Cikkünkben összefoglaljuk, kik azok az előadók, akik visszatértek vagy épp debütáltak új albumukkal a tavalyi év során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ők voltak 2013 nagy visszatérői
2014. január 11. 16:44
Colours In The Dark... számomra mindenképpen a tavalyi év legjobb és legvártabb albuma volt, és minimálisan sem csalódtam benne... a mai napig ugyan olyan a feeling, mint amikor először hallottam. Tarja bebizonyította, hogy nem tud olyat kiadni a kezei közül, ami ne érne aranyat.
2014. január 11. 16:49
2013-ban tényleg rengeteg olyan előadó albuma jelent meg, akiket nagyon szeretek, köztük pl: Katy Perry, Avril Lavigne, Ciara, Britney Spears, Miley Cyrus, Eminem, Jason Derulo, Justin Timberlake, Beyonce, Demi Lovato, Lady Gaga...
Nekem legjobban Miley és Beyonce lemeze tetszett. Akiben pedig csalódtam az Lady Gaga. És lett egy új kedvencem is: Lorde
Nekem legjobban Miley és Beyonce lemeze tetszett. Akiben pedig csalódtam az Lady Gaga. És lett egy új kedvencem is: Lorde

2014. január 11. 16:50
![]() |
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 ![]() |
FOB, Paramore és Avril <3

2014. január 11. 16:52
Szerintem a 2013-as évben kiadott albumok közül Katy Perry és Lady Gaga visszatérő korongja volt a legjobb. De Cher albumát is imádom. A Closer To The Truth albumon nagyon jó dalok vannak.
2014. január 11. 16:54
![]() |
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8667 Csatolások: 209102 Azonosító: 59785 ![]() |
Nagyon örültem én is a tavalyi évnek, mert rendesen el lettem árasztva az újabbnál-újabb lemezekkel. A legjobban a Backstreet Boysnak örülök, hiszen így kell tökéletesen megünnepelni a 20 éves évfordulót, ráadásul nem is hallattak sokat magukról előtte.

2014. január 11. 16:59
![]() |
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 ![]() |
Hát ige, a tavalyi év lemezekben bő volt, azt biztos!
Nagyon örülök, hogy pár sztár, akiket szeretek újra dicsekednek a jobbnál jobb teljesítményeikkel

2014. január 11. 17:09
Egyébként olyan érdekesnek tartom h a FOB visszatért. Nem azért de ennek biztos van köze a Szent Johanna Gimi-virág zenei stílusához;D
Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Nagyon cuki nevet kapott.

Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Ilyen boldog új szerelme mellett.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.