Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!
2013. december 25. 15:12
Többen írták -elnézést, nem szeretnék egyenként válaszolgatni az összesre-, hogy mennyire elfáradt, mert már 4-5 (!) éve a pályán van, és dolgozik. Erre csak annyit reagálnék, hogy kapásból tudnék húsz embert/hírességet megnevezni, akik már több, mint 20-30 éve a pályán vannak, mégsem hisztiznek, és vonulnak vissza.
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Szandi0820
2013. december 25. 15:14
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Hát.. erre nemigen tudok mit mondani, nem vagyok Belieber de szeretem a számait, csak a mostani viselkedése nem tetszett nagyon. Nem örülök hogy visszavonul, és annak sem örülök hogy töb millió Belieber-nek tört össze a szíve karácsonykor.. :S Bár ki tudja ebből még mi igaz, majd meglátjuk jövőre..
2013. december 25. 15:25
Noémi Kaulitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 204915 offline |
Éppen ideje folt,teljes megváltás.
Remélem egy ideje nem halunk rola semmit.
Remélem egy ideje nem halunk rola semmit.
2013. december 25. 15:26
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
ja de kár nem mintha nem szeretném de azért na megérdemli
2013. december 25. 15:29
Én sajnálom, de már ideje volt pihentetni ezt a dolgot. Kezdett kicsit begolyózni, és a stílusa sem tetszett az utóbbi időben...Jó lenne, ha még mindig az az aranyos gyerek lenne mint régen...Pihenje ki magát, nem hiszem, hogy ez egy életre szólna.
2013. december 25. 15:30
Ez nagyon jó, hogy visszavonul, mert nem az ő "szuperkircsi" dalai fognak szólni a rádióban egy ideig. Vissza se jöjjön. Több olyan TEHETSÉGES előadót tudnék mondani aki már több éve van a pályán mint Justin.
2013. december 25. 15:34
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Őszinte leszek, meglepett a dolog, mivel az előző ilyen témájú cikket nem olvastam el róla. Nem igazán tudom, hogy tudott ilyen könnyen lemondani erről az egészről, elvégre nem kevés dolgot tett le az asztalra. Bízom benne, azért még hallani fogunk róla, akármennyien is vannak olyanok, akik nem szimpatizálnak vele.
2013. december 25. 15:35
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline |
Nem akarok megsérteni senkit, de épp ideje volt. Neki is be kellett látnia, hogy ennek itt most vége. A botrányai miatt, már senki nem veszi őt komolyan. Persze, maradtak még Belieberek (remélem jól írtam), de az emberek többsége a botrányos tinifiúcskát látja benne, akire nem érdemes figyelni vagy felháborodni a tettein....
Ennek már tényleg vége kellett legyen.
Ennek már tényleg vége kellett legyen.
2013. december 25. 15:37
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline |
Idézet (Shadow Hunter @ 2013.12.25. 15:29)
Én sajnálom, de már ideje volt pihentetni ezt a dolgot. Kezdett kicsit begolyózni, és a stílusa sem tetszett az utóbbi időben...Jó lenne, ha még mindig az az aranyos gyerek lenne mint régen...Pihenje ki magát, nem hiszem, hogy ez egy életre szólna.
Egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.