Téged már ért pozitív élmény, itt Starityn?
2014. január 25. 16:33
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Ó hogyne, rengeteg volt De 2013. március 31. a legszebb Starity-s napom amit csak itt megéltem *-* Akkor éppen egyedül voltam itthon, mikor kaptam CanDee Sweet-től egy levelet, amiben megkérdezte szeretném-e Maite Perroni lapját. Nos először fel sem fogtam, majd fel kellett kelnem, mert konkrétan rosszul lettem, remegett mindenem, úgy is írtam vissza. És amikor megláttam a lapjaim között...Igazából még ma se fogom fel, pedig milyen régen volt
2014. január 31. 16:49
A barátaimmal való beszélgetés minden egyes nap pozitív élmény.
2014. július 11. 11:32
Persze nekem már az pozitív élmény ha feljövök ide.
2014. július 11. 11:33
ha valaki ír az üzenőfalamra,vagy az üzenet egy ismeretlentől
2014. július 14. 11:57
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
A legeslegnagyobb pozitív élményem azon kívül, hogy megismertem a barátaimat az, hogy 2014. május 3.-án szavynak köszönhetően enyém lett Hayden Christensen lapja.
2014. augusztus 06. 12:15
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
A legnagyobb mind közül talán az, mikor enyém lett Zacky Vengeance adatlapja, valamint rátaláltam a Teen Wolf-os topikra. Ott valahogy mindig szeretek elnyüzsögni, olvasgatni, véleményt írni.
2014. augusztus 06. 12:20
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Igen nagyon sok! Imádom az üzenőfalamon a kedves leveleket, sok barátot szereztem itt, meg azt is imádom, amikor én vagyok az első kommentelő.
2014. augusztus 06. 12:21
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Igen, találkoztam pár kedves emberrel.
2014. szeptember 02. 17:34
CorneŁiamrs.tkvis |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 4938 Csatolások: 260 Azonosító: 227439 offline |
Nos, igen. Nagyon sokan voltam kedvesek velem, és az a megtiszteltetés ért, hogy én szerkeszthetem az egyik kedvenc spanyol labdarúgóm, Nacho Monreal adatlapját. És, hogy rengeteg kedves lányt ismertem meg az oldalon. Köztük egyel még azt is megtárgyaljuk, hogy milyen magas a fű.
2014. szeptember 02. 19:14
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Igen,levelezek intelligens és jó ízlésű emberekkel itt.
2014. szeptember 02. 19:22
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Igen sok szimpatikus ember van itt, főleg egy valaki, akivel már nagyon jóba lettem és az Avril Lavigne fórum kedves tagjai.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. november 10. 14:02
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
▶Barátokat szereztem✔
▶Sikerült pár sztáradatlapot szereznem✔
▶Sokan írtak kedves szavakat✔
▶Össze tudtam állítani egy viszonylag szép profilt,persze kinek hogy.✔
▶Sikerült pár sztáradatlapot szereznem✔
▶Sokan írtak kedves szavakat✔
▶Össze tudtam állítani egy viszonylag szép profilt,persze kinek hogy.✔
2014. november 10. 14:14
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Természetesen mint sokaknak, nekem is vannak kellemes élményeim az oldallal kapcsolatban. Íme ezek közül néhány;
- A pozitív hangvételű, kedves privát és üzenőfalas levelek mindig jól esnek az embernek.
- Örülök, hogy sok nagy kedvencem lapját én szerkeszthetem.
- Örülök annak is, hogy ezen az oldalon van lehetőségem arra, hogy a kedvenceimet promótálhassam különböző cikkekkel. (Vagy ha nem is kedvenc hírességet, de akár adott témát, stb.) Ez már csak azért is különösen fontos a számomra, mivel az én kedvenceim "nem folynak a csapból", de kivétel nélkül mind nagyon tehetségesek és megérdemlik a figyelmet. Ha már egyéb médiumok nem vagy csak elvétve foglalkoznak velük, a munkásságukkal, akkor én próbálok tenni ez ellen.
- Nagy boldogság számomra, ha az általam írt cikkek pozitív visszajelzéseket kapnak. Legyen ez az elismerés akár kommentár, akár like formájában. Büszkeséggel tölt el, hogy van olyan cikkem például, ami - jelenleg - 1224 (!) darab Facebook-lájkot tudhat magáénak. És az sem keserít el, ha nem érkezik egy komment sem adott cikk alá: remek példa erre az egyik Roko-cikkem, amihez senki nem szólt hozzá, viszont 53 Facebook-Tetsziket zsebelt be.
- Hogy még mindig a cikkeknél maradjak: az is öröm, ha nyomtatott sajtóban látom viszont azt, amiről hírt adtam itt az oldalon.
- Végül, de nem utolsósorban: itt az oldalon találkozhattam néhány nagyon kedves taggal, akiket öröm volt megismerni.
- A pozitív hangvételű, kedves privát és üzenőfalas levelek mindig jól esnek az embernek.
- Örülök, hogy sok nagy kedvencem lapját én szerkeszthetem.
- Örülök annak is, hogy ezen az oldalon van lehetőségem arra, hogy a kedvenceimet promótálhassam különböző cikkekkel. (Vagy ha nem is kedvenc hírességet, de akár adott témát, stb.) Ez már csak azért is különösen fontos a számomra, mivel az én kedvenceim "nem folynak a csapból", de kivétel nélkül mind nagyon tehetségesek és megérdemlik a figyelmet. Ha már egyéb médiumok nem vagy csak elvétve foglalkoznak velük, a munkásságukkal, akkor én próbálok tenni ez ellen.
- Nagy boldogság számomra, ha az általam írt cikkek pozitív visszajelzéseket kapnak. Legyen ez az elismerés akár kommentár, akár like formájában. Büszkeséggel tölt el, hogy van olyan cikkem például, ami - jelenleg - 1224 (!) darab Facebook-lájkot tudhat magáénak. És az sem keserít el, ha nem érkezik egy komment sem adott cikk alá: remek példa erre az egyik Roko-cikkem, amihez senki nem szólt hozzá, viszont 53 Facebook-Tetsziket zsebelt be.
- Hogy még mindig a cikkeknél maradjak: az is öröm, ha nyomtatott sajtóban látom viszont azt, amiről hírt adtam itt az oldalon.
- Végül, de nem utolsósorban: itt az oldalon találkozhattam néhány nagyon kedves taggal, akiket öröm volt megismerni.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.