Miley Cyrus nőkkel csinálja, hármasban
2014. január 03. 20:48
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ez a nő szánalmas és hihetetlenül undorító...saját magát égeti ezekkel...:"D
2014. január 03. 20:59
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Szánalmas, undorító,és nem tudja elviselni ha nem ő van a középpontban.Őszintén én csak sajnálni tudom, hogy milyen szánalmas.
2014. január 03. 21:16
Ez már komolyan nevetséges! Egyébként én sem lepődtem meg. Miley-val kapcsolatban már semmin sem lepődöm meg. Már kezd unalmas lenni.
2014. január 03. 21:36
van ez így.. és ha biszexuális akkor el kell ítélni?...
2014. január 03. 21:46
|
|
izlandipóniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 218270 offline
|
kissé kiborító a viselkedése
2014. január 03. 22:12
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
selenajustinbellafan!
Miért Miley mit is mutatott fel?
Tudomásom szerint semmit,jah bocs mutogatja a testét,és botrányokat csinál,nahát tényleg felmutatott valamit.
Nők szégyene
Miért Miley mit is mutatott fel?
Tudomásom szerint semmit,jah bocs mutogatja a testét,és botrányokat csinál,nahát tényleg felmutatott valamit.
Nők szégyene
2014. január 03. 22:15
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
Idézet (sehi102 @ 2014.01.03. 22:14)
Igazándiból nem csak a viselkedése kiborító hanem az is hogy az ilyen magánéleti ügyeivel foglalkoztok ..
Én nem foglalkozom vele,csak leírtam a véleményem róla.
De tudod mások is ezt teszik ,akárcsak te magad is.
2014. január 03. 22:37
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ezt sem miley szajabol hallhattuk-.-
2014. január 03. 22:47
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
jaj istenem addig mig nem erősiti meg, lehet h csak kitaláció
2014. január 03. 22:47
|
|
izlandipóniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 218270 offline
|
öö..hát okééé,kezd kissé idegesítő lenni
2014. január 03. 23:14
|
|
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline
|
hát engem nem érdekel milyen akkor is szeretni fogom. Egyébként meg k*b***t jó barát lehet az aki mindezt elmondja a sajtónak... legalább válalná fel magát(aki elárulta) a kis szánalmas r* anc. kinek mi köze van ahoz hogy mit csinál és kihez vonzódik miley? csakis rá tartozik meg a családjára. Szánalmas hogy azért árulja el valaki a barátját hogy pénzt kapjon. ami annál is rosszabb hogy ezt pár ember k*aszottul élvezi hogy tönkreteszi mások életét. szerintem senkit nem érdekel hogy kalapácsot nyalogat vagy twerkel a koncertjein. Nemis ismeritek őt de már bántani kell mindenkit akinek több pénze van nállatok. egyre jobban süllyed le az emberiség
2014. január 03. 23:28
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Egyáltalán nem izgatna HA nem ez folyna a csapból is! B@szki ku*vára elegem van ebből a csajból! Méghogy felnőtt! B@zdmeg ez nem felnövés! Az hogy a pi*ádat nézegeted ezt videóra veszed és felteszed a netre nem felnövés! Ahogy az sem, hogy másokkal nyelvezel NEM EGYSZER! De ez senkire sem tartozik ugye Miley fanok? Ezzel egyet értek! Senkire ebben a kib@szott világban! OKÉ? Akkor hát mi a f@sznak rakja fel a netre? Hmmmmm? Az sem tartozik senkire, hogy ő éppen milyen klippeket készít ugye? Hát tartsa is meg magának a ku*va klipjeit! Mert hogy én már hányok attól hogy egy vasgolyon himbálózik! Vagyis nem is ettől hányok! Hanem b@zdmeg attól, hogy mindezt mesztelenül teszi! Azzal smacizunk akivel akarnk igaz Miley igaz! B@szki ez senkire de senkire nem tartozik! Mi a f@sznak rakod fel a netre?
És akkor most mindenkitő bocsánatot szeretnék kkérni a csúnya szavakért de ez az igazság! Minden Mileyról szóló rohadt cikkhez odaírtam hogy hányinger stb..ez most öszefoglalva a véleményem erről a gusztustalan nőszemélyről! Sajnálom de ez most kijött!
És akkor most mindenkitő bocsánatot szeretnék kkérni a csúnya szavakért de ez az igazság! Minden Mileyról szóló rohadt cikkhez odaírtam hogy hányinger stb..ez most öszefoglalva a véleményem erről a gusztustalan nőszemélyről! Sajnálom de ez most kijött!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: