfi szereplőd
Dean Winchester.
28 napos sorozatkihívás
2016. március 12. 10:15
2016. március 12. 10:26
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted)
Fogalmam sincs, sajnos már rég néztem Breaking Badet, majd újra kéne kezdenem megint. De a legrosszabb epizódhoz Skyler-nek biztos köze lenne.
Fogalmam sincs, sajnos már rég néztem Breaking Badet, majd újra kéne kezdenem megint. De a legrosszabb epizódhoz Skyler-nek biztos köze lenne.
2016. március 13. 09:36
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted
Supernatural. Két cicafiú ugrabugrál, no comment.
Az első évadok még tényleg izgalmasak és ötletesek voltak, de mostanra erősen megkopott a sorozat fénye. Zuhanóágon vannak. Az új ötletek erősen elkerülik az írókat. De én akkor is nézem. Szeretem azt a két cicafiút.
11. nap: Egy sorozat, amiben csalódtál
Criminal Minds. Az 5. évadnak már csak az első pár epizódját láttam. Hiába szidták sokan Ed Bernerot, sajnos a távozása után totálisan elvesztette sajátos jellegét a sorozat, és ellaposodott. Ed okkal kerülte a karakterek magánéleti szálainak túlságos fejtegetését, amit fel is róttak neki úton útfélen. Tessék, most aztán van dögivel magánélet, tiszta szappanopera.
Supernatural. Két cicafiú ugrabugrál, no comment.
11. nap: Egy sorozat, amiben csalódtál
Criminal Minds. Az 5. évadnak már csak az első pár epizódját láttam. Hiába szidták sokan Ed Bernerot, sajnos a távozása után totálisan elvesztette sajátos jellegét a sorozat, és ellaposodott. Ed okkal kerülte a karakterek magánéleti szálainak túlságos fejtegetését, amit fel is róttak neki úton útfélen. Tessék, most aztán van dögivel magánélet, tiszta szappanopera.
2016. március 13. 15:29
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene
Nekem mindegy, ki mit néz, meg mit nem. Mindenkinek nem lehet ajánlani egy sorozatot sem, mert mindenkinek más tetszik, meg más illik a saját értelmi szintjéhez, és ezt most ne értse félre senki, nem nézek le senkit, de pl. egy 12 éves lány nem biztos, hogy jól fogna fel egy komoly pszichológiai értelemmel bíró sorozatot.
Nekem mindegy, ki mit néz, meg mit nem. Mindenkinek nem lehet ajánlani egy sorozatot sem, mert mindenkinek más tetszik, meg más illik a saját értelmi szintjéhez, és ezt most ne értse félre senki, nem nézek le senkit, de pl. egy 12 éves lány nem biztos, hogy jól fogna fel egy komoly pszichológiai értelemmel bíró sorozatot.
2016. március 14. 02:45
9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban
Breaking Bad, amikor Heisenbergben tudatosul, hogy ő a helyi kemény, és tudatja két suttyóval, hogy ez bizony az ő területe, és ők takarodjanak innen, miközben a jelenet alatt egy igen jó TV On The Radio szám szól. Stay out of my territory.
Breaking Bad, amikor Heisenbergben tudatosul, hogy ő a helyi kemény, és tudatja két suttyóval, hogy ez bizony az ő területe, és ők takarodjanak innen, miközben a jelenet alatt egy igen jó TV On The Radio szám szól. Stay out of my territory.
2016. március 14. 08:42
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
12. nap: Egy sorozat, amit 5-nél többször láttál
Ilyen nem létezik.
Még a Jóbarátokat is csak háromszor láttam. Annak idején a gimnáziumban, aztán pár éve, mikor a tévében újra leadták, meg tavaly tavasszal kedvem támadt hozzá. Egyes filmeket képes vagyok akár 5x vagy 6x is megnézni, de a sorozatok túl sok időt vesznek el.
Ilyen nem létezik.
2016. március 15. 09:16
|
|
|
13. nap: A gyerekkorod-beli kedvenc sorozatod
Tarzan (Johnny Weismüllerrel), T.J. Hooker és Knight Rider.
Ilyen, ilyen öreg vagyok.
Tarzan (Johnny Weismüllerrel), T.J. Hooker és Knight Rider.
2016. március 15. 12:06
1. nap: Egy sorozat, amit bárcsak ne töröltek volna
Skins
Skins
2016. március 16. 10:15
|
|
|
14. nap: A kedvenc férfi szereplőd
Sajnos ebből a kategóriából is van több kedvenc és nem tudok köztük választani. Fej-fej mellett:
Shane Walsh (TWD, Jon Bernthal)
The Murphy (Z Nation, Keith Allan)
Jon Snow (GoT, Kit Harington)
Kyle Spencer (AHS, Evan Peters)
Sajnos ebből a kategóriából is van több kedvenc és nem tudok köztük választani. Fej-fej mellett:
Shane Walsh (TWD, Jon Bernthal)
The Murphy (Z Nation, Keith Allan)
Jon Snow (GoT, Kit Harington)
Kyle Spencer (AHS, Evan Peters)
2016. március 16. 13:15
2. nap: Egy sorozat, aminek bárcsak nagyobb lenne a nézettsége
Flesh & Bone
Flesh & Bone
2016. március 17. 07:55
|
|
|
15. nap: A kedvenc női szereplőd
Brienne (GoT) és Rowena (Supernatural).
Brienne (GoT) és Rowena (Supernatural).
2016. március 18. 09:12
|
|
|
16. nap: Az a sorozat, aminek függője vagy
Nincs ilyen sorozat. Azt hiszem, a függésből már kinőttem.
Szeretem a sorozataimat, de még a legnagyobb kedvenc esetében is van, hogy elfelejtem az új epizódot, és csak késő este jut eszembe, vagy másnap reggel, hogy na basszus.
Nincs ilyen sorozat. Azt hiszem, a függésből már kinőttem.
2016. március 19. 18:23
5. nap: Egy sorozat, amit ki nem állhatsz
...Shadowhunters talán. Bár ez inkább a szimpla "nem tetszik" kategóriában van.
...Shadowhunters talán. Bár ez inkább a szimpla "nem tetszik" kategóriában van.
2016. március 20. 08:03
|
|
|
17. nap: A kedvenc mini sorozatod
Lady Chatterley szeretője (1993) Sean Bean és Joely Richardson főszereplésével.
18. nap: A legjobb sorozat szereplőgárda
Az American Horror Storynak impozáns szereplőgárdája van, így őket választom.
Lady Chatterley szeretője (1993) Sean Bean és Joely Richardson főszereplésével.
18. nap: A legjobb sorozat szereplőgárda
Az American Horror Storynak impozáns szereplőgárdája van, így őket választom.
2016. március 20. 10:04
6. nap: A kedvenc sorozatod kedvenc epizódja
Hű, ez nagyon nehéz. Több olyan rész is van a Skinsben ami nagy kedvencem. Akkor most csak hasamra ütök: 6x5.
Hű, ez nagyon nehéz. Több olyan rész is van a Skinsben ami nagy kedvencem. Akkor most csak hasamra ütök: 6x5.
2016. március 21. 17:43
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted)
Skins 6x1. De csakis Grace miatt.
Skins 6x1. De csakis Grace miatt.
2016. március 22. 06:42
|
|
|
19. nap: A kedvenc csókjeleneted
Nincs ilyen.
20. nap: A kedvenc párod egy sorozatban
Jon Snow és Ygritte (GoT.)
Nincs ilyen.
20. nap: A kedvenc párod egy sorozatban
Jon Snow és Ygritte (GoT.)
2016. március 22. 21:14
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene
My Mad Fat Diary talán. Bár ez az egész téma relatív.
My Mad Fat Diary talán. Bár ez az egész téma relatív.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: