Kiderült, miben halt meg Paul Walker
2013. december 04. 20:59
Hát igen ez az amitől tartottam, hogy szegény még szenvedett is...egyszerűen nem bírok belegondolni...Ő nem ezt érdemelte!Ezerszer jobbat érdemelt :'( :'(
2013. december 04. 21:00
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Életben maradt egy rövid ideig... Mennyi az rövid idő 1 perc ? Lehet ,hogy nekünk az az 1 perc rövid, de neki ...
Valószínűleg túlélte volna túlélte volna túlélte volna, ha nem gyullad ki az autó.Istenem el sem tudom hinni a szenvedett tudtam (miért ?? mivel érdemelte ki? aki segített másokon önzetlenül),hogy hiba elolvasni ezt a cikket.
Nyugodj békében !
Valószínűleg túlélte volna túlélte volna túlélte volna, ha nem gyullad ki az autó.Istenem el sem tudom hinni a szenvedett tudtam (miért ?? mivel érdemelte ki? aki segített másokon önzetlenül),hogy hiba elolvasni ezt a cikket.
Nyugodj békében !
2013. december 04. 21:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Úgy sajnálom!
2013. december 04. 21:01
|
|
Unicorn And Rainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 216237 offline
|
Ehhez most mit szóljak...amit érzek leírhatatlan és nagyon szerettem...szeretem őt! <3
R.I.P
R.I.P
2013. december 04. 21:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ne már... Miért? Nem szeretném tudni, hogy mennyi volt az a rövid idő.
2013. december 04. 21:15
Borzalmas tragédia :'( vasárnap olyan mértékben súlytott le a halála,amire nem is számítottam. Persze egy haláleset mindig fájdalmas,de engem annyira nem tört még le egy színész elvesztése,hogy legalább fél napig csak ő járjon a fejemben. De most ez történt :-( pláne amikor megtudtam,mennyit segített önzetlenül,és hogy annak ellenére,hogy sikeres,jóképű volt,mennyire visszafogott,szerény ember maradt végig.... A sok nagyképű parasztnak egy ellenpélda,hogy annak ellenére,hogy valaki jól néz ki (férfiak leginkább) nem kell egyből elszállni maguktól.... Egyetlen dolgot remélek:ha már egyszer ilyen borzasztóan szemét volt az élet,hogy egy ilyen jó embernek kellett elmennie,legalább az életvitelére való tekintettel,nem szenvedett ő sem sokáig,ha már a barátjának nem kellett :'(
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. december 04. 21:15
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Miert kellett szenvednie is??
Edes Istenem miert a legjobbak mennek el?
O olyan halalt erdemelt volna h 88 evesen az agyban halt volna meg oregsegben es nem betegsegben...de ehelyett?! hol van az h a jo emberekre mindig jo var?!!! baromsag! soha tobbet nem akarok ilyet hallani! egy bunozo,gyilkos,rablo erdemelt volna ilyen halalt! Egy eleten at fog nekem hianyozni!
Nyugodj Bekeben!
Edes Istenem miert a legjobbak mennek el?
O olyan halalt erdemelt volna h 88 evesen az agyban halt volna meg oregsegben es nem betegsegben...de ehelyett?! hol van az h a jo emberekre mindig jo var?!!! baromsag! soha tobbet nem akarok ilyet hallani! egy bunozo,gyilkos,rablo erdemelt volna ilyen halalt! Egy eleten at fog nekem hianyozni!
Nyugodj Bekeben!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. december 04. 21:21
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Eddig a rajongói és családtagjai abban a hitben éltek hogy nem szenvedett Paul de köszönjük a sajtónak a megcáfolást...most még rosszabul érzi magát mindenki mint eddig nem lehetne abba hagyni ezt a folyamatis kiszivárogtatást legalább a családjára tekintettel ..????
Így is elég felfoghatatlan ez az egész :'( Nyugodjon békében Paul és a barátja ia !! :'( <3
Így is elég felfoghatatlan ez az egész :'( Nyugodjon békében Paul és a barátja ia !! :'( <3
2013. december 04. 21:25
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Olyan szörnyű belegondolni, hogy talán még szenvedett is (hisz nem halt meg azonnal). Nem voltam rajongója, de sajnálom, ami vele történt
és sajnálom a családját, és persze a rajongóit is (az ismerőseim közül is sokan szerették...)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.