Joe Jonas nemrég bevallotta: Miley Cyrus és Demi Lovato bátorította, hogy kipróbálja a marihuánát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley és Demi beszélte rá a fűre Joe Jonast!
2013. december 02. 16:54
2013. december 02. 16:56
Mileyn nem lepődtem meg, de Demin nagyon. Nem gondoltam volna.
2013. december 02. 16:56
én ezt nem hiszem el -.-" most miért jöttök ilyen hazugságokkal???
2013. december 02. 16:59
leti0417 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 753 Csatolások: 35 Azonosító: 203375 offline |
Nem értem Joe-t!!! Egyszer tök rendes másszor meg egy kétszínű g***i. Meg am sincs igaza az utolsó idézetben!!!! Tökre b***ó mert Deminek nem kellett régebben sem és most sem egy olyan alak aki azt mondja neki h nem szereti deh még is mellette van. Demi egy rendes tisztességes ember nem tom h Joe miért érezte úgy h most Demit és Mileyt be kell mocskolnia!!! Nem értem az egész srácot.
2013. december 02. 17:00
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Szép...
Nos, szerintem a fent felsoroltak közül egyikre se kellett rátukmálni a marihuánát, nem azért gyújtottak rá, mert a halántékukhoz pisztolyt szorítottak, nem, fogyasztottak ők nyilván valamit, ugyanis azt a fizikális és mentális terhelést annyi idősen egyikük sem bírta volna ki másképp.
Másrészt viszont elég gyenge személyiség Joe is és a többi is, mutogatnak egymásra, de azt ne feledjük már: az ő francos döntése, hogy elszívja-e azt a spanglit vagy sem.
Nos, szerintem a fent felsoroltak közül egyikre se kellett rátukmálni a marihuánát, nem azért gyújtottak rá, mert a halántékukhoz pisztolyt szorítottak, nem, fogyasztottak ők nyilván valamit, ugyanis azt a fizikális és mentális terhelést annyi idősen egyikük sem bírta volna ki másképp.
Másrészt viszont elég gyenge személyiség Joe is és a többi is, mutogatnak egymásra, de azt ne feledjük már: az ő francos döntése, hogy elszívja-e azt a spanglit vagy sem.
2013. december 02. 17:02
Nem hiszem el?!?! Úgy tünik minden Disney-sztár átmegy normálisból nem normálisba. Tisztelet a kivételnek
2013. december 02. 17:04
Hát.. Mileyről eltudom képzelni de Demiről! Nem hiszem hogy ők beszélték volna rá! amúgy meg Joe magára vesse! Ha zt mondják neki hogy ugordjon a kútba beleugrik? xd Meg miaz hogy csak azért maradtam vele mert ő beteg volt! Meg segítenie kellett volna! Segített volna más neki!... Akkor még ott volt SElena is Miley is biztos segített neki meg hát gonodolom a családja! Meg bztos van még jópár barátnője barátja! Nem értem Joe-t! ://
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 02. 17:05
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Teljesen hihető Stimmel.
2013. december 02. 17:07
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Miley-en már meg sem lepődok de Demin nagyon . nem gondoltam volna!
Már eddig is nyilvánvaló volt hogy Joe egyfajta kényszerből maradt Demi mellett..
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
ezen az oldalon több a baromság mint hittem. :DDDDD
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Nagyon meglepődtem Demin
2013. december 02. 17:08
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
ugyan már Joe, ne nevettess ha nem akarta volna annyira azt a füves cigit, akkor őt akár kényszeríthetik mindenféle módszerrel, próbálhatják akármilyen erővel rábeszélni, nem fog rágyújtani
de kinézem mindkettejükből... annak ellenére, hogy Mileyban egy hatalmasat csalódtam ezek szerint már akkor sem volt olyan jókislány
de kinézem mindkettejükből... annak ellenére, hogy Mileyban egy hatalmasat csalódtam ezek szerint már akkor sem volt olyan jókislány
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Miley-ból kinézem, Demiből nem. ÉAzt is elképzelem, hogy ez a gyerek hazudik, azt is elhiszem.
Nem népszerű már, ezért másokat mocskol be. (Olyan embereket, akik népszerűek) Ezt hívják úgy, hogy emberi féreg.
Nem népszerű már, ezért másokat mocskol be. (Olyan embereket, akik népszerűek) Ezt hívják úgy, hogy emberi féreg.
Hányingerem van ettől az embertől. Savanyú a szőlő - feloszlott a zseniális bandácskája - és mivel valamivel címlapra kell kerülni, hirtelen előáll ilyenekkel. Azt mondta, 17-18 éves volt amikor ez történt. Egy 18 éves embernek lehetett volna annyi esze, hogy nem hagyja magát befolyásolni az akkor még 15 éves lányok által, sőt... Elég gyenge jellemre vall.
Az interjú további részében még azt is mondta, hogy:
Hmm, tehát neki fontosabb volt az, hogy a jó hírét megőrizze, mint az, hogy valamit tegyen azért, akiről előadta azt, hogy mennyire törődik vele. A szemembe Joe Jonas eddig is csak egy 0 volt, de ezek után végképp.
Az interjú további részében még azt is mondta, hogy:
Idézet
Nem tehettem semmit, természetesen, mert meg kellett óvni az imidzsemet. Emlékszem Dél-Amerikában voltunk, és a rajongók azt szűrték le, hogy kirúgtuk a 2010-es turnéról, és gyűlöltek érte minket.
Hmm, tehát neki fontosabb volt az, hogy a jó hírét megőrizze, mint az, hogy valamit tegyen azért, akiről előadta azt, hogy mennyire törődik vele. A szemembe Joe Jonas eddig is csak egy 0 volt, de ezek után végképp.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.