Sleeping With Sirens
2014. január 26. 01:12
Tyű, őket (is) nagyon bírom. Körübelül másfél éve ismerem őket, s azóta a nagyobb kedvenceim között tartom őket számon. Kedvenc számom tőlük a Trophy Father's Trophy Son.
+ 1 kép & 1 gif
+ 1 kép & 1 gif
2 felhasználónak tetszik:
Jenny Lawliet,
barbyyy
2014. május 29. 13:20
BettyArmstrongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 221419 offline |
Dejóóóó! Nagyon szeretem a zenéjüket és sajnálom, hogy Magyarországon nem túl ismertek. Pedig milyen jó lenne, ha mondjuk jönnének az országba!
1 felhasználónak tetszik:
barbyyy
2014. július 19. 20:00
BettyArmstrongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 221419 offline |
Idézet (Berni110 @ 2014.01.26. 01:12)
Tyű, őket (is) nagyon bírom. Körübelül másfél éve ismerem őket, s azóta a nagyobb kedvenceim között tartom őket számon. Kedvenc számom tőlük a Trophy Father's Trophy Son.
+ 1 kép & 1 gif
+ 1 kép & 1 gif
A Trophy Father's Trophy Son... Igen, ez az én kedvenc dalom is tőlük, mert minden sorát át tudom érezni. Igaz, hogy engem az anyám hagyott el, mégis ezerszer akartam már feltenni neki a kérdést: Ezt nevezed te családnak? Hét éve nem beszéltem vele... Kellin belépett a hőseim sorába, akik mind tiszteletre méltó, nagylelkű emberek. A Sleeping With Sirens pedig a legjobb dolog, ami az elmúlt hónapokban velem történt!
barbyyy
2014. július 21. 15:36
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Én is szeretem a SWS-t, de nem olyan sok számot ismerek Az egyik barátom mutatta, ő imádja, állandóan arról beszél Cserébe én regéket mesélek a Nightwish-ról
Amelyik számukat ismerem, az nagyon tetszett, jó együttes és Kellinnek nagyon jó hangja van
Amelyik számukat ismerem, az nagyon tetszett, jó együttes és Kellinnek nagyon jó hangja van
barbyyy
2015. július 20. 19:21
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Imádom őket. Kellin hangjáért élek-halok, a dalszövegeiket is egytől egyig imádom. Kedvenc dalom tőlük az If I'm James Dean, You're Audrey Hepburn Valahogy nem tudom megunni, sem az eredetit, sem az akusztikus verziót. Szerintem egy hihetetlenül jó együttesről van szó, értékes zenével, tehát remélem még minél több új albumot várhatunk tőlük
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Az énekesnőt mostanában nem látták a sportoló meccsein.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.