Sokakat foglalkoztathat a kérdés: vajon tényleg léteznek földönkívüliek? Cikkünkben válaszokat keresünk a Földön túli életre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Földönkívüliek: higgyünk-e bennük vagy sem?
2013. november 24. 17:07
Egyszer a felhőtlen, csillagos égen, amikor egy jó barátommal kint voltunk csillagokat nézni a semmi közepén (tényleg a semmi közepén), hajnali kettő körül felfigyeltünk egy fényes, csillagszerű, mozgó "objektumra". Ide-oda mozgott, nem egyenletesen és nem egyforma sebességgel, mint egy repülő vagy helikopter, céltalanul irányt változtatva, majd eltűnt. Azóta sem tudom, mit láttunk.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. november 24. 17:15
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Nagyon érdekes cikk lett. Én hiszek bennük. Látni, még nem láttam hozzá hasonló dolgot sem, de én hiszem, hogy valahol a világűrben valamilyen bolygón van élet, úgy mint itt a földön. Azt viszont nem hiszem, hogy jönnek a járgányukkal és elviszik az embert, meg beszélgetnek velünk. Ez már csak mese. De szerintem léteznek valami UFO szerű lények.
2013. november 24. 17:22
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez érdekes téma, és anno nagyon sokat foglalkoztatott is, hogy vajon léteznek e földönkívüliek vagy sem. Az biztos, hogy az univerzumban még valahol alakult ki élet, ám a cikkben tényleg vannak különös esetek. Mindezek mellett a gabonakörökön valaki jókat szórakozott - szerintem emberalkotta, míg a felvétel is a "csillogó" objektumokról... hát előbb tippelnék vadászgépekre vagy esetleg lopakodókra, mintsem UFO-ra. Én hiszek abban, hogy a Földön kívül van más bolygón élet, ám az valahogy annyira sántít, amikor xy előadja, hogy őt elrabolták az UFO-k. Na, persze. Ha bántani akarnának minket, már rég bántottak volna, ha tényleg itt lennének köztünk, szerintem már felfedték volna magukat. De miért is kellenénk úgymond nekik, ha a technológiájukkal fényév milliárdokat tudnak utazni? Valljuk be, az emberi technológia még mindig elég proli. Mindenesetre nagyon érdekes cikk volt, ezer köszönet érte! Lehet, hogy ma elkezdem darálni elölről az X-aktákat. Megjött a kedvem ilyen UFO nézős dolgokhoz.XD
2 felhasználónak tetszik:
Lizania,
tothbianka
2013. november 24. 17:29
Nagyon jó cikk lett. Én valójában nem tudom, hogy higgyek-e az ufókban. A képeken tényleg elég szokatlan jelenségek vannak, viszont sem én és az ismeretségi köröm nem láttunk még ilyeneket, úgyhogy jó kérdés, hogy léteznek-e...
2013. november 24. 17:39
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Érdekes cikk! Én hiszek is bennük, mert kiskoromban már láttam egy űrhajót! Éjfél lehetett én meg bámultam ki az ablakon, mert nem voltam fáradt és nem tudtam aludni. Aztán valami igazán fényes akármi össze-vissza kezdett cikázni a levegőben, majd eltűnt. Azóta én hiszek bennük!
2013. november 24. 17:43
Nos,akkor először is gratulálok a cikk írójának,mert tényleg nagyon jó lett. MÁsodszor én eddig is hittem az űrlényekben,de perszenem úgy hogy idejönnel csészealjal és embereket rabolnak,csak úgy hogy ott szépen élig az életüket a maguk bolygóján. De ez a cikk teljesen felnyitotta a szemem, hiszen a Londoni videó valamit bizonyít, vagy lehet hogy a hatsereg tényleg csak szórakozott, de abba én biztos vagyok,hogy ami Felix Moncla-val történt abba tényleg az idegenek keze van. A másik ami pedig az 56-os úton történt/történnek annak bizonyára van egy kevéske közük az idegenekhez ,de nagyrészük bizonyára emberi mutatvány. Ami pedig Betty-vel és Barney-al történt az szonorú dolog,de ugyanakorr elgondolkottató,( azta! Ez lett a leghoszabb hozzászólás a cikkhez )
2013. november 24. 18:04
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Hmm, nagyon jó és tartalmas cikk lett, érdekes volt és lebilincselő. Én személy szerint rettenetesen félek az űrlényektől és csak remélem, hogy nem léteznek, bár azt látom valószínűbbnek, hogy igen...
2013. november 24. 18:10
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
Hmmmm, nem igazan erdekelt eddig ez a "baraomsag" ,de ezeka kepek, meg a video igazan meggyozott valahogy, es a videoban is ha nem ozenek akkor micsodak???
2013. november 24. 18:11
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Talán más bolygókon is van élet, de mi már ez a berögzült repülőcsészealj mese?.. Miért ne lehetne, egy másik naprendszer, egy Földhöz hasonló bolygó, vagy egyéb? Nem tudhatjuk, de ezek a históriák annyira.. nem is mondok semmit.
2013. november 24. 18:17
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
Szerintem nincs ahogy a vilagegyeteben csak mi legyunk.Senki sem tudja, hogy meddig tart a vilagegyetem, es azt sem, ha csak mi elunk benne, megi szerintem NINCS AHOGY csak mi legyunk, hogy csak a Foldon van elet, en ebben nem hiszem...a fosziliat is megtalalva is elkepedtem, es ezt gindoltam...
2013. november 24. 18:19
Mindigis foglalkoztatott ez az egész ufó téma. Valójában én párttalan személy vagyok, hiszek bennük, de a saját szememmel még nem tapasztaltam, semilyen jelét a létezésüknek.
2013. november 24. 18:31
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én hiszek bennük.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni