Egy amerikai egyetemista fiú úgy érezte, hogy már nincs keresnivalója a világon, mindenki magára hagyta, ezért elhatározta, hogy megöli magát... mindezt több száz ember előtt kívánta véghez vinni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú
2013. december 02. 15:36
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
Az emberek nagy részétől sajna már nem lehet sokat várni.
2013. december 02. 15:38
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Ebből is látszik mekkora az emberi hülyeség, és hogy a mai világban az emberek nem akarnak egymásnak segíteni, inkább csak rosszat akarnak... Tétlenül végignézik, hogy valaki (majdnem) meghal?! Szánalmas és egyben meghökkentő, hogy senki nem tett semmit. Néha meglepődöm az embereken, de már megszokhattam volna.
2013. december 02. 15:39
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Úristen! Kik azok a barmok, akik ezt élvezték? Én már az elején hívtam volna a mentőket/tűzoltókat/rendőröket. Az nem normális, aki ezt csak úgy nézi és több embert hív erre...ez már beteges!
2013. december 02. 15:39
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Most megkéne tapsolnunk?
2013. december 02. 15:42
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Nem értem hogy ez miért jó? az életben mindenkinek lesznek gondjai és azokat nem azzal kell majd megoldani hogy öngyilkosságot követek el!borzasztó hogy hova fajul a mai világ...és még 200 ember akarta végig nézni hogy ez a gyerek öngyilkos akart lenni O.o rühellem az ilyen embereket és az olyanokat is akik inkább véget vetnek életüknek minthogy megoldják a gondjaikat.
2013. december 02. 15:50
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Azonban a nézők semmit se tettek érte, sőt, inkább adták alá a lovat és egyre több felhasználót akartak meghívni az „eseményre”.
Mi a fene van a mai emberekkel? Fel nem tudom fogni hogy tudtak popcornt eszegetve valaki halálára várni. Plusz lehet hogy én vagyok hülye , de szerintem aki tényleg komoly lelki problémákkal küszködik az legtöbbször inkább egyedül , direkt szép csendben próbál véget vetni az életének és nem csinál belőle internetes szenzációt.
Mi a fene van a mai emberekkel? Fel nem tudom fogni hogy tudtak popcornt eszegetve valaki halálára várni. Plusz lehet hogy én vagyok hülye , de szerintem aki tényleg komoly lelki problémákkal küszködik az legtöbbször inkább egyedül , direkt szép csendben próbál véget vetni az életének és nem csinál belőle internetes szenzációt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 02. 15:50
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Sok embernek az internetes dolgok fontosabbak mint egy ember élete....elszomorító
2013. december 02. 15:58
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Mások halálának figyelése nem új keletű dolog. Lefejezések körüli tömegek, halálra kövezések, akasztások, háború idején agyonlövetések . Annyi változott, hogy a mai ember már nem szívesen jár sehová, de attól még kíváncsi és itt lép be az internet. Szomorú, de ez van.
2013. december 02. 16:04
Nem hiszem el hogy egy lány miatt! -.- Meg az a leg felháboritob hogy 200 ember semmit se tett hogy ne tegye! De élő adásban?! Nagyon durva! Nem tudom mi van a ai emberekkel de észhez térhetnének már!! -.- Borzalmas mik vannak a mai világban!
2013. december 02. 16:16
"Azonban a nézők semmit se tettek érte, sőt, inkább adták alá a lovat és egyre több felhasználót akartak meghívni az „eseményre”." This is 2013. Hányok az emberektől...
2013. december 02. 16:17
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
"elborzasztó tény, hogy összesen kettőszáz ember akarta premierplánban végignézni embertársuk szörnyű halálát."
Emberek. A hülyeségetek már határtalan. Egy csomó ember öli meg magát emiatt, és 200 emberből 1 SE mondta azt a srácnak hogy ÁLLJ! Senki nem írt rá, senki nem próbálta megakadályozni. Boldogan hívták meg az ismerőseiket, és akarták végignézni a fiú halálát?? Hova süllyedünk.. Üzenem a 200 idiótának, hogy GONDOJANAK BELE
De azért nyugtatom magam, hogy biztos a 200-ból valaki hívta a tűzoltókat.
Emberek. A hülyeségetek már határtalan. Egy csomó ember öli meg magát emiatt, és 200 emberből 1 SE mondta azt a srácnak hogy ÁLLJ! Senki nem írt rá, senki nem próbálta megakadályozni. Boldogan hívták meg az ismerőseiket, és akarták végignézni a fiú halálát?? Hova süllyedünk.. Üzenem a 200 idiótának, hogy GONDOJANAK BELE
De azért nyugtatom magam, hogy biztos a 200-ból valaki hívta a tűzoltókat.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.