Innen kérném törölni a #64-ik hozzászólásom, ugyanis véletlen küldtem el. Nagyon szépen köszönöm előre is!
Moderátorok Topikja XV
2014. szeptember 20. 13:50
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Mitch Luckerről fogalmazott "véleménye" törölhető. "Fogalmam sincs ,hogy ki ez a csávesz..."
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2014. szeptember 20. 14:42
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
a Nina 10 által csatoltakat át kéne tenni a kis felbontású képekhez:
http://starity.hu/forum/topik/437355-palvin-barbara-rosa-cha-catalogue-2014-/
http://starity.hu/forum/topik/437355-palvin-barbara-rosa-cha-catalogue-2014-/
joe_r
2014. szeptember 21. 10:00
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Ezt a témát kérlek helyezzétek át a stúdióképek közé, és nevezzétek át erre:
Felicity Jones - The Theory of Everything press conference portraits by Munawar Hosain (Toronto, September 9, 2014)
Köszi szépen
Felicity Jones - The Theory of Everything press conference portraits by Munawar Hosain (Toronto, September 9, 2014)
Köszi szépen
joe_r
2014. szeptember 21. 13:46
ezt ( http://starity.hu/forum/topik/447673-nicole-raczynski-honour-magazine-august-25-2012/ ) légy szíves tegyétek át a női újságok magazinokhoz.
Köszi.
Köszi.
joe_r
2014. szeptember 21. 14:05
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
Kérlek ebből a topikból töröljétek az #1 hozzászólásomat, mert a képeket feltöltöttem nagy méretben! Köszönöm szépen!
joe_r
2014. szeptember 21. 14:50
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Szerintem "Hayley Williams" helyett a "Paramore" szebben festene.
+ Taylor York és Jeremy Davis lapját is kellene csatolni, mert ők is sok képen szerepelnek.
+ Taylor York és Jeremy Davis lapját is kellene csatolni, mert ők is sok képen szerepelnek.
joe_r
2014. szeptember 21. 16:07
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Nem tudom, mennyire szabályellenes, de a kisasszonynak elég érdekes hozzászólásai vannak
joe_r
2014. szeptember 21. 20:04
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nem tudom, ez a stílus megengedett?
joe_r
2014. szeptember 21. 21:23
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Glamster @ 2014.09.21. 20:04)
Nem tudom, ez a stílus megengedett? 
És utálom, de megint felhívta magára a figyelmem. Mi ez / mik ezek a vélemények?
joe_r
2014. szeptember 22. 10:15
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Előrehozom a korábban megemlített javítási kérelmet... Nehogy elfelejtsem se én, se a modik.
(Plusz mert látom, hogy elvétve 1-1 dolog került javításra, a többség meg nem - gondolom időhiány miatt - de tapasztalat, hogy el szokott felejtődni, úgyhogy ezért hozom megint előre ezt a kérésemet. Nyilván nyithatnék én új témát, de a régibe már töltöttek fel több képet is, emiatt lenne jobb a meglévőt módosítani)
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.09.15. 12:25)
Az én tiszteletteljes kérésem az alábbi lenne: EZT A TOPIKOT kellene kicsit átszabni. Akartam nyitni egy témát a filmnek, de láttam, hogy már kapott topikot. Ez a bizonyos topik viszont hibás:
A topik címe legyen ez: Effie Gray (2014)
Lehetne több infót feltenni a filmről:
színes, brit életrajzi dráma
Rendezte: Richard Laxton
Írta: Emma Thompson
A szereplők:
Dakota Fanning - Euphemia 'Effie' Gray
Emma Thompson - Lady Eastlake
Claudia Cardinale - Viscountess
James Fox - Sir Charles Eastlake
Robbie Coltrane - doktor
Julie Walters - Margaret Cox Ruskin
Derek Jacobi - Travers Twiss
Tom Sturridge - Everett Millais
David Suchet - Mr. Ruskin
Russell Tovey - George
Greg Wise - John Ruskin
Riccardo Scamarcio - Rafael
Lasco Atkins - esküvői vendég
Pip Torrens - a Times újságírója
Linda Bassett - Anna
A történetről:
Az Effie Gray című filmben Dakota Fanning játssza a címszereplőt, aki a 19. század legnagyobb művészettörténészének és kritikusának, John Ruskinnak volt a felesége. Ruskin szexuálisan nem tud teljesíteni, így Effie ártatlansága és tapasztalatlansága e területen tovább bonyolítja a fiatal lány viszonyát a festő Millais-szel a viktoriánus Angliában. A lány beleszeret a művészbe, ráadásul Lady Aestlake csak tovább bíztatja: hagyja el férjét. A házasság érvényesítéséhez azonban Effie kénytelen alávetni magát annak a fizikai vizsgálatnak, mely alapján megállapítják, hogy öt év házasság után még mindig szűz. A tárgyalás alatt, mely botrányt robbant ki, több vita is kialakul. A krími háború javában folyik, amikor az orvos arról tanúskodik, hogy a felperes valóban szűz...
Továbbá: kérném szépen még a topikhoz csatolni Claudia Cardinale és David Suchet lapját is.
Ha elfér, akkor be lehet ágyazni a leírás alá ezt az előzetest is: http://www.youtube.com/watch?v=5BLzK1z0EII
Köszönöm!
A topik címe legyen ez: Effie Gray (2014)
Lehetne több infót feltenni a filmről:
színes, brit életrajzi dráma
Rendezte: Richard Laxton
Írta: Emma Thompson
A szereplők:
Dakota Fanning - Euphemia 'Effie' Gray
Emma Thompson - Lady Eastlake
Claudia Cardinale - Viscountess
James Fox - Sir Charles Eastlake
Robbie Coltrane - doktor
Julie Walters - Margaret Cox Ruskin
Derek Jacobi - Travers Twiss
Tom Sturridge - Everett Millais
David Suchet - Mr. Ruskin
Russell Tovey - George
Greg Wise - John Ruskin
Riccardo Scamarcio - Rafael
Lasco Atkins - esküvői vendég
Pip Torrens - a Times újságírója
Linda Bassett - Anna
A történetről:
Az Effie Gray című filmben Dakota Fanning játssza a címszereplőt, aki a 19. század legnagyobb művészettörténészének és kritikusának, John Ruskinnak volt a felesége. Ruskin szexuálisan nem tud teljesíteni, így Effie ártatlansága és tapasztalatlansága e területen tovább bonyolítja a fiatal lány viszonyát a festő Millais-szel a viktoriánus Angliában. A lány beleszeret a művészbe, ráadásul Lady Aestlake csak tovább bíztatja: hagyja el férjét. A házasság érvényesítéséhez azonban Effie kénytelen alávetni magát annak a fizikai vizsgálatnak, mely alapján megállapítják, hogy öt év házasság után még mindig szűz. A tárgyalás alatt, mely botrányt robbant ki, több vita is kialakul. A krími háború javában folyik, amikor az orvos arról tanúskodik, hogy a felperes valóban szűz...
Továbbá: kérném szépen még a topikhoz csatolni Claudia Cardinale és David Suchet lapját is.
Ha elfér, akkor be lehet ágyazni a leírás alá ezt az előzetest is: http://www.youtube.com/watch?v=5BLzK1z0EII
Köszönöm!
joe_r
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.