Lorde: „A pop hercegnője vagyok!”
2014. január 01. 10:11
Annyira elegem van ebből a csajból. Amióta "berobbant" azóta minden második [talán harmadik.] cikk róla szól. [Miley, Justin mellett.(az 1D-ről meg nem baj.) A 'pop hercegnője' címhez pedig még olyanokat kell legyőznie, mint pl.: Madonna és még sorolhatnám.
2014. január 01. 10:12
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
A pop hercegnője??? Ez jó poén volt Még mindig Madonna a pop hercegnő.
2014. január 01. 10:16
Idézet (Antares @ 2014.01.01. 09:10)
Speciel semmi bicskanyitogatót nem mondott. Compromise félrefordította a névelőt, így lett "a szívemben egy pophercegnő vagyok"-ból a "a pop hercegnője". A HuffPoston olvastam az eredeti idézetet.
Az szándékosan lett úgy írva. Nincs égrengető különbség a kettő között (szerintem), szóval merészeltem azt leírni "félrefordítással", amire a csaj nagy valószínűséggel igazából gondolt.
Lorde előtt pedig megemelem a kalapom. Mindig tud valami olyat nyilatkozni, amitől csak még antipatikusabbá válik. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel meddig tud a médiában maradni. Inkább menjen, érettségizzen le, mielőtt kikiáltja magát valami istencsászár fejedelemnek is.
2014. január 01. 10:18
Nem, Britney a Pop hercegnője, Madonna meg a Pop királynője.
Idézet (katyperry28 @ 2014.01.01. 10:11)
Annyira elegem van ebből a csajból. Amióta "berobbant" azóta minden második [talán harmadik.] cikk róla szól. [Miley, Justin mellett.(az 1D-ről meg nem baj.) A 'pop hercegnője' címhez pedig még olyanokat kell legyőznie, mint pl.: Madonna és még sorolhatnám.
Idézet (RihannaFan26 @ 2014.01.01. 10:12)
A pop hercegnője??? Ez jó poén volt Még mindig Madonna a pop hercegnő.
2014. január 01. 10:20
Idézet (compromise @ 2014.01.01. 10:16)
Az szándékosan lett úgy írva. Nincs égrengető különbség a kettő között (szerintem), szóval merészeltem azt leírni "félrefordítással", amire a csaj nagy valószínűséggel igazából gondolt.
Lorde előtt pedig megemelem a kalapom. Mindig tud valami olyat nyilatkozni, amitől csak még antipatikusabbá válik. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel meddig tud a médiában maradni. Inkább menjen, érettségizzen le, mielőtt kikiáltja magát valami istencsászár fejedelemnek is.
A múltkor Gaga az univerzum királynőjének kiáltotta ki magát, ehhez képest Lorde-nak még mindig van hova fejlődnie, ha neki egy vacak pophercegnői cím is megfelel.
2014. január 01. 10:33
o h oda ne vagjam magam a foldhoz a pop hercegnoje..ugyan mar..
2014. január 01. 10:33
ParaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 201871 offline |
Hát most kiakadtam! Komolyan? Mióta is "híres"? 2 hónapja? Én nem tudom, mert akkor hallottam róla először, mikor beszólt Hayley-nek. Mindenesetre, semmiképen sem lehet a "pop hercegnője", Justin Biebert nagyon utálom, egy szörnyű ember (bocsánatot kérek minden rajongótól), de még ő is jobban megérdemelné a pop hercegnője címet.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. január 01. 10:35
Huha azt sem tudom ki a fene ez,és ő máris pophercegnő,van önbizalma én mondom,soha nem lesz pophercegnő,igen kevés ő ahhoz. Erről van szó,ezek a most bejött kis csitrik,annyira el vannak szállva maguktól hogy máris ilyen kijelentéseket tesznek. Britney,Xtina soha nem mondtak ilyeneket,pedig ők sokkal nagyobb durranás voltak amikor kiadták az első dalukat és első albumukat,hát igen ez a különbség köztük. Britney mai napig szerény,pedig aztán neki lehetne önbizalma,mégsem mondja" ja én pop hercegnő vagy pop királynő vagyok", mert ami mögötte van,azt kevés ember mondhatja el magáról.
2014. január 01. 10:35
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Van EGY híresebb dala... Kicsit el van szállva, de ha így is van, legalább ne reklámozná.
2014. január 01. 10:42
Pedig pont ő az aki a legmesszebb áll ettől a fogalomtól.
2014. január 01. 10:48
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Ez a csaj nem normális alig pár hónapja van a köztudatba s már milyen híresnek gondolja magát.
2014. január 01. 10:48
Hát ha a fröcsögő indexesek (felnőttek!), mittomén´ 45. helyre teszik az albumát ... látok benne valamit. De ez ... kicsit túlzás ... :/
2014. január 01. 10:59
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja persze. Ne már.
2014. január 01. 11:07
Idézet (Followyourdreams @ 2014.01.01. 10:42)
Pedig pont ő az aki a legmesszebb áll ettől a fogalomtól.
Pontosan. Kicsit unalmas már a pedálozása.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.