Freaks & Geeks
28 napos sorozatkihívás
2016. június 15. 23:16
1. nap: Egy sorozat, amit bárcsak ne töröltek volna
Freaks & Geeks
Freaks & Geeks
2016. június 17. 08:02
4. nap: Az örök kedvenc sorozatod
Game of Thrones.
5. nap: Egy sorozat, amit ki nem állhatsz
Nincs.
Game of Thrones.
Nincs.
2016. június 17. 20:11
2. nap: Egy sorozat, aminek bárcsak nagyobb lenne a nézettsége
Sherlock
3. nap: A kedvenc új sorozatod
Vikings
Sherlock
Vikings
2016. június 17. 20:51
Nekem mindegy, mit hányan néznek. Az bánt csak, mikor nagyon jó sorozatokat elkaszálnak.
Mondhatnám a Szökést, de nem igazán új dolog az életemben, mivel mikor még a tévében ment, apámmal sokszor néztem, de nem fogtam fel túlságosan, mivel nem is minden részét láttam akkor. De mostanában újranéztem az egészet, és legnagyobb kedvenceim között tartom számon. Ami teljesen új számomra, az a Mob City.
Nekem mindegy, mit hányan néznek. Az bánt csak, mikor nagyon jó sorozatokat elkaszálnak.
Mondhatnám a Szökést, de nem igazán új dolog az életemben, mivel mikor még a tévében ment, apámmal sokszor néztem, de nem fogtam fel túlságosan, mivel nem is minden részét láttam akkor. De mostanában újranéztem az egészet, és legnagyobb kedvenceim között tartom számon. Ami teljesen új számomra, az a Mob City.
2016. június 17. 20:54
1. nap: Egy sorozat, amit bárcsak ne töröltek volna
Merlin
Merlin
2016. június 18. 10:29
Quantico
Quantico
2016. június 18. 12:18
a harmadik nap kimaradt
Daredevil, Preacher.
Daredevil, Preacher.
2016. június 18. 20:27
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Megint lemaradtam.
22. nap: A kedvenc sorozatzáró epizódod
Talán a Suburgatory utolsó része. Igaz, olyan félbehagyott a történet, mégis, azok a szálak el lettek varrva, amikre a leginkább kíváncsi voltam.
23. nap: A legidegesítőbb karakter
Sok koreai sorozatot nézek, így a legidegesítőbb karaktert is onnét választottam. Bár ha jobban belegondolok, több is van: az összes doramából, amit valaha néztem, mindig van egy olyan szereplő, aki az idegeimre tud menni, általában női szereplő. Így hát ajánlanám ezt a címet a The Heirs, a Secret Garden és a Personal Taste idegesítő, női mellékszereplőinek.
24. nap: A legjobb idézet egy sorozatban
Olyan sok van...
De talán ez: "Mind álarcot viselünk, különféle okokból. Néha azért veszünk fel egy álarcot, mert valójában eggyé szeretnénk válni vele. Néha azért viseljük, mert képtelenek vagyunk szembenézni azzal, ami alatta van. Néha azért viseljük, mert valaki más szeretne minket másnak látni. És néha azért viselünk álarcot, hogy ne derüljön fény személyünkre. De az a baj az álarcokkal, hogy bármelyik pillanatban leránthatják rólunk őket." - Gossip Girl
25. nap: Egy sorozat, amit tervezel hogy megnézel
A Doctors. (닥터스) Alig várom, hogy végre elkezdődjön. De az Uncontrollably Fond(함부로 애틋하게) is ugyanilyen. Előbbit Park Shin Hye miatt, utóbbit Kim Woo Bin miatt várom nagyon.
26. nap: A kedvenc sorozat rendeződ
Ezt sose figyeltem, úgyhogy ilyen nincs.
22. nap: A kedvenc sorozatzáró epizódod
Talán a Suburgatory utolsó része. Igaz, olyan félbehagyott a történet, mégis, azok a szálak el lettek varrva, amikre a leginkább kíváncsi voltam.
23. nap: A legidegesítőbb karakter
Sok koreai sorozatot nézek, így a legidegesítőbb karaktert is onnét választottam. Bár ha jobban belegondolok, több is van: az összes doramából, amit valaha néztem, mindig van egy olyan szereplő, aki az idegeimre tud menni, általában női szereplő. Így hát ajánlanám ezt a címet a The Heirs, a Secret Garden és a Personal Taste idegesítő, női mellékszereplőinek.
24. nap: A legjobb idézet egy sorozatban
Olyan sok van...
25. nap: Egy sorozat, amit tervezel hogy megnézel
A Doctors. (닥터스) Alig várom, hogy végre elkezdődjön. De az Uncontrollably Fond(함부로 애틋하게) is ugyanilyen. Előbbit Park Shin Hye miatt, utóbbit Kim Woo Bin miatt várom nagyon.
26. nap: A kedvenc sorozat rendeződ
Ezt sose figyeltem, úgyhogy ilyen nincs.
2016. június 19. 15:39
Supernatural és Game of Thrones
Supernatural és Game of Thrones
2016. június 19. 17:56
6. nap: A kedvenc sorozatod kedvenc epizódja
Nincsen.
Nincsen.
2016. június 19. 23:12
4. nap: Az örök kedvenc sorozatod
American Horror Story és Skins
American Horror Story és Skins
2016. június 20. 10:26
Kifejezetten olyan, amit ki nem állhatok, nincsen. Viszont ami nem tetszett, az a Vámpírnaplók.
Kifejezetten olyan, amit ki nem állhatok, nincsen. Viszont ami nem tetszett, az a Vámpírnaplók.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: