6. nap: A kedvenc sorozatod kedvenc epizódja
Ilyen nincsen.
28 napos sorozatkihívás
2016. március 05. 14:49
2016. március 06. 11:47
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted)
Szerencsére ilyen nincsen.
Szerencsére ilyen nincsen.
2016. március 06. 12:37
27. nap: A kedvenc színészed
Dylan Sprayberry, Dylan O'Brien & Tom Felton.
Dylan Sprayberry, Dylan O'Brien & Tom Felton.
2016. március 06. 20:09
1. nap: Egy sorozat, amit bárcsak ne töröltek volna
Sarah Silverman Program. Nem tudom, régen én nagyon bírtam, a provokáló jellege miatt. Aztán egyszer csak hirtelen elkezdték nem vetíteni.
Sarah Silverman Program. Nem tudom, régen én nagyon bírtam, a provokáló jellege miatt. Aztán egyszer csak hirtelen elkezdték nem vetíteni.
2016. március 07. 07:10
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
4. nap: Az örök kedvenc sorozatod
Hogy mennyire örök kedvenc, azt nem tudom, mert mostanában kicsit elégedetlen vagyok a dolgok állásával a sorozatot illetően, de 4 éve rendületlenül nézem, az fix. The Walking Dead.
5. nap: Egy sorozat, amit ki nem állhatsz
Most így megnevezni kifejezetten egyet nem hiszem, hogy tudok. Utálom a szappanoperákat és a telenovellákat. Tehát a Barátok Közt-öt tuti utálom, meg az összes dél-, illetve közép-amerikai förmedvényt, amivel általában délutánonként mérgezik a népeket.
Hogy mennyire örök kedvenc, azt nem tudom, mert mostanában kicsit elégedetlen vagyok a dolgok állásával a sorozatot illetően, de 4 éve rendületlenül nézem, az fix. The Walking Dead.
Most így megnevezni kifejezetten egyet nem hiszem, hogy tudok. Utálom a szappanoperákat és a telenovellákat. Tehát a Barátok Közt-öt tuti utálom, meg az összes dél-, illetve közép-amerikai förmedvényt, amivel általában délutánonként mérgezik a népeket.
2016. március 07. 17:45
28. nap: A kedvenc színésznőd
Emilia Clarke, Lucy Hale, Phoebe Tonkin, Kaya Scodelario, Shelley Hennig & Emma Watson
Emilia Clarke, Lucy Hale, Phoebe Tonkin, Kaya Scodelario, Shelley Hennig & Emma Watson
2016. március 07. 19:07
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene
Skins & Supernatural.
Skins & Supernatural.
2016. március 08. 07:18
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
The Walking Dead 2 évad 7 epizód: Pretty Much Dead Already. Zseniális!
The Walking Dead 2 évad 7 epizód: Pretty Much Dead Already. Zseniális!
2016. március 08. 17:26
9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban
Nincs ilyen.
Nincs ilyen.
2016. március 08. 21:07
2. nap: Egy sorozat, aminek bárcsak nagyobb lenne a nézettsége
Nem tudom, nincs ilyen. Én akkor is nézném a kedvenc sorozataimat, ha senki más. Max azt hiányolnám, hogy nem tudom senkivel sem kibeszélni, de akkor megmutatnám az egyik barátomnak, hogy együtt nézzük.
3. nap: A kedvenc új sorozatod
Legújabb kedvencem a Supernatural.
Nem tudom, nincs ilyen. Én akkor is nézném a kedvenc sorozataimat, ha senki más. Max azt hiányolnám, hogy nem tudom senkivel sem kibeszélni, de akkor megmutatnám az egyik barátomnak, hogy együtt nézzük.
3. nap: A kedvenc új sorozatod
Legújabb kedvencem a Supernatural.
2016. március 09. 11:19
|
|
|
7. nap: A kedvenc sorozatod legrosszabb epizódja (szerinted)
The Walking Dead 6. évad 10. epizód: The Next World. Maga az abszurdum.
The Walking Dead 6. évad 10. epizód: The Next World. Maga az abszurdum.
2016. március 09. 20:52
10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted
-
-
2016. március 09. 22:18
4. nap: Az örök kedvenc sorozatod
Természetesen a Breaking Bad.
