Starity

Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert

19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 25. 18:12 #81
panniBelieber
panniBelieber
új tag

StátuszWe love Justin forever
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 99
Csatolások: 0
Azonosító: 203978
Elmebeteg itt az osszes mondjatok meg h miert kell tonkretenni egy embert ?????? Miert? Akik meg ilyen szar peticiokat gyujtogetnek fojtsak meg magukat a peticiojjukkal wink.gif #belieberforever
2014. január 25. 18:13 #82
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Össze fog jönni az a 100ezer:D
2014. január 25. 18:19 #83
- törölt felhasználó -    
Hát igen "Beyla" biggrin.gif Ebből megint a lényeget vetted ki biggrin.gif Honnan tudod, hogy mi az igazság? "bűzlik a piától"... persze! Ott voltál? Nem. Akkor ne szólalj meg, és amúgy szerintem tök korrekt voltam, nem hordtam itt le senkit. Ja és milyen érdekes, arra nem válaszoltál, hogy attól még, hogy te itt rosszakat írsz Justinról, vagy bárki más, attól szerinted a Belieberek utálni fogják? biggrin.gif Pont ezért mondtam, hogy foglalkozz a te kedvenceddel (már ha van) és igazad van, tényleg nem én mondom meg ki ír ide, csak szerintem egyik Belieber sem kíváncsi az utálók rosszindulatú megjegyzéseire! És ezt mindenkinek írom aki rosszakat írt itt róla!
2014. január 25. 18:21 #84
Fanciii
Fanciii
visszatérő vendég

StátuszCsillagainkban a hiba.<3
Hozzászólás: 237
Azonosító: 135825
tényleg rengetegen támadják..nemértem ésnem is tudhatom mi lehetett ott pontosan és ki mond igazat, természetesen le is fizethettek ott bárkit Justin támogatói, hogy mást mondjon az igazság helyett és meghamisítsa az adatokat stb. de az is lehet, hogy tényleg csak ennyi történt és felfujtak az ügyet, szegeny Justin meg megint támadásokat kapott. nem tudom mar mit higgyek. szerintem kicsit abba kéne hagyni ezt a témát, leszállni róla, bármi történik vele nem egyből nyilvánosságra hozni, hisz ezért is vonult vissza, hogy kicsit ne foglalkozzanak vele, hagyják békén. sok valótlant is állítanak sajnos róla, de sok igazat is, és nem jókat. Neki is kicsit vissza kéne fognia magát és otthon tölteni el egy kis időt ha már nem dolgozik úgy se. Jót tenne neki a családjával lenni..ez a véleményem.
2014. január 25. 18:23 #85
Wiiii.
Wiiii.
visszatérő vendég

StátuszLégy őszinte mint a virág, így szeretni fog az egész világ! :)
Hozzászólás: 289
Csatolások: 4
Azonosító: 204087
szánalom felsőfokon...-.-
gyorshajtásért deportálni egy embert?!?
ja igen...csak azért mert ő Justin Bieber-.-
és akkor mivan?! pff...ez a XI. század-_-
gratulálok.
2014. január 25. 18:24 #86
- törölt felhasználó -    
Drága Eszti0305! Szerintem itt nem te döntöd el, hogy ki szereti, mindenki saját maga dönti el! Azt írtad h miért beszélnek még róla ha visszavonulót fúj... Nem azt mondta h ki sem mozdul a házából és senki nem fog róla hallani semmit, és hogy nem fogják a paparazzik fényképezgetni, hanem azt mondta h visszavonul biggrin.gif
2014. január 25. 18:26 #87
Sely64
Sely64

StátuszSoha ne hagyjon el benneteket a remény! - Éhezők Viadala
Hozzászólás: 517
Azonosító: 210448
Ússza meg ezt is! Ő is ember (néha nem úgy viselkedik de mindegy biggrin.gif ) ugyanolyan büntetést kapjon, mint mindenki más! A híres emberekkel nem kéne máshogy bánni!
2014. január 25. 18:26 #88
- törölt felhasználó -    
Fanciii igazad van! Szerintem sem kéne mindig vele foglalkozni, és neki is pihennie kéne és visszafognia magát! smileeee.gif Wiiii veled is egyet értek smileeee.gif
2014. január 25. 18:27 #89
RusherGirl112
RusherGirl112
visszatérő vendég

StátuszAll Around The World,People Want To Be Loved
Hozzászólás: 125
Azonosító: 210257
Remélem maradhat az USában. Meg mi az hogy "szörnyű befolyással van a nemzetünk fiataljaira"?! ha visszamegy Kanadába valszeg ott is vannak idióta haverjai akikkel ugyanezt fogja művelni. Akkor nem mind1 hol van? meg az "emberek biztonságát veszélyezteti"?! Mivel a hülyeségeivel? Ha én lennék veszélyes az emberekre a hülyeségeimmel akkor már a fél világ kihalt volna XXD
2014. január 25. 18:33 #90
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Uhh hat ez nem semmi gyerekek ohmy.gif idaig fajultak a dolgok..vajon a csaladtagjai mit gondolhatnak.

De en nem is ertem mi szallt a fejebe. Annyira tunemenyes, mosolygos es folyton segitett masokon. Mi tortent? szerelem? bekepzeltseg most erte el???

Azt meg megint nem erte, hogy a rendorok miert hazudtak ennyit rola ha nem is ivott nagyon meg nem is ment annyival..gratulalok azoknak, akik kitalaltak.

Ha elkuldik Amerikabol, hova menne? Nem hiszem, hogy tenyleg megtortenne a dolog, de en sok sikert kivanok Justinnak, hogy osszeszedje magat :/ nem lennek a helyebe.
2014. január 25. 18:42 #91
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.25. 18:19)
Hát igen "Beyla" biggrin.gif Ebből megint a lényeget vetted ki biggrin.gif Honnan tudod, hogy mi az igazság? "bűzlik a piától"... persze! Ott voltál? Nem. Akkor ne szólalj meg, és amúgy szerintem tök korrekt voltam, nem hordtam itt le senkit. Ja és milyen érdekes, arra nem válaszoltál, hogy attól még, hogy te itt rosszakat írsz Justinról, vagy bárki más, attól szerinted a Belieberek utálni fogják? biggrin.gif Pont ezért mondtam, hogy foglalkozz a  te kedvenceddel (már ha van) és igazad van, tényleg nem én mondom meg ki ír ide, csak szerintem egyik Belieber sem kíváncsi az utálók rosszindulatú megjegyzéseire! És ezt mindenkinek írom aki rosszakat írt itt róla!

Na, és te honnan tudod, hogy mi történt valójában? biggrin.gif Sehonnan. Képzelhetem, hogy milyen vörös fejjel gépelted be a kommentedet. biggrin.gif Talán, ha tudnál gondolkodni - bár a látottak alapján a helyzet kilátástalan -, akkor tudhatnád, hogyha egy rendőr hazudik, akkor az túlkapásnak minősül. Ha rájönnek, hogy túlkapás van, nem csak a sittre vágják be, de egy életre eltiltják a rendőri szakmától. Szerinted felnőtt férfiak, akik arra esküdtek, hogy szolgálnak és védenek, szerinted egy ilyen kis csicskát akarnak befeketíteni? Hidd el, nekik fontosabb az állásuk és az, hogy hazavigyék családjuknak a fizetést. Pluszban pedig az Államokban kicsit más a rendőrök morálja is, mint nálunk. Ha meggyilkolnak egy zsarut, akkor még az is jelentkezik szolgálatra, akinek szabadnapja van. Szerinted, akkor pont dzsásztin bíbőrt akarnák befeketíteni és pont egy kis kölyök a legnagyobb problémájuk? Bitch, please. biggrin.gif Tök korrekt voltál? Én csak annyit vettem le az írásodból, hogy enyhén szólva idegbeteggé váltál a negatív kommentektől.XD Engem aztán nem érdekel, hogy ki mit vagy kit szeret, hiszen mindenkinek saját joga eldönteni mindezt, de az barokkos túlzás, hogy ez a nyomoronc nem csinál semmit sem állítólag és f*szán meghurcolták. Na, persze. biggrin.gif Egyébként meg mint írtam ez egy fórum. Senkit sem hat meg - köztük engem sem -, ahogyan fröcsögsz egy sort a belíberekről meg a lelkiállapotukról. Vicces vagy, de tényleg. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Szandi0820
2014. január 25. 18:44 #92
Louder18
Louder18
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 215823
Miért kell mindig Justinnal foglalkózni? Nem élhet már nyugodt életet? Szerintem mostanában nem is csinál rossz dolgokat. Én azt nem értem, hogy Mileyval miért nem foglalkozzni? Durvább dolgokat csinál,mint a Justin!
2014. január 25. 18:47 #93
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1133
Azonosító: 193938
csak egy kicsit kéne h leszálljanak róla! és nem hiszem h ő az egyetlen olyan ember az USA-ban aki ilyeneket csinálna..
2014. január 25. 18:48 #94
Bogi9903
Bogi9903
visszatérő vendég

