20. nap: A kedvenc párod egy sorozatban
Leonetta( Violetta )
Delena (Vámpírnaplók )
28 napos sorozatkihívás
2016. június 03. 05:52
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
2016. június 03. 20:55
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Kicsit lemaradtam.
9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban
Erre nem azért, mert nem akarok, hanem tényleg nem tudok válaszolni. Mindig az éppen legfrissebb a "legjobb".
10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted
Teen Wolf. Engem soha nem kapott egy a vérfarkas(vagy vámpír) mánia, mint a legtöbb embert, valahogy ilyen típusú könyveket is ritkán olvasok. Ez a sorozat még ennek ellenére is megvett kilóra.
11. nap: Egy sorozat, amiben csalódtál
Shadowhunters. Rettenetesen nagyot.
9. nap: A kedvenc jeleneted egy sorozatban
Erre nem azért, mert nem akarok, hanem tényleg nem tudok válaszolni. Mindig az éppen legfrissebb a "legjobb".
10. nap: Egy sorozat, amit soha nem gondoltad volna hogy szeretni fogsz, de mégis szereted
Teen Wolf. Engem soha nem kapott egy a vérfarkas(vagy vámpír) mánia, mint a legtöbb embert, valahogy ilyen típusú könyveket is ritkán olvasok. Ez a sorozat még ennek ellenére is megvett kilóra.
11. nap: Egy sorozat, amiben csalódtál
Shadowhunters. Rettenetesen nagyot.
2016. június 04. 05:36
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
21. nap: A kedvenc sorozatkezdő epizódod
Ömmmmm... Nem tudom. Sok jó sorozatkezdő epizód van, de talán a Violetta 2. évadából van az első epizód, amikor újra találkoznak a lányok.
Ömmmmm... Nem tudom. Sok jó sorozatkezdő epizód van, de talán a Violetta 2. évadából van az első epizód, amikor újra találkoznak a lányok.
2016. június 04. 13:57
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Orphan Black. Imádtam, hogy még nem tudok semmit sem a karakterekről, olyan jó a rejtélyt megismerni egyre közelebbről.
Orphan Black. Imádtam, hogy még nem tudok semmit sem a karakterekről, olyan jó a rejtélyt megismerni egyre közelebbről.
2016. június 04. 14:30
16. nap: Az a sorozat, aminek függője vagy
GoT, The 100, TWD
17. nap: A kedvenc mini sorozatod
nincsen
18. nap: A legjobb sorozat szereplőgárda
Game of Thrones
19. nap: A kedvenc csókjeleneted
Fitzsimmons (AoS) csókjelenetek és a Malec (Shadowhunters) esküvős csókjelenet.
Nem nagyon van canon shipem, csak Fitzsimmons (AoS) és Briller (The 100), de ha ér olyat is mondani akik nincsenek együtt (már vagy még) akkor Gallavich (Shameless) és Bellarke (The 100)
nincs kedvencem
GoT, The 100, TWD
17. nap: A kedvenc mini sorozatod
nincsen
18. nap: A legjobb sorozat szereplőgárda
Game of Thrones
19. nap: A kedvenc csókjeleneted
Fitzsimmons (AoS) csókjelenetek és a Malec (Shadowhunters) esküvős csókjelenet.
Nem nagyon van canon shipem, csak Fitzsimmons (AoS) és Briller (The 100), de ha ér olyat is mondani akik nincsenek együtt (már vagy még) akkor Gallavich (Shameless) és Bellarke (The 100)
nincs kedvencem
2016. június 05. 17:23
|
|
Astronomergirl. |
|
22. nap: A kedvenc sorozatzáró epizódod.
Kedvenc? Hát van kedvencem, de ha leírom akkor előjönnek a szomorú szép pillanatok...
Kedvenc? Hát van kedvencem, de ha leírom akkor előjönnek a szomorú szép pillanatok...
2016. június 05. 23:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
12. nap: Egy sorozat, amit 5-nél többször láttál
Az összes gyerekkori sorozatom. Mivel akkoriban az ismétlés nagy divat volt, és csak TV-n néztem a sorozatokat, így mindegyik részt láttam minimum 10 alkalommal.
13. nap: A gyerekkorod-beli kedvenc sorozatod
Hannah Montana. Istenem, hogy szerettem....
Az összes gyerekkori sorozatom. Mivel akkoriban az ismétlés nagy divat volt, és csak TV-n néztem a sorozatokat, így mindegyik részt láttam minimum 10 alkalommal.
13. nap: A gyerekkorod-beli kedvenc sorozatod
Hannah Montana. Istenem, hogy szerettem....
2016. június 06. 06:18
|
|
Astronomergirl. |
|
23. nap: A legidegesítőbb karakter
A Violetta nagy részéből... :Jade, Matias, Beto, Gregorio és még talán Olga.
A Violetta nagy részéből... :Jade, Matias, Beto, Gregorio és még talán Olga.
2016. június 06. 09:35
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
23. nap: A legidegesítőbb karakter
Allison Argent, Amy (Wayward Pines), Zach Goodweather
Allison Argent, Amy (Wayward Pines), Zach Goodweather
2016. június 06. 14:38
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37784 Csatolások: 22379 Azonosító: 252965 offline
|
2. nap: Egy sorozat, aminek bárcsak nagyobb lenne a nézettsége
A nézetteim közül talán mindegyiknek nagy a nézettsége, de Mo.-n a Hannibal az, amelyiket kevesen nézik, így szintén azt írom.
A nézetteim közül talán mindegyiknek nagy a nézettsége, de Mo.-n a Hannibal az, amelyiket kevesen nézik, így szintén azt írom.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.

0 felhasználónak tetszik: