23. nap: A legidegesítőbb karakter
Joffrey (GoT), bár mér szerencsére meghalt.Különben nagyon sok karakter szokott engem idegesíteni.
28 napos sorozatkihívás
2016. június 07. 07:04
2016. június 07. 14:58
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
24. nap: A legjobb idézet egy sorozatban
Vámpírnaplók-"Mi választjuk meg az utunkat. Az értékeink és tetteink határozzák meg, hogy kik vagyunk. "
Vámpírnaplók-"Mi választjuk meg az utunkat. Az értékeink és tetteink határozzák meg, hogy kik vagyunk. "
2016. június 07. 20:02
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
14. nap: A kedvenc férfi szereplőd
Nehéz kérdés. Mindig amit éppen nézek sorozatot, abban az aktuális kedvenc a "kedvenc". Ha most kellene választanom, akkor Stiles Stilinski lenne az. Jajj, de szeretem.
15. nap: A kedvenc női szereplőd
Talán Blair Waldorf. Nála jobban senkit nem szerettem eddig még. Itt nem az a helyzet, mint a férfi színészeknél, ahol állandóan változik, ki áll az első helyen.
Nehéz kérdés. Mindig amit éppen nézek sorozatot, abban az aktuális kedvenc a "kedvenc". Ha most kellene választanom, akkor Stiles Stilinski lenne az. Jajj, de szeretem.
15. nap: A kedvenc női szereplőd
Talán Blair Waldorf. Nála jobban senkit nem szerettem eddig még. Itt nem az a helyzet, mint a férfi színészeknél, ahol állandóan változik, ki áll az első helyen.
2016. június 08. 06:16
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
25. nap: Egy sorozat, amit tervezel hogy megnézel
The Originals
The Originals
2016. június 08. 09:10
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Inkább sok sorozat: most nyárra beterveztem jó pár újoncot és 1-2 évados sorozatot, illetve már kaszált, de kult sorozatokat, mint a House, Lost, Cleverman, Mr. Robot, Humans, Sense8, Lucifer, Preacher.
Idézet
Az éj sötét, és tele iszonyattal.
Inkább sok sorozat: most nyárra beterveztem jó pár újoncot és 1-2 évados sorozatot, illetve már kaszált, de kult sorozatokat, mint a House, Lost, Cleverman, Mr. Robot, Humans, Sense8, Lucifer, Preacher.
2016. június 08. 15:48
Game of Thrones:
#1 "I love Cersei, and if I have to slaughter every Tully who ever lived to get back to her, that’s what i’ll do." - Jaime Lannister (még nem jelenet meg ez a rész, de már az előzetesben elájultam ettől
)
#2 "When you play the game of thrones, you win or you die." - Cersei Lannister
#3 "The Night is Dark and full of Terrors." - Melisandre
természetesen még van jó pár.
Game of Thrones:
#1 "I love Cersei, and if I have to slaughter every Tully who ever lived to get back to her, that’s what i’ll do." - Jaime Lannister (még nem jelenet meg ez a rész, de már az előzetesben elájultam ettől
#2 "When you play the game of thrones, you win or you die." - Cersei Lannister
#3 "The Night is Dark and full of Terrors." - Melisandre
természetesen még van jó pár.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. június 09. 06:21
Preacher, Merlin, Grimm, Orange Is the New Black.
Preacher, Merlin, Grimm, Orange Is the New Black.
2016. június 09. 12:53
|
|
Astronomergirl. |
|
26. nap: A kedvenc sorozat rendeződ
Nincs ilyen.
Nincs ilyen.
2016. június 09. 15:50
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
26. nap: A kedvenc sorozat rendeződ
Jeff Davis
Jeff Davis
2016. június 10. 05:54
|
|
Astronomergirl. |
|
27.nap:Kedvenc színészed
Jaj,ezt már nagyon vártam. És akkor most soroljam mind? Oké.
-Ian Somerhalder
-Paul Wesley
-Ross Lynch
-Jorge Blanco
-Diego Domínguez
-Dylan O'Brien...stb
Jaj,ezt már nagyon vártam. És akkor most soroljam mind? Oké.
-Ian Somerhalder
-Paul Wesley
-Ross Lynch
-Jorge Blanco
-Diego Domínguez
-Dylan O'Brien...stb
2016. június 10. 08:13
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
27. nap: A kedvenc színészed
Nem tudok csak egyet választani
Bob Morley
Nikolaj Coster-Waldau
Henry Ian Cusick
Dylan Bruce
Zach McGowan
Tom Wlaschiha
Nem tudok csak egyet választani
Bob Morley
Nikolaj Coster-Waldau
Henry Ian Cusick
Dylan Bruce
Zach McGowan
Tom Wlaschiha
2016. június 10. 15:59
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
27. nap: A kedvenc színészed
Dylan O'Brien
James McAvoy
Taraji P. Henson
...
Dylan O'Brien
James McAvoy
Taraji P. Henson
...
2016. június 10. 18:48
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
16. nap: Az a sorozat, aminek függője vagy
Függőnek nem mondanám magamat, nálam nem működik az ilyesmi. Persze, van hogy egy sorozatba nagyon beleszerelmesedem, de semmit nem hanyagolok el miattuk csak azért, hogy nézni tudjam.
17. nap: A kedvenc mini sorozatod
Nem nagyon nézek minisorozatokat, de én a 10 dolog, amit utálok benned-re mindig minisorozatként tekintettem, így ezt mondanám kedvencnek.
20 részes, nem kapott folytatást, minden epizód 20-21 perc hosszúságú. Remélem, ez annak számít.
18. nap: A legjobb sorozat szereplőgárda
Nem vagyok benne biztos, ezt most hogyan is kell értelmezni, de gondolom a kedvenc sorozatom szereplőgárdájára kíváncsi a kérdező. Akkor pedig továbbra is már-már sablonosan Gossip Girl, és belőle mindegyik színész.
Függőnek nem mondanám magamat, nálam nem működik az ilyesmi. Persze, van hogy egy sorozatba nagyon beleszerelmesedem, de semmit nem hanyagolok el miattuk csak azért, hogy nézni tudjam.
17. nap: A kedvenc mini sorozatod
Nem nagyon nézek minisorozatokat, de én a 10 dolog, amit utálok benned-re mindig minisorozatként tekintettem, így ezt mondanám kedvencnek.
20 részes, nem kapott folytatást, minden epizód 20-21 perc hosszúságú. Remélem, ez annak számít.
18. nap: A legjobb sorozat szereplőgárda
Nem vagyok benne biztos, ezt most hogyan is kell értelmezni, de gondolom a kedvenc sorozatom szereplőgárdájára kíváncsi a kérdező. Akkor pedig továbbra is már-már sablonosan Gossip Girl, és belőle mindegyik színész.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.