Lassan már megszokottá válik, hogy fél Hollywoodot napjaink talán legbotrányosabb énekesnőjének viselkedéséről kérdezik. Nem maradhatott ki ez alól Demi Lovato sem, aki elismerte, nem érzi úgy, hogy bármi joga lenne Cyrus legújabb viselkedéséről beszélni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato szerint nincs joga Miley felett ítélkeznie
2013. december 10. 19:05
2013. december 10. 19:13
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nem értem miért érzi szükségét a legtöbb sztár, hogy erről a libáról nyilatkozzon. Úgy tudnak csak a sajtóba kerülni, hogy leszólják/nem szólják le? Mi lenne, ha a munkásságukról lennének cikkek? Ja, hogy az fabatkát sem ér? Mindent értek. Végül is, valamivel a köztudatban kell maradni.
2013. december 10. 19:22
Idézet (ciel @ 2013.12.10. 19:13)
Nem értem miért érzi szükségét a legtöbb sztár, hogy erről a libáról nyilatkozzon. Úgy tudnak csak a sajtóba kerülni, hogy leszólják/nem szólják le? Mi lenne, ha a munkásságukról lennének cikkek? Ja, hogy az fabatkát sem ér? Mindent értek. Végül is, valamivel a köztudatban kell maradni.
Nyilván az interjút készítő személy kérdezett rá, ő pedig mondott egy semleges választ. Az elmúlt hónapokban rengeteg ilyen volt, mert mindenki ezzel a senkiházi luvnyával foglalkozik, az emberek pedig kíváncsiak, mások hogy vélekednek róla. Van, aki kimondja kereken a gondolatait (akár úgy, hogy senki nem kérte ki a véleményét), van olyan, aki pedig nyilatkozik két semleges sort.
Megjegyezném, hogy szerintem Demi Lovato lehetne a disney-s brigád közül a legnormálisabb, csak sajnos folyamatosan sajnáltatja magát a múltja miatt, pedig szimpatikus és tehetséges teremtés.
2013. december 10. 19:30
Légyszives minden szavukat külön cikkben ha kérhetem
2013. december 10. 19:32
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Senkinek nincs joga ítélkeznie felette, csak ezt sokan nem bírják felfogni....
2013. december 10. 19:33
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Florahh @ 2013.12.10. 19:30)
Demi drogoska a legnormálisabb a disney-ek közül? Igen biztosan szerintem is tök normális, ha valaki drogozik/drogozott..
Nem rajongok Demiért, hogy őszinte legyek, de akkor mit mondasz májlus szájrúzsról, aki előszeretettel reklámozza a drog használatát? Sőt, több interjúban is bevallotta, hogy él a tudatmódosító szerekkel.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. december 10. 19:36
Idézet (Florahh @ 2013.12.10. 19:30)
Demi drogoska a legnormálisabb a disney-ek közül? Igen biztosan szerintem is tök normális, ha valaki drogozik/drogozott..
A múlton van a hangsúly! Nem úgy mint Májlika esetében aki továbbra is ilyen szerekkel él, és még büszke is rá.
2013. december 10. 19:41
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Demike drogos volt, de sikerült leszoknia róla, Mileyka drogos, és senki nem tudja, hogy le fog-e szokni róla. Ennyi! Már nem a bukóságért, de erről nem kell egy egész cikket írni!
2013. december 10. 19:42
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline |
Burkoltan: "Szarok rá ,hogy mit csinál a legjobb barátom és ,hogy b*sszaszét az agyát."
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!