Előző számunkban közelebbről is megismherhettétek az Egyesült Királyság négy kiemelkedő YouTuberét: Danisnotonfire-t, AmazingPhilt, JacksGaspet, illetve PointlessBlogot. Azonban itt még nincs megállás, ezúttal további négy internetes személyiség fog terítékre kerülni. Lássuk, kik is ők!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ők a legnépszerűbb brit YouTuberek II.
2013. december 10. 15:03
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ahh, ezek közül mindegyikőjüket ismerem, és az utolsó 3 embert nagyon szeretem. Nagyon jó cikk lett, köszönet érte!
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. december 10. 15:03
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Marcus és Zoé akit imsmerek.
2013. december 10. 15:20
Nagyon lehet hallani a brit akcentusukat, bírom amikor valakinek hallom az akcentusát. De ettől föggetlenül az én kedvencem Zoe és Marcus.
2013. december 10. 15:36
Egyikőjükről sem hallottam még, de első látásra nekem Zoella a legszimpatikusabb.
2013. december 10. 15:40
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Zoella az egyetlen, akit mondhatjuk ismerek. Legjobb barátnőm szokta nézni a videóit és ha ott vagyok, akkor 1-2 alkalommal én is bele pillantok a videóiba. Nem rosszak, amúgy.
2013. december 10. 15:42
Zoooo imádom őt Nagyon vicces és a haja... *-* Sok videóját láttam már. A többit nem ismerem, de majd utánuk nézek.
2013. december 10. 16:32
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Eszti0305 @ 2013.12.10. 14:44)
Egyszer már magyarokról is születhetne ilyen cikk,elvégre tudtommal Magyarországon élünk, és a magyar videókat könnyebben meg is értjük
Az a helyzet, hogy hiába akarnék írni közkívánatra egy magyaros részt is, az a baj, hogy nagyon kevés az olyan magyar YouTuber, aki tényleg ismert is - mert úgy vélem, hogy 10-12 ezer feliratkozós embereket nem is érdemes megemlíteni, mert azok nem számítanak elismerteknek. Ha meg mégis akadna legalább négy, akik megfelelnek a kritériumoknak, borzasztó nehéz lenne infót szerezni róluk, amiből össze lehet hozni egy jó kis cikket - mivel nem akarok öt mondattal szégyenkezni minden egyes személynél.
2013. december 10. 16:40
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
A cikkben lévő emberek közül természetesen mindengyiket jól ismerem, de akit imádok, az Chris. Annyira fantasztikus YouTuber! Élvezet nézni minden egyes videóját, nagyon ötletes darabokat szokott feltölteni! :3 Néha úgy érzem, hogy egy-egy kisfilmjében rólam beszélne, nagyon sok közös gondolatunk van.
Zoe sosem volt a kedvencem, viszont elismerem, hogy nagyon divatosan tud öltözködni, azonban azt egy kicsit túlzásnak tartom, hogy divatgurunak könyvelik el. Attól, hogy megfelelően tud öltözködni és normálisan ki tudja magát sminkelni, attól nem lesz divatguru senki.
Sam valahogy sosem fogott meg engem. Nincs meg benne az a bizonyos dolog, ami miatt úgy érzem, hogy muszáj néznem a videóit. Viszont amikor kerestem róla infókat és ráleltem erre a kampányos dologra, nagyon szimpatikus lett. Tetszik az is, hogy érdeklődik a művészet iránt. Ritka az ilyen személy.
Marcus egy tipikusan "elmegy szódával" YouTuber számomra. Meg lehet nézni a videóit, lehet is rajtuk mosolyogni, de ennél kifújt. Viszont nagyon tetszik, ahogy mondja a "Hello"-t.
Zoe sosem volt a kedvencem, viszont elismerem, hogy nagyon divatosan tud öltözködni, azonban azt egy kicsit túlzásnak tartom, hogy divatgurunak könyvelik el. Attól, hogy megfelelően tud öltözködni és normálisan ki tudja magát sminkelni, attól nem lesz divatguru senki.
Sam valahogy sosem fogott meg engem. Nincs meg benne az a bizonyos dolog, ami miatt úgy érzem, hogy muszáj néznem a videóit. Viszont amikor kerestem róla infókat és ráleltem erre a kampányos dologra, nagyon szimpatikus lett. Tetszik az is, hogy érdeklődik a művészet iránt. Ritka az ilyen személy.
Marcus egy tipikusan "elmegy szódával" YouTuber számomra. Meg lehet nézni a videóit, lehet is rajtuk mosolyogni, de ennél kifújt. Viszont nagyon tetszik, ahogy mondja a "Hello"-t.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.