Moderátorok Topikja XV
2014. január 18. 13:26
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235524 Azonosító: 59785 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2014. január 18. 17:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235524 Azonosító: 59785 offline
|
Christo
2014. január 19. 13:15
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
http://starity.hu/forum/topik/413140-benedict-cumberbatch-sag-awards-2014-red-carpet-18-january-/
Üres
Üres
joe_r
2014. január 19. 13:35
|
|
|
Ezt a hozzászólásomat légyszi töröljétek, mert ez a szerencsétlen kétszer küldte el.
joe_r
2014. január 19. 13:50
Sziasztok!
Jelezni szeretném, hogy vizsgaidőszak miatt nem tudom most szerkeszteni az adatlapjaimat, azonban azokra továbbra is igényt tartok. Épp ezért megkérnék mindenkit, hogy ne használjátok ki a helyzetemet és csapjatok le rájuk, csak mert pillanatnyilag nem tudom szerkeszteni őket.
Kedves moderátorok, titeket pedig arra kérlek, hogy ne vegyétek el őket tőlem, főleg ne szó nélkül, mivel két adatlapom is átkerült máshoz a tudtom nélkül, és bár ebből egyet már visszakaptam, remélem a másik is vissza kerül, név szerint Lee Seung Ki. A ti megértésetekre is számítok. Köszönöm.
Jelezni szeretném, hogy vizsgaidőszak miatt nem tudom most szerkeszteni az adatlapjaimat, azonban azokra továbbra is igényt tartok. Épp ezért megkérnék mindenkit, hogy ne használjátok ki a helyzetemet és csapjatok le rájuk, csak mert pillanatnyilag nem tudom szerkeszteni őket.
Kedves moderátorok, titeket pedig arra kérlek, hogy ne vegyétek el őket tőlem, főleg ne szó nélkül, mivel két adatlapom is átkerült máshoz a tudtom nélkül, és bár ebből egyet már visszakaptam, remélem a másik is vissza kerül, név szerint Lee Seung Ki. A ti megértésetekre is számítok. Köszönöm.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.