Starity

Idegesít a RapidShare ?

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2007. július 31. 19:13 #61
Fodek
Fodek
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.13.
Hozzászólás: 13
Csatolások: 0
Azonosító: 32173
Offline offline
A Rapidshare-nál mindig a ,,download via global crossing'' vagy a ,,download via global crossing(2)''-t kell bejelölni és maximális sebességgel jön a "jó" XD.
2007. szeptember 07. 16:28 #62
Neo163
Neo163
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.09.06.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 38761
Offline offline
Hát igen elég nagy probléma a fix ip a rapidhoz. cray.gif A szolgáltatom gondolt már a dinamikus fixre de hát kinek ez kinek az kell unknw.gif
2007. szeptember 09. 15:06 #63
GyPetra
GyPetra
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.02.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 36104
Offline offline
Szerintem a RapidShare jó!! De a megaupload... már a ###### ki van vele... olyan lassú meg......
2007. november 03. 16:23 #64
FZolee
FZolee
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.11.03.
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 42840
Offline offline
Nem idegesít... Ugyanis van hozzá 1 éves premium accom biggrin.gif laugh.gif
2007. november 03. 17:14 #65
Horgi
Horgi
Lady with an attitude
 
Státuszwords like violence, break the silence
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.07.25.
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Offline offline
Köszi hogy megosztottad velünk ezt a kis trükköt, szerintem sokan örülnek neki (köztük én is) meghajolo.gif meghajolo.gif
2007. november 03. 17:16 #66
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3276
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Idézet(ViC @ 2007. June 22. - 09:23)
a RapidShare sehol sincs a Megauploadhoz képest.
Egy jó ideje semmit sem enged letölteni, csak az alattomos toolbarját akarja rámtukmálni.

All download slots assigned to your country (Hungary) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you!

amúgy hiába vársz 5 órát semmi sem történik  reklamalo.gif


Mondjuk elég régen volt már ez az üzi... mellow.gif
Nálam már 3 hónapja ezt írja ki.... reklamalo.gif reklamalo.gif ez van...
2007. november 03. 17:34 #67
Diófa
Diófa
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 05.03.13.
Hozzászólás: 120
Csatolások: 83
Azonosító: 4561
Offline offline
Idézet(xxNikixx @ 2007. November 3. - 17:16)
Mondjuk elég régen volt már ez az üzi... mellow.gif
Nálam már 3 hónapja ezt írja ki.... reklamalo.gif  reklamalo.gif  ez van...


Firefox + Megaupload SX.3.2 smileeee.gif
2007. november 03. 17:52 #68
ViC
ViC
CAP-tain
    Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.07.
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Offline offline
Idézet(Diófa @ 2007. November 3. - 17:34)
Firefox + Megaupload SX.3.2  smileeee.gif


Egyszer ön letölt és felszerel Megaupload SX.3.2 és újból kifejt a Kilõ, megy Szerszámok étlap, megereszt és képessé tesz a dugó elõtted kettyenés -ra ...
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

http://www.google.hu/search?q=Megaupload+S...lient=firefox-a

második link bolond.gif
2007. november 03. 18:00 #69
ViC
ViC
CAP-tain
    Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.07.
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Offline offline
pár hasznos tanács:


Megaupload
-ról töltés módja: Elõször is, ha még nem vagy regisztrálva, akkor tedd meg a Megaupload kezdõlapján, majd az emailben kiküldött aktiválási linkre kattints és jelentkezz be az oldalra. Így kevésbé fogja korlátozni a site a letöltéseid, bármilyen kapcsolatszakadás esetén tudod folytatni a letöltést, valamint nagyobb adatmennyiséget tölthetsz le egyszerre (min. 300-400 MB), az anonim letöltésnél már 1-2 fájl után megjelenik a "Download Limit Exceeded" üzenet.
(A regisztrációnál elõfordulhat, hogy egyes ingyenmail címekre nem jön meg a user aktiválós levél, mert az adott szolgáltató spamnek veszi, és automatikusan törli is. Ezért használj vagy normális netszolgáltatós emailt, vagy ha tartasz az esetleges késõbbi spamektõl vagy anonim akarsz maradni a Megaupload tekintetében, akkor regisztrálj egy GMail-es címet.)

A fájlok tölthetõek Mozilla Firefox, Opera böngészõkbõl is, de a site jobban az Internet Explorer-t és a Toolbar kiegészítõt támogatja. Tehát amennyiben Firefox vagy Opera böngészõben egy adott Megauploados fájl linket betöltve az jön be felül, hogy "Please enter XYZ", egy beviteli mezõ és egy "Download" gomb, akkor szerencséd van, valószínûleg tudsz majd tölteni, kivéve, ha elértél bizonyos adatmennyiséget, ekkor jön a "Download Limit Exceeded" üzenet.

Amennyiben az jön be, hogy "All download slots assigned to your country (Hungary) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar...", azaz "az összes Magyarországhoz rendelt letöltési szál foglalt, próbáld újra pár óra múlva vagy telepítsd a Toolbart...", akkor csak Internet Exporerben a Toolbarral tudsz letölteni.
Firefox böngészõnél ez a letöltési szál (slot) dolog kijátszható kiegészítõk feltelepítésével. A Firefox Add-ons oldal keresõjébe a "megaupload"-ot beírva két extensiont listáz ki. Ajánlott a Megaupload SX 3.2 használata, ezt teszteltem, mindig mûködött, más nyelvûre irányítja át a letöltési linket, de meg lehet találni a download gombot, ugyanott van, mint az angolként megjelenõben. A másik extension a TiX Now!, ez állítólag használható más file hosting siteokhoz is.
Egyéb alternatíva a Link Grabber program használata, lentebb olvasható a rá vonatkozó leírás.

Amennyiben az jön be a lap tetején, hogy "The file you are trying to access is temporarily unavailable", akkor pillanatnyilag az a tárhely-rész, amin a fájl tárolva van a Megauploadnál, valószínûleg karbantartás miatt nem elérhetõ. Próbáld újra rövidebb-hosszabb idõ múlva, vagy, ha rendelkezésre áll, válassz egy másik tükörsiteot (pl. MediaFire vagy RapidShare).

Egy fájl elévülése esetén, vagyis ha 90 napig senki sem tölti le, a következõ üzenet jelenik meg: "This file has expired due to inactivity. This link will become active again when someone re-uploads the file". Ilyen esetben nézd meg, van-e más site listázva a Letöltés alatt, ha igen, akkor valószínûleg tudod onnan tölteni, ha nincs, akkor kérlek írd meg az epizód évadját és sorszámát, küldj üzenetet az üzenõfalra vagy jelezd emailben, és újra fogom tölteni 1 napon belül.

Nagy fájlokat (90-100 megán felülieket) olyan böngészõvel ajánlott tölteni, amelyben van valamiféle letöltéskezelõ (pl. Opera: Eszközök/Letöltések), vagy pedig ha megvan a fájl valós linkje, akkor töltheted letöltéskezelõvel is (pl. Free Download Manager, Fresh Download, ReGet, FlashGet).

A böngészõvel való letöltés menete a következõ: elõször kiad egy 3 karakteres kódot, azt beírod a mellette lévõ kis mezõbe, majd a "Download" gombra nyomsz, ekkor visszaszámol 25 másodpercet, végül a "Click here to download" feliratra klikkelve kijön egy ablak, a böngészõ kérdezi, hogy hova mented a fájlt, ezt kiválasztva és leokézva (vagy a Save-re nyomva IE-ben) elindul a töltés. Anonim használatnál annyiban más ez, hogy 45 másodperces a számláló, és talán lassabban enged tölteni. Mondjuk volt bejelentkezve is olyan, hogy egy cucc elsõ fájlja jött majdnem teljes sávszéllel, a 2. fájl meg csak 40-50k-val csordogált. (A letöltési sebesség függhet attól, hogy a feltöltés melyik Megaupload hálózaton keresztül történt, azaz melyik Upload Server lett kiválasztva (Europe, USA, Asia), meg persze attól is, hogy mennyire terhelt az adott alszerver, amin a fájl van.)

Ne ijedj meg, ha egy felugró ablakban valami pókeres hirdetést nyom be a Megaupload, nem ártalmas, nem kell foglalkozni vele. Azonban, hogy késõbb ne zavarjon ilyennel, hagyd nyitva ezt a reklámablakot amíg töltesz a siteról, mert különben újra megnyitogatja a következõ letöltés elindításakor. Elõfordulhat az is, hogy egy popup blokkoló szoftver (vagy maga a böngészõ erre vonatkozó része) letiltja ezt a Megaupload hirdetést, és ilyenkor nem indul el a letöltés. A teendõ: engedélyezd a programban a www.megaupload.com címet.

Böngészõben elindított Megauploados fájl link valós letöltési címének átadása (visszaszámlálás után) a letöltéskezelõ szoftvernek a következõképp történik. Amint megjelenik a "Click here to download" gomb, az egérrel jobbklikkelve a menübõl válaszd a "Hivatkozás címének másolása" menüpontot, ekkor a rendszer a vágólapra menti a címet (mintha a Ctrl+C-t nyomtál volna). Ha a FlashGot kiegészítõ fel van telepítve Firefox-hoz és be van állítva egy bizonyos letöltéskezelõre, akkor a "Hivatkozás címének másolása" helyett válaszd a "Link letöltése FlashGot-tal"-t.
Semmiképp se nyomj rá bal gombbal a "Click here to download"-ra, mert bekavarhat a letöltéskezelõvel való letöltésnek, talán el se kezdi tölteni, mert úgy veszi, mintha böngészõvel töltenéd (holott közben már böngészõben leállítottad), vagy késõbb nem engedi folytatni a megszakadt töltést, és a letöltési korlátba is beleszámíthat, a kelleténél elõbb jöhet a "Download Limit Exceeded" üzenet.
Hasznos lehet még a Toolbarral való kompatibilitás érdekében, ha a letöltéskezelõben a HTTP agent-et átállítod "Microsoft Internet Explorer"-re. Pl. ReGet-ben: Beállítások/Program beállításai/HTTP/Felhasználói ügynök karakterlánc: "Microsoft Internet Explorer 5.0"; FlashGet-ben: Eszközök/Beállítások/Protocol/HTTP/Közvetítõ: "Internet Explorer 5.x".

Alternatív megoldásként használható a Megaupload Link Grabber nevû amatõr fejlesztésû segédprogram, mellyel lehetséges a megaupload.com-os linkek igazi útvonalának kinyerése. A segédprogramot letöltheted innen. Így a toolbar-os figyelmeztetést, a slotok állapotát figyelmen kívül hagyhatod, viszont ennél 45 másodperc a letöltés elõtti várakoztatás.
A megaupload.com-os linket megtalálod az egyes epizódnevek alatt a Letöltés-re kattintva (File 1, File 2 stb.), vagy az ftp2share-es vagy rapidmirror-os oldalon a "DOWNLOAD"-ra kattintás után az "OFFICIAL MIRRORS" felirat alatt (ha nincs ilyen, akkor sajnos nem sikerült áttükröznie a rendszernek). Ott klikkelj az egér jobb gombjával a "megaupload" feliratra, a hivatkozás másolását választva a webcím a vágólapra kerül.
A Megaupload Link Grabber-t (GetLink.exe) elindítva másold be a linket a legfelsõ beviteli mezõbe (Megaupload/Share.am Link), és kattints alul a "Get Link" gombra. 45 másodperc után a "Download Link" felirat alatti mezõben megjelenik a fájl valós címe, amit aztán böngészõvel vagy tetszõleges letöltéskezelõvel tudsz tölteni, és megszakadt töltés esetén folytathatod is. Alul a "Copy to Clipboard"-ot bepipálva automatikusan vágólapra másolja a linket, az "Auto to Flashget" pedig automatikusan átküldi a Flashget letöltéskezelõ szoftvernek. Ha esetleg mégsem adja ki a valós linket a progi, engedélyezd a windowsos tûzfalon, vagy tölts le újabb verziót a honlapjáról.

A Rapidshare-hez hasonlóan sajnos a Megaupload-nál is van letöltési korlátozás. Nagyobb fájlok vagy több közepes fájl letöltése után elképzelhetõ, hogy "Download Limit Exceeded" üzenetet kapsz, tehát az adott ip címrõl akár több óráig sem tölthetsz újabb Megaupload-os linket. Hogy meddig várakoztat, azt a pár másodperc után megjelenõ oldalon közli. Több kis fájl (150-250 MB) után 3-4 óra, egy nagyobb fájl (350 MB) után 6 óra is lehet ez az idõtartam.

Nem fix ip-s netnél, azaz dinamikus ip-s adsl-nél a kapcsolat bontása, kis várakozás, majd újbóli netre kapcsolódás után, így új ip címre váltással feloldható a letöltési korlát. Ellenõrizd, hogy a böngészõben a Megauploados linket betöltve ott van-e a regisztrált userneved "usernév (member)" formátumban. Ha a böngészõvel korábban megjegyeztetted a jelszót, akkor bejelentkezik automatikusan. Ha mégsem így lenne és van usered, jelentkezz be újra.
A korlát kijátszására használhatóak anonim proxy szerverek is (bár a legtöbb elég lassú), a Link Grabber progiban a Settings/Proxy menüpontban történik a beállítás, és szerintem a böngészõben is ajánlott beállítani, ha nem enged letölteni. A Megauploados töltések után azonban ne felejts el visszaállítani "Közvetlen internetkapcsolat"-ra (Firefox: Eszközök/Beállítások/Haladó/Hálózat/Kapcsolat/Beállítások...). Egyszerû proxyváltó kiegészítés letölthetõ Firefoxhoz: xyzproxy; bõvebben róla itt.

További észrevételek a Megaupload Link Grabber progi kapcsán: Némelyik bemásolt Megaupload-os címre "File deleted or bad link" üzenetet adott, de rájöttem, hogy ha újból a Get Link gombra kattintok, akkor 2. vagy 3. próbálkozásra már megtalálja és elkezdi a 45 másodperces visszaszámlálást alul. (Ha ez se segít, akkor tényleg nem él a link.) Talán a lassú adatkommunikáció miatt lehetett, mert közben majdnem teljesen le volt foglalva a feltöltési sávom. Torrentezésnél egyébként ajánlott ilyen webes letöltés elindítása elõtt, ha tudja a torrent kliens (utorrent igen), lekorlátozni a feltöltési sebességet (pl. 2 megás adsl-nél 15-16k-ra állítani), majd a webes letöltés (vagy bármiféle böngészés) végeztével visszaállítani 0-ra, azaz korlátlanra.

Arra is érdemes odafigyelni, hogy a site addig nem enged újabb fájlt tölteni, amíg nem végzett az aktuálissal, és ez vonatkozik a Link Grabberre is, tehát várd meg míg lejön az adott fájl, csak utána másold be az újabb címet és kattints a Get Link-re.


Orbitfiles siteról a letöltés a betöltõdõ oldalon a "Download" feliratra vagy a fájlnévre való kattintással indítható. Anonim vagy a sitera regisztrált ingyen userek nem tölthetnek letöltéskezelõvel, csakis kizárólag böngészõvel történhet a letöltés. Megszakadt letöltés folytatható, ha a böngészõ támogatja ezt (pl. Opera). Egy idõben nem tölthetõ két fájl, sõt még egy újabb ablakban sem tudsz megnyitni semmilyen orbitfiles.com-os hivatkozást, így egy másik letöltéses linket sem, ha egy letöltés folyamatban van. Viszont megtrükközhetõ az egymás utáni letöltés, ha pl. Opera böngészõben elindítod az adott letöltést, majd leállítod, ráindítasz egy következõre, és amialatt megy ez az újabb letöltés, rányomsz az Opera Letöltések ablakjában a Folytatás gombra. Ekkor ugyan nem indul el a másik Orbitfiles-os fájl link, viszont mikor teljesen végigment az éppen folyamatban lévõ, azon nyomban elindul a következõ. Valahogy figyelheti a site a látogatótól érkezõ adatforgalmat, és blokkolja, ha kell.
Elvileg van valami download slotos dolog ezen a siteon is, a fizetõs és az ingyenes accot összehasonlító táblázat alján utal rá egy kisbetûs részben. Eddig amikor próbálgattam a saját linkjeimet anonimként (nem bejelentkezve az oldalra), mindig elindult a letöltés, nem jött semmi várakoztatós üzenet. Havi adatforgalomra való korlátozás egyelõre még nincs a siteon, mikor regisztráltam oda, emailben megkérdeztem, mit jelent az a zöld csík és a "Monthly Traffic" címszó a nevem alatti infós területen, azt válaszolták, tájékoztató jelleggel szerepel, és talán késõbb, ha indokolt lesz nagy terheltség miatt, talán bevezetik a havi adatforgalom korlátozós dolgot.
Egyébként ingyen lehet regisztrálni náluk, 6 giga tárhelyet kapsz, és max. 100 mega lehet a feltöltött fájl mérete, egyszerre is ennyit enged feltölteni. Természetesen a fizetõs variációban ezek kedvezõbben vannak, mint ahogyan más hasonló oldalakon is.
Egyelõre ritkán töltök ide, csak akkor, ha más siteok éppen problémásak, vagy pl. nem sikerül újratölteni a MediaFire-re egy ott tartósan elérhetetlen állományt.Az 123-drive site, hasonlóan az Orbitfiles-hoz, afféle dokumentum és videó tárolós hely, a regisztrált userként feltöltött fájlok nem évülnek el, jelenleg nincs adatforgalomra és a tárhely összkapacitására vonatkozó korlátozás sem. Ezen felül angliai a szerver, így gyors a feltöltés és a letöltés is.

Az ide feltöltött epizódokra vonatkozó linkeket kétféle módon közlöm a Letöltések alatt.

Az elsõ variációban fájlonként van kilinkelve, ez azoknak kedvezõbb, akik letöltéskezelõvel szeretnének letölteni. Az egyes "File" linkekre kattintva egy új ablakban megjelennek a fájl adatai, itt a "Download File"-ra kell jobbklikkelni és a megjelenõ menü segítségével vágólapra másolni a linket, mely ezután beilleszthetõ a letöltéskezelõ programba. Több fájl is tölthetõ egyszerre, megszakadás esetén folytatható a letöltés.

A második variáció a Shared Folder, magyarul megosztott mappa, amelyen belül az adott epizódhoz tartozó összes fájl látható. Ez inkább böngészõvel való letöltésre ajánlott. Egy adott fájlnévre duplán kattintva egy kis ablak bukkan fel (Open/Download File), és egybõl el is indítja a letöltést, megjelenik a mentés helyére vonatkozó dialógusablak. Ha a Mégsem-re nyomtál, vagy ha nem indul el automatikusan a letöltés, a "Click here if your download does not begin automatically" szöveg aláhúzott részére kattintva elindíthatod, vagy jobbklikkel a linkrõl ki is másolható vágólapra a végleges letöltési cím, amely ezután használható akár letöltéskezelõben is. A "close window" gombra kattintva bezárható ez a kis ablak.


Mihd.net siteról a letöltés indítása a betöltõdõ oldalon felül a "Request Download Link" feliratra kattintással kezdõdik, majd az "Ads by Google" felirat mellett jobbra a "Download File"-ra kell klikkelni, vagy pedig jobbklikkel kimásolni a linket (pl. http://10.mihd.net/.../.../valami.rar), amely ezután tölthetõ letöltéskezelõ programmal, megszakadás esetén folytatható a letöltés. Ez a link, ahogyan alatta az angol szöveg is írja, 2 óráig él. A sebesség változó, de szerintem innen is legalább 100 kB/s körül fog jönni.


Fájlok élettartama (az utolsó letöltéstõl számítva): Rapidshare - 90 nap; Megaupload - 90 nap; Orbitfiles - korlátlan; 123-drive - korlátlan; MiHD.net - 45 nap (50-100 MB fájlméretnél).
2007. november 03. 20:05 #70
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3276
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Ok! Thanks! biggrin.gif
2007. november 04. 11:20 #71
akos85
akos85
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.01.12.
Hozzászólás: 647
Csatolások: 1015
Azonosító: 23036
Offline offline
Hi All!

Itt egy kis trükk a Rapidshare várakozási idejének lecsökkentéséhez.
(mikor rányomtunk hogy "FREE" és kiírja hogy várjunk x.x percet)

nos, a lényeg... ha megjelenik a számláló, akkor egyszerûen illeszük be a következõt a címsorba és enter: javascript:alert(c=0)

van itt egy link ami ugyenezt csinálja, csak kényelmesebb biggrin.gif
(tedd be a Kedvencek közé, és ha várnod kéne egyszerûen csak töltsd be)
2007. november 04. 15:02 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet(akos85 @ 2007. November 4. - 11:20)
Hi All!

Itt egy kis trükk a Rapidshare várakozási idejének lecsökkentéséhez.
(mikor rányomtunk hogy "FREE" és kiírja hogy várjunk x.x percet)

nos, a lényeg... ha megjelenik a számláló, akkor egyszerûen illeszük be a következõt a címsorba és enter: javascript:alert(c=0)

van itt egy link ami ugyenezt csinálja, csak kényelmesebb  biggrin.gif
(tedd be a Kedvencek közé, és ha várnod kéne egyszerûen csak töltsd be)


Nagyon jó, hasznos dolog lenne, meg is szünteti a számlálót, de nem enged letölteni sad.gif sad.gif
Valami JAVA hibát ír ki és ennyi, hiába frissítem blink.gif

Valami ötlet?? unsure.gif unsure.gif
2007. november 04. 15:05 #73
Balu
Balu
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.12.
Hozzászólás: 871
Csatolások: 628
Azonosító: 211
Offline offline
nincs 5let
hónapokkal elõbb próbáltam, nem ment
sztem most se fog menni
2007. november 04. 19:02 #74
akos85
akos85
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.01.12.
Hozzászólás: 647
Csatolások: 1015
Azonosító: 23036
Offline offline
bakker,... valami tényleg nem fajin... think.gif
megint végigvizslattam egy csomó oldat ami ezzel a témával foglalkozik sok helyen írják ezt a java-s dolgot, de úgytûnik már erre is gondoltak a rapidosok mellow.gif

megpróbáltam account-okat szerezni, de ez a módszer se nagyon vált be blink.gif

most azzal próbálkozok,hogy egy program segítségével úgymond rögzítem a letöltés közbeni mozzanatokat, majd megismételtetem vele...
az összegyûlt linkeket feldolgozza és autómata letölti
(ugyanúgy mintha Mi csinálnánk, csak így nem kell majd a gép elõtt ülni, szóval belehet állítani estére, amíg alszol letölti biggrin.gif)

persze elég sok a buktató meg eléggé személyre kell szadni de alakul.
remélem sikerül odiág eljutni hogy más is használhassa majd smileeee.gif
2007. november 05. 01:59 #75
zero_cool51
zero_cool51
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.09.
Hozzászólás: 2341
Csatolások: 1086
Azonosító: 49
Offline offline
Idézet(akos85 @ 2007. November 4. - 18:02)
bakker,... valami tényleg nem fajin...  think.gif
megint végigvizslattam egy csomó oldat ami ezzel a témával foglalkozik sok helyen írják ezt a java-s dolgot, de úgytûnik már erre is gondoltak a rapidosok  mellow.gif

megpróbáltam account-okat szerezni, de ez a módszer se nagyon vált be  blink.gif

most azzal próbálkozok,hogy egy program segítségével úgymond rögzítem a letöltés közbeni mozzanatokat, majd megismételtetem vele...
az összegyûlt linkeket feldolgozza és autómata letölti
(ugyanúgy mintha Mi csinálnánk, csak így nem kell majd a gép elõtt ülni, szóval belehet állítani estére, amíg alszol letölti biggrin.gif)

persze elég sok a buktató meg eléggé személyre kell szadni de alakul.
remélem sikerül odiág eljutni hogy más is használhassa majd  smileeee.gif


Ez jól hangzik, csak hogy fogja beírni a szám ill betûsort, amit kér letöltés elõtt?
2007. november 05. 07:06 #76
akos85
akos85
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.01.12.
Hozzászólás: 647
Csatolások: 1015
Azonosító: 23036
Offline offline
Idézet(zero_cool51 @ 2007. November 5. - 01:59)
Ez jól hangzik, csak hogy fogja beírni a szám ill betûsort, amit kér letöltés elõtt?


Egy szövegfelismerõ progival biggrin.gif
Nálam már mûxik is az egész procedúra, egyenlõre tesztelem, hogy elõjöjjenek a hibák. search.gif
2007. november 05. 20:50 #77
bakod
bakod
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.12.30.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 537
Azonosító: 22392
Offline offline
dinamikus ip-m van rolleyes.gif ezt a "bontós" trükköt alkalmazom
2007. november 10. 20:18 #78
akos85
akos85
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.01.12.
Hozzászólás: 647
Csatolások: 1015
Azonosító: 23036
Offline offline
Nos, találtam egy ilyen progit, édemes megnézni... csak bemásoltam a rapid linket, letelt a várakozási idõ... és tölti... biggrin.gif

Ha elsõre nem mûxik, akkor is próbálgasd mert megéri !!!
2007. november 11. 09:26 #79
akos85
akos85
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.01.12.
Hozzászólás: 647
Csatolások: 1015
Azonosító: 23036
Offline offline
Ecsém, ez a program rohatt jóó thumbsup.gif
Beállítottam a progin belül az ütemezõbe, hogy minden sikeres letöltés után futtasson egy file-t... ez a file meg bontja a netet, majd újraéleszti.
Szóval megvan amire vártunk, mindenki próbálja ki, MOST! biggrin.gif
2007. november 11. 10:19 #80
SaS91
SaS91
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.06.
Hozzászólás: 822
Csatolások: 828
Azonosító: 36371
Offline offline
Köszi!Kipróbálom majd leírom az eredmény biggrin.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!