Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert
2014. január 25. 18:12
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline |
Elmebeteg itt az osszes mondjatok meg h miert kell tonkretenni egy embert ?????? Miert? Akik meg ilyen szar peticiokat gyujtogetnek fojtsak meg magukat a peticiojjukkal #belieberforever
2014. január 25. 18:13
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Össze fog jönni az a 100ezer:D
2014. január 25. 18:19
Hát igen "Beyla" Ebből megint a lényeget vetted ki Honnan tudod, hogy mi az igazság? "bűzlik a piától"... persze! Ott voltál? Nem. Akkor ne szólalj meg, és amúgy szerintem tök korrekt voltam, nem hordtam itt le senkit. Ja és milyen érdekes, arra nem válaszoltál, hogy attól még, hogy te itt rosszakat írsz Justinról, vagy bárki más, attól szerinted a Belieberek utálni fogják? Pont ezért mondtam, hogy foglalkozz a te kedvenceddel (már ha van) és igazad van, tényleg nem én mondom meg ki ír ide, csak szerintem egyik Belieber sem kíváncsi az utálók rosszindulatú megjegyzéseire! És ezt mindenkinek írom aki rosszakat írt itt róla!
2014. január 25. 18:21
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline |
tényleg rengetegen támadják..nemértem ésnem is tudhatom mi lehetett ott pontosan és ki mond igazat, természetesen le is fizethettek ott bárkit Justin támogatói, hogy mást mondjon az igazság helyett és meghamisítsa az adatokat stb. de az is lehet, hogy tényleg csak ennyi történt és felfujtak az ügyet, szegeny Justin meg megint támadásokat kapott. nem tudom mar mit higgyek. szerintem kicsit abba kéne hagyni ezt a témát, leszállni róla, bármi történik vele nem egyből nyilvánosságra hozni, hisz ezért is vonult vissza, hogy kicsit ne foglalkozzanak vele, hagyják békén. sok valótlant is állítanak sajnos róla, de sok igazat is, és nem jókat. Neki is kicsit vissza kéne fognia magát és otthon tölteni el egy kis időt ha már nem dolgozik úgy se. Jót tenne neki a családjával lenni..ez a véleményem.
2014. január 25. 18:23
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline |
szánalom felsőfokon...-.-
gyorshajtásért deportálni egy embert?!?
ja igen...csak azért mert ő Justin Bieber-.-
és akkor mivan?! pff...ez a XI. század-_-
gratulálok.
gyorshajtásért deportálni egy embert?!?
ja igen...csak azért mert ő Justin Bieber-.-
és akkor mivan?! pff...ez a XI. század-_-
gratulálok.
2014. január 25. 18:24
Drága Eszti0305! Szerintem itt nem te döntöd el, hogy ki szereti, mindenki saját maga dönti el! Azt írtad h miért beszélnek még róla ha visszavonulót fúj... Nem azt mondta h ki sem mozdul a házából és senki nem fog róla hallani semmit, és hogy nem fogják a paparazzik fényképezgetni, hanem azt mondta h visszavonul
2014. január 25. 18:26
Fanciii igazad van! Szerintem sem kéne mindig vele foglalkozni, és neki is pihennie kéne és visszafognia magát! Wiiii veled is egyet értek
2014. január 25. 18:27
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline |
Remélem maradhat az USában. Meg mi az hogy "szörnyű befolyással van a nemzetünk fiataljaira"?! ha visszamegy Kanadába valszeg ott is vannak idióta haverjai akikkel ugyanezt fogja művelni. Akkor nem mind1 hol van? meg az "emberek biztonságát veszélyezteti"?! Mivel a hülyeségeivel? Ha én lennék veszélyes az emberekre a hülyeségeimmel akkor már a fél világ kihalt volna XXD
2014. január 25. 18:33
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Uhh hat ez nem semmi gyerekek idaig fajultak a dolgok..vajon a csaladtagjai mit gondolhatnak.
De en nem is ertem mi szallt a fejebe. Annyira tunemenyes, mosolygos es folyton segitett masokon. Mi tortent? szerelem? bekepzeltseg most erte el???
Azt meg megint nem erte, hogy a rendorok miert hazudtak ennyit rola ha nem is ivott nagyon meg nem is ment annyival..gratulalok azoknak, akik kitalaltak.
Ha elkuldik Amerikabol, hova menne? Nem hiszem, hogy tenyleg megtortenne a dolog, de en sok sikert kivanok Justinnak, hogy osszeszedje magat :/ nem lennek a helyebe.
De en nem is ertem mi szallt a fejebe. Annyira tunemenyes, mosolygos es folyton segitett masokon. Mi tortent? szerelem? bekepzeltseg most erte el???
Azt meg megint nem erte, hogy a rendorok miert hazudtak ennyit rola ha nem is ivott nagyon meg nem is ment annyival..gratulalok azoknak, akik kitalaltak.
Ha elkuldik Amerikabol, hova menne? Nem hiszem, hogy tenyleg megtortenne a dolog, de en sok sikert kivanok Justinnak, hogy osszeszedje magat :/ nem lennek a helyebe.
2014. január 25. 18:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.25. 18:19)
Hát igen "Beyla" Ebből megint a lényeget vetted ki Honnan tudod, hogy mi az igazság? "bűzlik a piától"... persze! Ott voltál? Nem. Akkor ne szólalj meg, és amúgy szerintem tök korrekt voltam, nem hordtam itt le senkit. Ja és milyen érdekes, arra nem válaszoltál, hogy attól még, hogy te itt rosszakat írsz Justinról, vagy bárki más, attól szerinted a Belieberek utálni fogják? Pont ezért mondtam, hogy foglalkozz a te kedvenceddel (már ha van) és igazad van, tényleg nem én mondom meg ki ír ide, csak szerintem egyik Belieber sem kíváncsi az utálók rosszindulatú megjegyzéseire! És ezt mindenkinek írom aki rosszakat írt itt róla!
Na, és te honnan tudod, hogy mi történt valójában? Sehonnan. Képzelhetem, hogy milyen vörös fejjel gépelted be a kommentedet. Talán, ha tudnál gondolkodni - bár a látottak alapján a helyzet kilátástalan -, akkor tudhatnád, hogyha egy rendőr hazudik, akkor az túlkapásnak minősül. Ha rájönnek, hogy túlkapás van, nem csak a sittre vágják be, de egy életre eltiltják a rendőri szakmától. Szerinted felnőtt férfiak, akik arra esküdtek, hogy szolgálnak és védenek, szerinted egy ilyen kis csicskát akarnak befeketíteni? Hidd el, nekik fontosabb az állásuk és az, hogy hazavigyék családjuknak a fizetést. Pluszban pedig az Államokban kicsit más a rendőrök morálja is, mint nálunk. Ha meggyilkolnak egy zsarut, akkor még az is jelentkezik szolgálatra, akinek szabadnapja van. Szerinted, akkor pont dzsásztin bíbőrt akarnák befeketíteni és pont egy kis kölyök a legnagyobb problémájuk? Bitch, please. Tök korrekt voltál? Én csak annyit vettem le az írásodból, hogy enyhén szólva idegbeteggé váltál a negatív kommentektől.XD Engem aztán nem érdekel, hogy ki mit vagy kit szeret, hiszen mindenkinek saját joga eldönteni mindezt, de az barokkos túlzás, hogy ez a nyomoronc nem csinál semmit sem állítólag és f*szán meghurcolták. Na, persze. Egyébként meg mint írtam ez egy fórum. Senkit sem hat meg - köztük engem sem -, ahogyan fröcsögsz egy sort a belíberekről meg a lelkiállapotukról. Vicces vagy, de tényleg.
2 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Szandi0820
2014. január 25. 18:44
Louder18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 215823 offline |
Miért kell mindig Justinnal foglalkózni? Nem élhet már nyugodt életet? Szerintem mostanában nem is csinál rossz dolgokat. Én azt nem értem, hogy Mileyval miért nem foglalkozzni? Durvább dolgokat csinál,mint a Justin!
2014. január 25. 18:47
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
csak egy kicsit kéne h leszálljanak róla! és nem hiszem h ő az egyetlen olyan ember az USA-ban aki ilyeneket csinálna..
2014. január 25. 18:48
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline |
Justin, Justin... Én sem értem, szegényke biztos csak véletlenül keveredik bele mindenbe, amúgy biztos csak kitalálják, mert ezek a gonosz, csúnya emberek irigyek rá. Pedig ő olyan ártatlan! Bálványt neki! Induljon a Bieberizmus!
Viccen kívül, a gyerek nagyon öntelt. Azt írni egy emlékmúzeum vendégkönyvébe, hogy ha a halott zsidó kislány élne, és ebben a korban, biztos az ő zenéjét hallgatná. Hát ne haragudjatok, de ehhez pofa kell!
Viccen kívül, a gyerek nagyon öntelt. Azt írni egy emlékmúzeum vendégkönyvébe, hogy ha a halott zsidó kislány élne, és ebben a korban, biztos az ő zenéjét hallgatná. Hát ne haragudjatok, de ehhez pofa kell!
2014. január 25. 18:50
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
Hajrá! Jó lenne ha eltűnne Írják alá minél többen
2014. január 25. 18:54
BoyfriendXDDDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 212135 offline |
Michael? Komolyan? Van bőr a képen.... Maradjon is kanadában.... ( belieberek sok- sok sorry... De itt mindenki írhat véleményt.. néha kellenek a negativ kritikak is, Az élet Nem fekete- fehér)
2014. január 25. 18:55
Mit kell ennyire rászállni? Már én is ezt mondom, pedig rühellem és várom, hogy visszavonuljon végleg, ahogy megígérte. DE attól, hogy celeb ugyanúgy hibázik, ugyanúgy balfaszul viselkedik, mint akárki más, ugyanúgy meg kell büntetni,de szerintem ez már kezd túlzás lenni, megtudom érteni a rajongóit is egy kicsit, de azt nem, hogy egyáltalán van-e neki...na mind1.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.