Az utóbbi időben Justin Bieber igencsak túllőtt a célon, Scooter Braun és Usher úgy döntöttek, itt az ideje összeülniük, és elbeszélgetni Justin jövőjét illetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Menedzsere nem fogja pátyolgatni Justint
2014. január 30. 17:19
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
Ez igaz.. Azt hiszi, hogy övé a világ.. Kicsit visszafoghatná magát a kis szemtelen!!
2014. január 30. 17:20
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Ezek után már csak el fog gondolkodni a dolgon. Bár mondjuk, simán menedzsert cserélhet és probléma megoldva.
2014. január 30. 17:30
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Jobban teszi ha felhagy a zenéléssel. Így mindenkinek sokkal jobb lesz. Olyan hülye,hogy nem fogja fel hogy mit csinál. Azt hiszi,hogy övé a világ és azt csinál amit akar. Jó lenne ha már befejezné azt amit csinál mert már tele a tököm hogy egész álló nap csak vele van tele ez az oldal!!!
2014. január 30. 17:34
Nekem már mindegy mi történik a Híres,nevezetes Justinnal.Teszek rá!!!!Tőlem függene már rég nem lenne köztünk!
2014. január 30. 17:36
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
Scooter Braun és Usher jobban tennék, ha kitennék a szűrét Justinnak! Igaz, keresne seperc alatt új menedszert, de talán eljutna a hülye fejéig, hogy kezelhetetlen a gyerek! -.- #pathetic
2014. január 30. 17:48
krisztii888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 199459 offline |
Hát igen Justin :/
2014. január 30. 17:48
Eléggé unalmas,hogy sosem lehet olvasni a hatalmas zenei karrierjéről,csak a baromságairól.Az egy dolog,hogy volt néhány botránya mert most került a pályára,de azért ezt még a vak is látja,hogy direkt csinálja.Nem jött össze neki,de ezért ő is eleget tett.Bár mindig is utáltam Justint,én tiszta jóindulattal mondom,hogy jól tenné,ha abbahagyná,mert az neki is,és az embereknek is jó lenne.
2014. január 30. 17:49
Lehe utálni hisz az nm tilos, nem mondthatom meg nektek, hogy szeressétek őt vagy ne, de attól még ne kívnájatok neki rossazt mert azzal magatokat minősítiek. A véleményeteket (akár poztív, akár negatív) úgy is ki tudjátok fejezni szerntm, hogy nem káromkodtok vagy senkit se k*rva anyáztok le. Ha nm szereted Justin oké akkor írd le, de attól még a többi rajongót nem kellene kritizálni (gondolok itt arra amikor valaki azt írja : "ehez még a belieberek is hülyék" beszólásra) Vagy esetleg hamár annyira nem tuod eliseni, akkor ne kattints rá a cikkre és ne olvasd végig talán.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.