Spanyolországban is hódít az a televíziós showműsor (Tu cara me suena), amiben hírességek bújnak más híres emberek bőrébe. A legutóbbi adásban végre El Sevilla is feltűnt.
A teljes cikkhez kattints ide!
El Sevillából kettő van?
2013. november 26. 18:40
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2013. november 26. 19:21
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
ez nagyon durva!
2013. november 26. 20:45
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Micsoda hasonlóságok. o.O
2013. november 27. 10:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
El kell ismerni, hogy tényleg nagyon sikerült külsőre eltalálni. Hangban nekem még mindig jobban bejön az eredeti Sevilla, bár a második számra azért Florentino is kicsit "megérkezett" a feladathoz, hogy úgy mondjam.
Edurne pedig fantasztikus énekesnő. Nagyon tetszett tőle ez az Alicia Keys dal. Axl Rose-t viszont nem tudom neki megbocsájtani. Ott csak vinnyog.
Melody kisfilmje nem került beillesztésre, de ő is elég ügyes. Igaz, hogy a legtöbbször nem nagyon tud más hangon énekelni, kihallható a jellegzetes hangja, ami sokaknak vagy bejön, vagy nem... Katy Perryre nagyon hasonlított szerintem, a Gloria Trevi imitációja pedig zseniális lett.
Thalíával nem igazán voltam elégedett. Nem ment neki a hadarva rappelés és kihagyott sorokat is... De azért ügyes a leányzó, én kedvelem.
Edurne pedig fantasztikus énekesnő. Nagyon tetszett tőle ez az Alicia Keys dal. Axl Rose-t viszont nem tudom neki megbocsájtani. Ott csak vinnyog.
Melody kisfilmje nem került beillesztésre, de ő is elég ügyes. Igaz, hogy a legtöbbször nem nagyon tud más hangon énekelni, kihallható a jellegzetes hangja, ami sokaknak vagy bejön, vagy nem... Katy Perryre nagyon hasonlított szerintem, a Gloria Trevi imitációja pedig zseniális lett.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: