Lezajlott a People's Choice Awards
2014. január 09. 20:02
Gratulálok Justinnak, Ariananak, Britneynek és Macklemorenak!
2014. január 09. 20:03
Már az első szóban betűcsere.
Gratulálok és elégedett vagyok a díjazottakkal, kivéve akikkel nem. Taylor Swiftet mikor akarják már kihagyni a szórásból? Nincs már eléggé agyondíjazva a semmiért?
Gratulálok és elégedett vagyok a díjazottakkal, kivéve akikkel nem. Taylor Swiftet mikor akarják már kihagyni a szórásból? Nincs már eléggé agyondíjazva a semmiért?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 09. 20:04
One Direction, Szemfényvesztők, Futótűz, Johnny Depp, Adam Sandler és még sokan mások <3 Gratula a többi nyertesnek is!
Betti The Fan: 2014. november 20 vagy 21-én kerül a mozikba a Kiválasztott.
Betti The Fan: 2014. november 20 vagy 21-én kerül a mozikba a Kiválasztott.
2014. január 09. 20:05
Csak fél éjszakát voltam fent, hogy a Fall Out Boy nyerjen, de teljesen megérte. Ügyesek voltak!
2014. január 09. 20:08
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Kedvenc album: The 20/20 Experience,Justin Timberlake?? Na mindegy szerintem annál bármi jobb (sorry,de ki kellett fejtenem a véleményemet)Na szóval,mindenkinek gratulálok ,főleg a One Direction és egy kicsit Taylor Swift-nek is
2014. január 09. 20:12
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline |
biztos voltam benne,hogy a SamDeanCas trió nyerni fog
sok olyan van,aminek örülök (pl.Futótűz,Leo,Szemfényvesztők,Gravitáció,Carrie,stb.), de kb. ugyanennyin meg is lepődtem..
sok olyan van,aminek örülök (pl.Futótűz,Leo,Szemfényvesztők,Gravitáció,Carrie,stb.), de kb. ugyanennyin meg is lepődtem..
2014. január 09. 20:21
Kedvenc dal: Roar, Katy Perry
Nincs is több kérdésem, hogy ez egy szar-e vagy sem xddd
Nincs is több kérdésem, hogy ez egy szar-e vagy sem xddd
2014. január 09. 20:21
Det.Beckettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 213277 offline |
Stana Katic nyeeeeert!!!!!! Imádom! A kedvenc színésznőm. Megérdemelte <3
A Castle soroztat is nyertes! Lehetne ennél jobb?? <3
A Castle soroztat is nyertes! Lehetne ennél jobb?? <3
2014. január 09. 20:28
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Hatalmas nagy gratula mindenkinek, főleg Taylor Swiftnek, Chris Colfernek, Ian Somerhaldernek, Joseph Morgannek és a világ legklasszabb személyének, Ellen DeGeneresnek!
2014. január 09. 20:28
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline |
Egyetértek néhány előttem szólóval, ezzel a listával meglepően nagy mértékben egyetértek
A film és sorozat kategóriából a kedvenceim elég nagy része a díjazottak között büszkélkedik, szóval ennek kifejezetten örülök (Vasember, ♥RDJ♥, Johnny Depp, Adam Sandler, DiCaprio, Szemfényvesztők; Agymenők, Stana Katic, Castle)
Ééés, amiért nem lehet mindig, mindenki, mindennel elégedett, itt van nekem ez a szép kis komplett zene kategória.
Nem várom el, hogy a kedvenceim tegyék ki az egész listát, nem is feltétlenül ide való zenét hallgatok. DE attól még, hogy nem feltétlenül rajongok érte, értékelni tudom. Vagyis tudnám, de ez a lista nem hemzseg értékelhető "előadóművészektől". Ami azért is bosszantó, mert a jelöltek között viszont sok minőségi együttes/énekes volt.
Akiket elismerek: Justin Timberlake, Fall Out Boy, Macklemora & Ryan Lewis, Britney és esetleg Demi... A jelöltek között véleményem szerint néhányuknál is lett volna jobb választás, de hát ez a People's Choice Awards ennyit el tudok viselni
A film és sorozat kategóriából a kedvenceim elég nagy része a díjazottak között büszkélkedik, szóval ennek kifejezetten örülök (Vasember, ♥RDJ♥, Johnny Depp, Adam Sandler, DiCaprio, Szemfényvesztők; Agymenők, Stana Katic, Castle)
Ééés, amiért nem lehet mindig, mindenki, mindennel elégedett, itt van nekem ez a szép kis komplett zene kategória.
Nem várom el, hogy a kedvenceim tegyék ki az egész listát, nem is feltétlenül ide való zenét hallgatok. DE attól még, hogy nem feltétlenül rajongok érte, értékelni tudom. Vagyis tudnám, de ez a lista nem hemzseg értékelhető "előadóművészektől". Ami azért is bosszantó, mert a jelöltek között viszont sok minőségi együttes/énekes volt.
Akiket elismerek: Justin Timberlake, Fall Out Boy, Macklemora & Ryan Lewis, Britney és esetleg Demi... A jelöltek között véleményem szerint néhányuknál is lett volna jobb választás, de hát ez a People's Choice Awards ennyit el tudok viselni
2014. január 09. 20:29
Lollipop99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 159731 offline |
Miley-t hiányolom! Gratulálok a nyerteseknek!
2014. január 09. 20:38
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline |
Johnny Depp és Gratulálok a többi nyertesnek is!!!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.