Tegnap feltöltötték az énekesnő legújabb kisfilmjét a YouTube-ra, ami a Team című számához készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Lorde — Team
2013. december 04. 17:23
Ebben a cikkben is muszáj volt megemlíteni azt a kamuinfót, miszerint Lorde beszólt a "minden6ó" Hayleynek. Az a cikk nem volt semmi másra jó, csak hogy Lordet áztassa és míg a másikat még jobban (mert még nincs eléggé, ááááh) az egekig magasztalják. Gusztustalan modorra vall. Az persze teljesen mindegy volt, hogy kismilliószor, kismillióan jelezték, hogy kamu az egész, de az elvakultak nem tudnak olvasni se, csak az volt a szándékuk, hogy fröcsögjenek.
Én már hetek, hónapok óta Lordet hallgatom és egyszerűen nem tudok vele betelni. A Team az egyik kedvenc a PH-on.
Én már hetek, hónapok óta Lordet hallgatom és egyszerűen nem tudok vele betelni. A Team az egyik kedvenc a PH-on.
7 felhasználónak tetszik:
ColorBird,
Im a SlaveForBritney,
Appalache,
TheDanush,
VampireBella,
janet7,
Pöttömke
2013. december 04. 17:23
Á, de utálom ezt a nőt. 17 éves.?? Hát, lehet hogy velem van a baj, de én kinéztem vagy 22-nek.
A szám meg elég gyatra lett. De felőlem lehet neki akármilyen száma, azzal, hogy beszólt Hayleynek, örökre megutáltatta magát velem.
A szám meg elég gyatra lett. De felőlem lehet neki akármilyen száma, azzal, hogy beszólt Hayleynek, örökre megutáltatta magát velem.
2013. december 04. 17:24
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
ez szól le másokat? na nevettessen ,ha összekeverjük a kutyám ugatását és az én hangomat (nincs jó hangom) kapjuk meg Lordet ,egyáltalán nem tetszik.unalmas.
2013. december 04. 17:28
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Idézet (Ágika21 @ 2013.12.04. 17:24)
ez szól le másokat? na nevettessen ,ha összekeverjük a kutyám ugatását és az én hangomat (nincs jó hangom) kapjuk meg Lordet ,egyáltalán nem tetszik.unalmas.
Akkor nagy tehetség lehet a kutyát.
2013. december 04. 17:40
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline |
Imádom Lorde-t.
2013. december 04. 17:41
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 143 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline |
unalmas és szerintem Lorde tehetségtelen és a macskám mikor meghalt jobb hangja volt mint lordennek!
2013. december 04. 17:43
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline |
édes jányom, de még mindig szar vagy, pályát tévesztettél, menj máshova!
1 felhasználónak tetszik:
menthol
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.