Tegnap este véget ért az amerikai X Factor, ami egyben Demi Lovato búcsúját is jelentette a műsortól. Mindenki azt várta, hogy ennek alkalmából egy kedves búcsúvideót kap, ez azonban nem így történt. Nem csak Lovato, de a nézők is döbbenten figyelték az érzéketlen videót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gúnyt űztek Demi Lovatóból az X Factor döntőjében
2013. december 21. 08:58
2013. december 21. 09:07
Ilyen sértést!Én nem tudom,hogy merészelték ezt csinálni Demi-vel ,nagy marhaság volt ez.Miért érdemelte ki ezt?Pont amikor búcsúzik?!Így vállnak el tőle?!Ez már nagyon szánalmas és sajnálom Demi-t,hogy ilyen emberek vették körül..
2013. december 21. 09:09
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Ki hogy értelmezi ezt az egészet...aki nagyon pukkancs és kötözködő akar lenni, az tényleg ráfogja arra, hogy ki akarták parodizálni Demi alkoholgondjait. Én személy szerint abszolút nem ezt láttam a videóban. Persze, azt se állítom, hogy nagyon kreatív darab lett.
Persze, mindig mindent erre kell fogni, már a fene se foglalkozna Demi jajdenehézmúltjával, mindenki magasról tenne rá, csak Lovato ajnározza még mindig. Nem bírja félretenni a múltat, könyörgök? Már rögeszméjévé vált, hogy mindenki gúnyt akar űzni belőle. Egy kicsit már átcsapott a túlzás kategóriába.
Persze, mindig mindent erre kell fogni, már a fene se foglalkozna Demi jajdenehézmúltjával, mindenki magasról tenne rá, csak Lovato ajnározza még mindig. Nem bírja félretenni a múltat, könyörgök? Már rögeszméjévé vált, hogy mindenki gúnyt akar űzni belőle. Egy kicsit már átcsapott a túlzás kategóriába.
2013. december 21. 09:13
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
De miért dühösek Simonra, hiszen nem is ő állította össze a kisfilmet. Szerintem volt benne egy kis poén, és szerintem nem kellett volna ennyire dühöngeni rajta, a kis film készítője biztosan nem sértésnek szánta.
2013. december 21. 09:19
Idézet (Kazuo @ 2013.12.21. 09:09)
(...)
Nekem is ez jött le egyébként, amikor néztem a videót. Félreértés ne essék, semmi bajom Demivel, igen is kedvelem Őt, ám én is azon a véleményen vagyok, hogy szerintem senki sem foglalkozna a régi dolgaival, ha Ő nem hozná föl még egyszer-egyszer. Csak utána meg lehet sértődni, hogy "miezavideó", de mondom, szerintem a többség elfogadta, hogy igen, neki ilyen problémái voltak és kész, ez volt, már vége van, csak ahogy én látom, Ő még ezt valahogy nem temette el, vagy nem tudom, de nekem igencsak így jött le.
2013. december 21. 09:35
jézus isten.
ezt érdemli demi?
(erre inkább nem mondok semmit)
ezt érdemli demi?
(erre inkább nem mondok semmit)
2013. december 21. 09:45
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Hát ez nm jó bucsúvideóak ilyet tenni.
2013. december 21. 10:05
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Mi màst lehet vàrni Cowell-től??? Demi is csak azért kellett neki mert azt hitte a nagy rajongótàbora majd fenntartja a " nagy show"-jàt!
szànalmas ez az ember!
szànalmas ez az ember!
2013. december 21. 10:09
Ebböl is látszik, hogy a szerkesztők utálták Demit. Gyanús körülmények között kiszórták a mentoráltjait, majd elcseszték a hangosítást az X-beli fellépésén, most meg ez a videó... Jobb is, hogy Demi otthagyja a süllyedő hajót, menjen csak Miley mentorkodni, illeni fog az X színvonalához
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. december 21. 10:09
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Nos,Demi helyében lehet én sem egy kedves mosollyal reagáltam volna erre a videóra. Azért egy búcsúvideóban a legszebb pillanatokat szokták bejátszani.
2013. december 21. 10:17
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
hát ez nem búcsú videó!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.