Mint tudjuk, Justin Biebert manapság elég sok pletyka veszi körül, amik sokkal inkább mondhatók negatívnak. De vajon mit gondol ezekről maga Justin?
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber: „Lesz*rom, hogy mit mondanak rólam az emberek”
2013. november 21. 21:11
Mrs.Styles13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 214601 offline |
Utálom Justin Biebert!!
2013. november 21. 21:15
Egója az van, esze viszont nincs
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Szandi0820
2013. november 21. 21:16
Mrs.Styles13 , én meg azokat utálom akik azt mondják valakire hogy "utálom". A nevedből gondolom hogy szereted a one directiot, na látod én meg azt nem szretem mégse mondom hogy szar és hogy utálom ami igaz, de attól még nem mondom
2013. november 21. 21:18
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline |
Hát, szerintem érdekelhetné,mit mondanak róla. Akkor talán nem ilyen öntelt, tehetségtelen, orrhangú "nyálgyerkőc" lenne. Ő tudja, hogy ki. Nem, nem tudja. Csak egy közönséges fiatal, akit túl korán ért a hírnév és elvette az eszét. Tudja azt is, miket vitt véghez. Meg ne sértődjetek, de azt nem magának, hanem a 10-12 éves rajongóinak köszönheti, akik gyakran csak a külsejéért imádják. Gerinc kéne, Justinka:)
2013. november 21. 21:23
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
mindenkire lehet mondani mindent .. viszont amikor rá is bizonyitható a dolog akko ne csodálkozzon hogy valakinek megvan róla a konkrét véleménye...
2013. november 21. 21:26
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Unom már a pofaját. Nem azért ,de az emberek nagyrészének igaza vagy ,hogy tapló lett.Köpözni az embereket. Beteg ez a fiú.
2013. november 21. 21:30
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
"és továbbra is véghez fogok vinni párat, mint előadóművész, mint író, mint énekes, mint egy személy vagy, mint egy emberi lény"
Kár, hogy ezek közül egyik sem illik rá
Kár, hogy ezek közül egyik sem illik rá
2013. november 21. 21:32
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Teljes mértékben igaza van
2013. november 21. 21:34
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Már nekem fáj az, hogy mekkora arca van ennek a nyomoréknak, komolyan! Nagyképűsége miatt még nem verte p*fán senki sem? Igazán megtehetné nekünk valaki ezt a szívességet, s akkor nagyon talán, de visszavenne a hatalmas p*fájából. Kezdem úgy érezni, hogy ezek a tinicölöbök arra mennek, hogy minél többet beszéljenek róluk. Tök mindegy az, hogy az egyiket kikiáltották Hollywood r*bancának, míg jelen esetünkben bíbőr még arra is büszke, hogy a saját rajongóit (akik miatt gazdag lett) csak úgy lecsulázza, belehugyozik a vödörbe (me' minek is használni az angol WC-t), sőt gorillái kíséretében állandó jelleggel ütlegel és rugdos másokat. Komolyan ennyire nincs önkritikája?! Értem én, hogy most ő f*sza-laza, meg manapság (sajnos) a zenében etalon a kislánykáknak, de azért így ne viselkedjünk már! Nem állatok vagyunk, sőt még barbárok sem, hogy összevissza köpködünk, meg ürítjük ki húgyhólyagunk tartalmát.
Azt hiszem, én ezen a mondaton akadtam ki véglegesen. Kár, hogy ez a majom nincs tisztában az adottságaival és azzal, hogy ténylegesen, mint ember mennyit ér. Elégedett lehet magával, sőt büszke is lehet, de ezzel csak saját magáról állította ki a szegénységi bizonyítványát. Nem csak tehetségtelen herélt kislányhangú "előadóművészről" van szó, de egy hihetetlenül buta és ostoba emberről, akinek nagyon nincs realitás érzéke.
Idézet
Eddig elértem dolgokat és továbbra is véghez fogok vinni párat, mint előadóművész, mint író, mint énekes, mint egy személy vagy, mint egy emberi lény. Elégedett vagyok az emberrel, akivé váltam
Azt hiszem, én ezen a mondaton akadtam ki véglegesen. Kár, hogy ez a majom nincs tisztában az adottságaival és azzal, hogy ténylegesen, mint ember mennyit ér. Elégedett lehet magával, sőt büszke is lehet, de ezzel csak saját magáról állította ki a szegénységi bizonyítványát. Nem csak tehetségtelen herélt kislányhangú "előadóművészről" van szó, de egy hihetetlenül buta és ostoba emberről, akinek nagyon nincs realitás érzéke.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.