StátuszMusic is the poetry of the air. (Richter) Twitter:Bogesz0011
Hozzászólás: 182
Azonosító: 179921
Justin, Justin... Én sem értem, szegényke biztos csak véletlenül keveredik bele mindenbe, amúgy biztos csak kitalálják, mert ezek a gonosz, csúnya emberek irigyek rá. Pedig ő olyan ártatlan! Bálványt neki! Induljon a Bieberizmus!
Viccen kívül, a gyerek nagyon öntelt. Azt írni egy emlékmúzeum vendégkönyvébe, hogy ha a halott zsidó kislány élne, és ebben a korban, biztos az ő zenéjét hallgatná. Hát ne haragudjatok, de ehhez pofa kell!
2014. január 25. 18:50 #95
LittleLillaDreamer
LittleLillaDreamer
visszatérő vendég

StátuszWayer szív, Wayer lélek Wayer leszek amíg élek!:)))
Hozzászólás: 385
Azonosító: 211469
Hajrá! Jó lenne ha eltűnne biggrin.gif Írják alá minél többen smileeee.gif
2014. január 25. 18:52 #96
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Zárják be a fanatikusaival együtt egy intézetbe, az lenne a legjobb. És még így is maradna elég szenny ezen a szegény bolygón.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Fan-ily6889, Szandi0820
2014. január 25. 18:54 #97
BoyfriendXDDDD
BoyfriendXDDDD
új tag

StátuszBlogok 4 ever!!
Hozzászólás: 95
Azonosító: 212135
Michael? Komolyan? Van bőr a képen.... Maradjon is kanadában.... ( belieberek sok- sok sorry... De itt mindenki írhat véleményt.. néha kellenek a negativ kritikak is, Az élet Nem fekete- fehér)
2014. január 25. 18:55 #98
- törölt felhasználó -    
Mit kell ennyire rászállni? Már én is ezt mondom, pedig rühellem és várom, hogy visszavonuljon végleg, ahogy megígérte. DE attól, hogy celeb ugyanúgy hibázik, ugyanúgy balfaszul viselkedik, mint akárki más, ugyanúgy meg kell büntetni,de szerintem ez már kezd túlzás lenni, megtudom érteni a rajongóit is egy kicsit, de azt nem, hogy egyáltalán van-e neki...na mind1.
2014. január 25. 18:58 #99
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Hát, tényleg deportálhatnák, mert már elegem van... Ebből a valakibő'.
2014. január 25. 18:59 #100
Noémi16
Noémi16
~ Moonwalker ~

StátuszDj Láma<3
Hozzászólás: 981
Csatolások: 17
Azonosító: 181664
Igazán nem értem, mi köze ehhez Mike-nak....
Amúgy várható volt, hogy Justin ezt is megússza...
19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Khalil Khalil 9701.