Cikkünkben összefoglaljuk, kik azok az előadók, akik visszatértek vagy épp debütáltak új albumukkal a tavalyi év során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ők voltak 2013 nagy visszatérői
2014. január 11. 16:44
Colours In The Dark... számomra mindenképpen a tavalyi év legjobb és legvártabb albuma volt, és minimálisan sem csalódtam benne... a mai napig ugyan olyan a feeling, mint amikor először hallottam. Tarja bebizonyította, hogy nem tud olyat kiadni a kezei közül, ami ne érne aranyat.
2014. január 11. 16:49
2013-ban tényleg rengeteg olyan előadó albuma jelent meg, akiket nagyon szeretek, köztük pl: Katy Perry, Avril Lavigne, Ciara, Britney Spears, Miley Cyrus, Eminem, Jason Derulo, Justin Timberlake, Beyonce, Demi Lovato, Lady Gaga...
Nekem legjobban Miley és Beyonce lemeze tetszett. Akiben pedig csalódtam az Lady Gaga. És lett egy új kedvencem is: Lorde
Nekem legjobban Miley és Beyonce lemeze tetszett. Akiben pedig csalódtam az Lady Gaga. És lett egy új kedvencem is: Lorde
2014. január 11. 16:50
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
FOB, Paramore és Avril <3
2014. január 11. 16:52
Szerintem a 2013-as évben kiadott albumok közül Katy Perry és Lady Gaga visszatérő korongja volt a legjobb. De Cher albumát is imádom. A Closer To The Truth albumon nagyon jó dalok vannak.
2014. január 11. 16:54
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8807 Csatolások: 218974 Azonosító: 59785 offline |
Nagyon örültem én is a tavalyi évnek, mert rendesen el lettem árasztva az újabbnál-újabb lemezekkel. A legjobban a Backstreet Boysnak örülök, hiszen így kell tökéletesen megünnepelni a 20 éves évfordulót, ráadásul nem is hallattak sokat magukról előtte.
2014. január 11. 16:59
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Hát ige, a tavalyi év lemezekben bő volt, azt biztos! Nagyon örülök, hogy pár sztár, akiket szeretek újra dicsekednek a jobbnál jobb teljesítményeikkel
2014. január 11. 17:09
Egyébként olyan érdekesnek tartom h a FOB visszatért. Nem azért de ennek biztos van köze a Szent Johanna Gimi-virág zenei stílusához;D
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.