Selena Gomez immár hat éve pályán van, és egy percet sem pihen. Sohasem mondott le egyetlen felkérést, meghívást, koncertet sem. De most úgy érzi, kimerült, és itt az ideje, hogy hosszú évek után végre együtt töltse az ünnepeket családjával, barátaival.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez törölte ausztráliai turnéját
2013. december 21. 19:20
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Én is jó döntés volt.
2013. december 21. 19:25
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline |
Jó döntés volt, ideje pihennie
2013. december 21. 19:30
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Megérdemli a pihenést! Tényleg 6 éve meg sem áll!
2013. december 21. 19:33
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline |
MIért menne ausztráliába az ünnepekkor? ez hulyeseg ._.
2013. december 21. 19:34
Jól döntött,pihenje ki magát,legyen kicsit a családjával
2013. december 21. 19:41
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
sztem jól döntött! az ünnepekkor ne turnézgasson itten
2013. december 21. 20:04
Megértem, én se túrnéznék szivesen ünnepek idején
2013. december 21. 20:12
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline |
Gondolkozhatott volna előre is, és a koncertek közé beszoríthatott volna egy ki pihenést még a turne tervezésekor. Mert az ausztrál rajongók kifizették a koncertjegyeket! Ezért nem bírom többek között selenát, sosem voltak neki a rajongói az első helyen. Nagyon álszent
2013. december 21. 20:18
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline |
Ott van a cikk végén hogy megtartják máskor vagy visszaadják a jegyek árát szóval nem kell itt aggódni a jegyek miatt
2013. december 21. 20:21
Vagy csak szimplán nem volt olyan nagy érdeklődés a koncertje iránt, nem keltek el olyan mértékben a jegyek, hogy megérje elindulni. Ellenkező esetben szerintem nem az utolsó előtti pillanatban mondták volna le. De a rajongók persze minden átlátszó magyarázatot benyalnak.
2013. december 21. 20:44
Megértem mindenkinek kell egy kis pihi. És amugyis ünnepek alatt ki akar dolgozni?
2013. december 21. 20:48
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline |
Én miért nem bírom Selt? Oké, színészként elismerem, gyerekkorom egyik hőse volt és lesz, mert most is az, de énekesnőként alig bírom elviselni. Szép hangja van, de én valahogy nem bírom.... Meg maga a természete is borzalmas... bár lehet én vagyok elavult.
A cikkel kapcsolatban meg annyit, hogy ez nekem nagyon nem tetszik. Igen, neki is kijár a szünet, de mondjuk erre hamarabb is gondolhatott volna. Imádom, amikor csak úgy lemondják a koncertet, mert ők fáradtak! Basszus, számíthattak rá! És igen néha nemet kell mondani, de ha előtte elfogadod és az utolsó pillanatban fújsz visszavonulót az undorító. Szánalmas. Mert nincs benned annyi érzés, hogy ők már garantáltan, tiszta szívből várnak akkor legalább menj el. Ezt senkinél nem lenne szabad elfogadni, mert ha megbetegszik oké. Pihenje ki. De így? Áh... hagyjuk. Támadjanak csak engem a rajongók... de akkor se szeretem a természetét és nem fogadom el énekesnőként.
A cikkel kapcsolatban meg annyit, hogy ez nekem nagyon nem tetszik. Igen, neki is kijár a szünet, de mondjuk erre hamarabb is gondolhatott volna. Imádom, amikor csak úgy lemondják a koncertet, mert ők fáradtak! Basszus, számíthattak rá! És igen néha nemet kell mondani, de ha előtte elfogadod és az utolsó pillanatban fújsz visszavonulót az undorító. Szánalmas. Mert nincs benned annyi érzés, hogy ők már garantáltan, tiszta szívből várnak akkor legalább menj el. Ezt senkinél nem lenne szabad elfogadni, mert ha megbetegszik oké. Pihenje ki. De így? Áh... hagyjuk. Támadjanak csak engem a rajongók... de akkor se szeretem a természetét és nem fogadom el énekesnőként.
2013. december 21. 21:03
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Abszolút megértem,hogy karácsonykor nem akar dolgozni és inkább a családjával van.Attól függetlenül hogy mekkora sztár nem élhet csak a rajongóinak.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.