Természetesen a Breaking Bad.
2016. március 10. 07:19
|
|
|
8. nap: Egy sorozat, amit mindenkinek nézni kellene
Szerintem ilyen nincs. Mindenki azt néz, amit akar, de amit én általában javasolni szoktam másoknak az a Jeeves and Wooster, a Csengetett, Mylord?, meg a Waczak Szálló. Szeretem az angol humort, próbálom népszerűsíteni.
szerk: Ja, és Absolutely Fabolous! Mert absolutely fabolous.
Szerintem ilyen nincs. Mindenki azt néz, amit akar, de amit én általában javasolni szoktam másoknak az a Jeeves and Wooster, a Csengetett, Mylord?, meg a Waczak Szálló. Szeretem az angol humort, próbálom népszerűsíteni.
szerk: Ja, és Absolutely Fabolous! Mert absolutely fabolous.
2016. március 10. 19:09
Fogalmam sincs... max ilyen béna csajos sorozatok, de azokról meg nem tudok semmit, csak irritál.
Fogalmam sincs... max ilyen béna csajos sorozatok, de azokról meg nem tudok semmit, csak irritál.
2016. március 11. 08:28
|
|
|
9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban
Ilyen nekem három van.
1. The Walking Dead Pretty Much Dead Already c. epizódjából a Barn Massacre, természetesen Shane lázító beszédével együtt. Nagyon erős, nagyon jól megkoreografált, nagyon drámai és nagyon igazi. Minden színész átérezte a jelenet súlyát és fontosságát, ezért valóban súlyos és fontos momentummá vált. Nagy kedvenc.
2. American Horror Story 3. évad, 7. epizód nyitó jelenete. Kyle visszaemlékezése a barátaira a tetováló szalonos jelenettel, és utána, amikor felismeri, hogy "mi" is lett belőle. A kontraszt az aranyos, kedves emlékek, és a morbid, rémisztő, abszurd valóság közt kivételesen jól megkomponált.
3. A Z Nation Going Nuclear c. epizódjából Murphy monológja a repülőgép lezuhanása után. Hatalmas!
Ilyen nekem három van.
1. The Walking Dead Pretty Much Dead Already c. epizódjából a Barn Massacre, természetesen Shane lázító beszédével együtt. Nagyon erős, nagyon jól megkoreografált, nagyon drámai és nagyon igazi. Minden színész átérezte a jelenet súlyát és fontosságát, ezért valóban súlyos és fontos momentummá vált. Nagy kedvenc.
2. American Horror Story 3. évad, 7. epizód nyitó jelenete. Kyle visszaemlékezése a barátaira a tetováló szalonos jelenettel, és utána, amikor felismeri, hogy "mi" is lett belőle. A kontraszt az aranyos, kedves emlékek, és a morbid, rémisztő, abszurd valóság közt kivételesen jól megkomponált.
3. A Z Nation Going Nuclear c. epizódjából Murphy monológja a repülőgép lezuhanása után. Hatalmas!
2016. március 11. 18:09
11. nap: Egy sorozat, amiben csalódtál
Shadowhunters -, igazából ettől a sorozattól már akkor is féltem, mikor még nem jelent meg, de az első pár résznél úgymond kellemest csalódtam, viszont ahogy halad a történet egyre inkább csak csalódni tudok benne -, de azért nem annyira, hogy abba hagyjam.
12. nap: Egy sorozat, amit 5-nél többször láttál
Skins.
13. nap: A gyerekkorod-beli kedvenc sorozatod
Tini Titánok és Scooby-Doo.
Shadowhunters -, igazából ettől a sorozattól már akkor is féltem, mikor még nem jelent meg, de az első pár résznél úgymond kellemest csalódtam, viszont ahogy halad a történet egyre inkább csak csalódni tudok benne -, de azért nem annyira, hogy abba hagyjam.
12. nap: Egy sorozat, amit 5-nél többször láttál
Skins.
13. nap: A gyerekkorod-beli kedvenc sorozatod
Tini Titánok és Scooby-Doo.
2016. március 11. 22:11
Breakin Bad, 2. évad 6. epizód "Peekaboo"
Breakin Bad, 2. évad 6. epizód "Peekaboo"
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: