Simon Cowell bejelentette, hogy az X Factor visszatér jövőre egy negyedik évadra, de a műsor legfiatalabb zsűritagja, Demi Lovato nem vállalja a folytatást. Ezért felmerült, hogy a helyére Miley Cyrus kerülhet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato kiszáll az X Factorból
2013. december 18. 19:31
2013. december 18. 19:35
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Hát öhhm.. izéé.. nem hiszem, hogy Mileynak kéne mentororskodni.. Demi pedig olyan jó volt :c
2013. december 18. 19:35
Szerintem Miley miatt sem néznék többen a műsort.
2013. december 18. 19:38
Miley-t nehezen tudnám mentorszékben elképzelni, de sajnálom hogy Demi kiszáll.
2013. december 18. 19:39
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Szépen vezényelte ezt a két évadot, és habár versenyzői (tavaly 25 év felettiek , idén Lányok) nem jutottak messzire a verseny keretein belül, mégis Demi örök barát és példakép maradt számukra. Büszke vagyok Demetriára,hogy vissza tudott végül állni így a kamerák elé, és gyönyörű, ifjú, tehetséges énével az egész műsort bearanyozta.
Reménykedjünk, hogy a 2014-es turné keretein bellül akkor mindenképp eljut legalább Bécsbe is, hiszen sok Lovatic álma valósulna meg, köztük az enyém is ♥
Reménykedjünk, hogy a 2014-es turné keretein bellül akkor mindenképp eljut legalább Bécsbe is, hiszen sok Lovatic álma valósulna meg, köztük az enyém is ♥
2013. december 18. 19:42
Borzasztóan örülök ennek a hírnek. Ez a két évad bőven elég volt a számára, teljesen elvette az idejét a turnézástól, de így most végre van egy kis remény arra, hogy ősszel Európa felé is ellátogat.
Egyébként nem értem Simon mért erőlteti még ezt az egészet? Senki sem világosítja fel arról, hogy évről-évre egyre gyengébb a nézettség, mert az emberek nem vevők erre a megrendezett hülyeségre... Ezért is nagyobb a The Voice nézettsége, mert ott a hangi adottságokra koncentrálnak, nem pedig a botrányokra. Ha meg még szerződtetné Mileyt is, hát...
Egy szó mint száz, ha Demi nem lett volna a műsor részese, egy percet sem pazaroltam volna arra, hogy nyomon kövessem.
Egyébként nem értem Simon mért erőlteti még ezt az egészet? Senki sem világosítja fel arról, hogy évről-évre egyre gyengébb a nézettség, mert az emberek nem vevők erre a megrendezett hülyeségre... Ezért is nagyobb a The Voice nézettsége, mert ott a hangi adottságokra koncentrálnak, nem pedig a botrányokra. Ha meg még szerződtetné Mileyt is, hát...
Egy szó mint száz, ha Demi nem lett volna a műsor részese, egy percet sem pazaroltam volna arra, hogy nyomon kövessem.
2013. december 18. 19:43
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline |
Demi, sajnálom! Talán Miley is jó lenne! De Demi PÓTOLHATATLAN!
2013. december 18. 19:44
Miley Cyrus? Ez komoly? Miért nem egy valódi énekest választ inkább? Egy olyat, aki több éve van a szakmában, és érti is a dolgát? Amúgy ha a másik két csaj is kilép, miért Demire kell összpontosítani? :/
2013. december 18. 19:48
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én sajnálom,hogy kilép.
2013. december 18. 19:49
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Csak Mileyt ne! Ő rá nem is lehet felnézni, már elnézést!
2013. december 18. 19:50
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Pedig Demi annyira jó volt.. De megértem.
2013. december 18. 19:56
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Istenem, tudom, hogy a rajongók széttépnek, de engem Demi a második évadban piszkosul irritált. Lehet, neki van személyes tapasztalata az iparról, de a versenyzőit képtelen volt úgy irányítani, olyan rosszul választotta a dalokat, hogy nyilvánvaló volt, hogy mind kiszóródnak...
A mostani szériát nem láttam, tehát arról tudok nyilatkozni, viszont azt azért hozzátenném: bárkit, csak Mileyt ne!
A mostani szériát nem láttam, tehát arról tudok nyilatkozni, viszont azt azért hozzátenném: bárkit, csak Mileyt ne!
2013. december 18. 19:56
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Miley??? Ha valakinek elég az intelligenciája a gondolkodáshoz, az rájön, hogy a "mentor" azt jelenti példakép. Akkor a sípoló tinip*csa mit keres majd a mentori székben? Élje csak ki az elmaradt lázadó tinédzserkorát a facebookon, de ne élőadásban rontsa meg a 16 év aluliakat. Mi a helyzet mondjuk Mick Jaggerel, vagy Beyoncével, vagy akárki olyannal, aki a s*ggrázáson kívül letett valamit arra a bizonyos aszralra.
2013. december 18. 19:58
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
De az, hogy valaki énekel, még nem jelenti azt, hogy tud másokat ösztönözni abban, hogy jobb s jobb legyen, hogy segíteni tudjon nekik. Miley max. produkálná magát. El lenne cseszve az x faktor. Szeretem Mileyt és Demit is, de egyik sem alkalmas zsűrinek. Bár az is igaz, hogy itt nem erről van szó... nézettségre megy...
2013. december 18. 20:04
Idézet (Chelsy @ 2013.12.18. 19:44)
Miley Cyrus? Ez komoly? Miért nem egy valódi énekest választ inkább? Egy olyat, aki több éve van a szakmában, és érti is a dolgát? Amúgy ha a másik két csaj is kilép, miért Demire kell összpontosítani? :/
Őőőő mert a másik két lány kilépése még nincs bejelentve hivatalosan, plusz az okát se tudjuk hogy miért?
A cikkhez szólva: sajnálom, szerettem nézni, mindig megmosolyogtatott, és az idei évadban nagyon összeszedte magát, Ellona meg is nyerhette volna ha a műsor producerei és Simon nem teszik ki.. Így remélem Jeff nyer holnap!!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.