Harry Styles melegbár arca lett
2014. január 20. 20:02
Minden bizonnyal azért rakták ki az ő arcát, mert sokaknak bejön a helyes kis pofija, és úgy gondolják, ezzel az 'adonisszal' több vendéget várhatnak. Mindenesetre, hogy ha öt fiú ennyire jó viszonyba van, és sokak már 'Larry Stylinson'-nak neveznek két tagot összevonva, szerintem egyáltalán nem meglepő, hogy ezt a lépést tették. Kíváncsi vagyok, mit reagál majd a menedzser.
dori55, ne fáraszd magad vele. Biztos lehetsz benne, hogy semmit nem javítanál a helyzeten. Csak felesleges nyávogást hoznál ki belőle, a billentyű koptatásról nem is beszélve.
dori55, ne fáraszd magad vele. Biztos lehetsz benne, hogy semmit nem javítanál a helyzeten. Csak felesleges nyávogást hoznál ki belőle, a billentyű koptatásról nem is beszélve.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Beyla
2014. január 20. 20:07
Panka_chxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 218104 offline |
Hát ehez már nem tudok mit hozzá fűzni... mért nem azt a buzi Justinát?
2014. január 20. 20:07
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Ilyen képet bárki tud szerkeszteni.Rgyikőjük sem buzi.Sajnálom,hogy ilyen és ehhez hasonló plakátokat képesek szerkeszni egyesek...
2014. január 20. 20:08
Szerintem semmi nagy szám nincs ebbe a plakátba.. vagy abba, hogy meleg bárt reklámoz. Nem vagyk 1d fan, de attól mert még ilet csinál nem kellene le buzizni..
2014. január 20. 20:08
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Ez mekkora baromság. Attól hogy ilyen képen van NEM AZT JELENTI HOGY BUZI!!! Ez egy szerkesztett kép. Innen látszik hogy az emberek szintén féltékenyek rájuk mert híresek és hogy jobban néznek ki mint ők. Ennyi. Ezt csak azért csinálta hogy a buzi (szó szerint) bárját reklámozza és Harryt bemocskolja. Meg ehhez társul az is hogy tudja milyen híresek és ezért rakatta Hazza arcát arra a büdös kibaszott plakátra.
Annyira utálom ezeket a kommenteket hogy innen látszik hogy Harry Styles buzi. Honnan veszik???
Annyira utálom ezeket a kommenteket hogy innen látszik hogy Harry Styles buzi. Honnan veszik???
2014. január 20. 20:09
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline |
Hát.... Nem hiszem hogy pont ez kellett most szegénykének. Kendall, Niall térde s most eza baromság.... Csalódtam a melegekben. Eddig semmi bajom nem volt velük.
2014. január 20. 20:11
És most komolyan ezen vitázik a fél világ. Van egy két normális vélemény, de.némelyek még az első sorig sem jutottak a cikkben.
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
*Khm... Én számítottam rá*
De nem hiszem, hogy annyira nagy feneket kéne keríteni a dolognak. És én kiállok Rihanna200 mellett, mert ő is csak viccelt. Épp annyira vicc az ő poénja, mint a plakát. Ugyanmár emberek... ez egy melegbár plakátja és nem a holokauszté -.- . Lazítsatok már! Poén az egész, nem mellesleg szerintem vicces is
De nem hiszem, hogy annyira nagy feneket kéne keríteni a dolognak. És én kiállok Rihanna200 mellett, mert ő is csak viccelt. Épp annyira vicc az ő poénja, mint a plakát. Ugyanmár emberek... ez egy melegbár plakátja és nem a holokauszté -.- . Lazítsatok már! Poén az egész, nem mellesleg szerintem vicces is
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Szegény Harry.
2014. január 20. 20:13
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Idézet (BooBearr @ 2014.01.20. 20:11)
Még egy: én már két helyen is megosztottam Harryvel- még szép, hogy ez ne maradjon szó nélkül.
És Harry pont azt nézi, hogy TE mit osztassz meg vele? Rajtad kívül még ugyanabban a sorban áll 2 milliárd lány.
2014. január 20. 20:15
krisztintinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205165 offline |
Szegény! A tudta nélkül cselekszenek hülyeségeket a nevében. Harry biztos azért randizik Kendallel, mert buzi! Utálom azokat, akik ennyire nem gondolkodnak!
2014. január 20. 20:21
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Annyira kritikán aluli, ahogy egy-két tag áll ehhez a plakát dologhoz. Végig olvastátok a cikket, vagy megint csak a címig jutottatok el? - persze néhányotoknál még ez is csodának tekinthető. Ahogy az az irományban kiderült, erről Harry mit sem sejt, szóval nem kell itt dobálózni a szavakkal. Szerintem, Harry ki lesz akadva, amit meg is tudok érteni, és se örülnék, ha egy leszbibár plakátjáról köszönnék vissza.
Most miért kellett ezt írni? Már megint kezdődik? Mikor fogjátok fel, hogy mind az öt fiú heteroszexuális? Ennél már csak a Larry Stylinson-os-dolog a nagyobb hülyeség.
Idézet
a One Direction tagjait sokszor melegnek nézik, amiért egymást taperolják a backstage-ben
Most miért kellett ezt írni? Már megint kezdődik? Mikor fogjátok fel, hogy mind az öt fiú heteroszexuális? Ennél már csak a Larry Stylinson-os-dolog a nagyobb hülyeség.
2014. január 20. 20:23
BelieberSzinti6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 206159 offline |
durva.XDDD nem meglepő
2014. január 20. 20:23
Mindegyik hetero, felesleges ezzel viccelődni...már ha viccnek van szánva.
2014. január 20. 20:24
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline |
Najóó. Nekem most van elegem.. Aki tudja ki a kedvenc énekesem, az gondolhatja, hogy nekem ez kényes téma. (na itt pont nem a Ván Dájreksönről van szó..)Én nem tudom mivan ezzel a Harry gyerekkel, meleg-e vagy sem, de ez ígyis-úgyis felháborító. Nem említem az előbb említett kedvencem nevét, de mivel ő valóban meleg volt(biszexuális, de sztem most nem ez a lényeg) a sajtó szeretett csámcsogni ezen a témán, főleg azért, mert Ő járt is ilyen bárokba. És nem is egyszer keveredett összetűzésbe a médiával emiatt. Ha Harry tényleg nem tud erről, akkor most van az első alkalom, hogy egyet fogok vele érteni, ugyanis minden joga megvan ahhoz, hogy ettől kiakadjon. Kedvenc énekesemről sem tudom, hogy vele reklámozták volna ezt, hogy többen menjenek..
Ezzel viszont most megsértették a jogait.. Ez jól esett így szülinapomra.. (Mondjuk ebben az elcs*szett világban már semmin sem csodálkozok..)
Ezzel viszont most megsértették a jogait.. Ez jól esett így szülinapomra.. (Mondjuk ebben az elcs*szett világban már semmin sem csodálkozok..)
1 felhasználónak tetszik:
menthol
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.