Az eurovíziós énekes saját könyvet dob a piacra, melynek témájával sokakat meglepett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Öngyilkosságról írt könyvet ByeAlex
2014. január 16. 20:25
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
2014. január 16. 20:30
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Hááááát,ez furi:$$
2014. január 16. 20:35
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Elég durva.. Az ilyen könyv eleve depressziót, szomorúságot áraszt magából. Erős idegzet kell hozzá, az biztos.
2014. január 16. 20:41
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Nem fogom elolvasni.
2014. január 16. 20:45
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
ByeAlex tök király. Lehet, hogy elolvasom, ha a lelki állapotom lehetővé teszi ezt, és nem taszít mély letargiába. Kíváncsi vagyok azért.
2014. január 16. 20:48
nem birom a pasast. hogy lehet ilyen dologról könyvet írni????? :/
2014. január 16. 20:48
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
nem akarom már az elején lefikázni a könyvet, de az fix, h én nem olvasom el!
2014. január 16. 20:55
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
inkább kihagyom az olvasását!
2014. január 16. 21:30
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Már az ötlet is elcsépelt és klisés, ahogyan a név is. Attól, hogy "Özsébet" írt névnek, nem lesz egyedi, inkább elfuserált.
A kutyát nem fogja érdekel, ettől hatszor értelmesebb könyvek vannak.
A kutyát nem fogja érdekel, ettől hatszor értelmesebb könyvek vannak.
2014. január 16. 21:54
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
Én szeretem ByeAlex-et, a könyveket, az ilyen témákat. Biztosra veszem, hogy remekül megírt könyvről van szó. Biztos elolvasom!
2014. január 16. 21:59
Hát, a Kedvesem dalánál biztos jobb a könyv. Inkább kihagyom
2014. január 16. 22:03
Pelargonieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202684 offline |
Nem értem azokat, akik rögtön így kezdik: "ettől hatszor értelmesebb könyvek vannak" illetve " a " hogy lehet ilyen dologról könyvet írni".
Honnan tudod így elsőre, hogy nem lesz értelmes a könyv? Netalán már beleolvastál a regény nyersverziójába vagy ott voltál a munkálatok során? Attól, mert te nem értékelsz valakit, még igazán írhat jó művet, amelynek irodalmi értéke is van.
A másik hozzászóláshoz.. Rengeteg, az öngyilkosság témája köré, vagy öngyilkossággal végződő történetre épülő regény született már az idők során. Gondolok a nem szép irodalmi kategóriába tartozó Jay Asher: Tizenhárom okom volt című regényére, illetve Tolsztoj: Anna Karerinájára, vagy Flaubert Bovarynéjára. Ezekkel is netán van probléma?
Végül is mindegy. A lényeg úgyis az, hogy menő valakit "leoltani és utálni".
Honnan tudod így elsőre, hogy nem lesz értelmes a könyv? Netalán már beleolvastál a regény nyersverziójába vagy ott voltál a munkálatok során? Attól, mert te nem értékelsz valakit, még igazán írhat jó művet, amelynek irodalmi értéke is van.
A másik hozzászóláshoz.. Rengeteg, az öngyilkosság témája köré, vagy öngyilkossággal végződő történetre épülő regény született már az idők során. Gondolok a nem szép irodalmi kategóriába tartozó Jay Asher: Tizenhárom okom volt című regényére, illetve Tolsztoj: Anna Karerinájára, vagy Flaubert Bovarynéjára. Ezekkel is netán van probléma?
Végül is mindegy. A lényeg úgyis az, hogy menő valakit "leoltani és utálni".
2014. január 16. 22:18
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Ha Alexről van szó, akkor valamiért mindenki rögtön negatív, utálkozó még annak dacára is, hogy hozott egy kis dicsőséget ennek az egyébként világszerte utált (nem túlzok) országnak. Mindegy. Nem rég olvastam róla, hogy könyvet írt, méghozzá ilyen érdekes témában. De ahogy az előttem hozzászóló is leírta, nem egy híres mű a világirodalomban erről szól. És miért kell így látatlanban leírni a könyvét, azt meg végképp nem értem. Én egyenlőre nem foglalok álláspontot. Nem mondom, hogy biztosan jó, vagy biztosan rossz, mert nem olvastam, nem tudhatom. Egyébként tetszik hogy ilyen intelligensek a nyilatkozatai. Körökkel értelmesebb, mint pl. a Magyar celebritik krémje.
2014. január 16. 22:25
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Annyira szép, hogy Magyarországon mindenki polihisztor, és annyi dologhoz ért, hogy számon se lehet tartani. Ha ennek a díszpintynek a dalszövegeinél egy fokkal tartalmasabb, értelmesebb a könyv, már sínen vagyunk...
2014. január 17. 07:24
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Valahogy én is sejtettem, hogy jönni fog a sok utálkozó meg leszóló komment. Én korábban olvastam már ezt a hírt, engem is meglepett, viszont szerintem ez jó dolog. ByeAlex le sem tagadhatná, hogy bölcsész, kicsit e földről elrugaszkodott, különc, még ha olykor ez nem is olyan szimpatikus. Na, az ilyen emberek szoktak különös érzékkel bírni az íráshoz - ha belefognak. Persze nem azt mondom ezzel, hogy azért, amiért Alex ilyen, már a könyve is automatikusan jó. De szerintem értékelni kellene végre, hogy valaki irodalmi műfajban próbál maradandót alkotni és nem holmi szenny, bulvár, életrajzi botránykönyvvel. Olyat írni nem nehéz. Olyat tényleg bárki tud. Aki próbálkozott már valaha az írással, az pontosan tudja, hogy egyáltalán nem olyan egyszerű dolog, mint amilyennek tűnik. Magam is dolgozom egy regényen pár éve, de még mindig csak 26 oldalnál tartok. Mert hiába a jó ötlet, a könyvet ki is kell tölteni. És ha nem akarod összecsapni és nem akarod hiteltelenségekkel teletömni, akkor az idő. Persze van, akinek különös érzéke van az íráshoz és tele van ihlettel. Na, őket nagyra tartom. De ilyen elég kevés van, sajnos napjaink könyvpiacát elárasztották mindenféle szeméttel. Plusz attól, hogy egy könyv bestseller, közel sem jelenti azt, hogy jó is, hogy minőségi munka. Lásd a ma divatos Tvájlájtot vagy MiszterSzürkét.
ByeAlex Kedvesem című számával engem is ki lehetne kergetni a világból, de erre a könyvre kíváncsi lettem. Egy jó könnyvel kilóra meg lehet venni és ez akkor sem néz ki rossznak. Aztán majd kiderül.
ByeAlex Kedvesem című számával engem is ki lehetne kergetni a világból, de erre a könyvre kíváncsi lettem. Egy jó könnyvel kilóra meg lehet venni és ez akkor sem néz ki rossznak. Aztán majd kiderül.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni