14 tipikus diák, akiket minden suliban megtalálni
2014. január 31. 14:27
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Nálunk nincs olyan, aki mindig a házira figyelmezteti a tanárt, mindenki ugyanolyan lusta az egész osztályban, hogy ötpercesekben másolgatják egymástól. Meg egyébként sem szokott egyik tanár sem feladatot feladni, vagy csak elvétve, tulajdonképpen a horibilis mennyiségű tanulnivaló kárpótol minket a házi feladatért. A rejtélyes idegent nem értem, meg a legtöbbre nem is találtam példát sem a mostani, sem a régi osztályomban. Viszont a nem tanulós, de mindig jó jegyeket kapó diákról egyből eszembe jutott pár gyerek. Az ilyenekre nagyon dühös vagyok, csak azért, mert én akárhány órát görnyedek a könyv fölött, volt, hogy egész éjszaka tanultam, de akkor sem lesz semmivel jobb a dolgozatom, mint az övéké, akik ki sem nyitották a füzetet. Ilyenkor el is megy a kedvem az egésztől.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 31. 14:29
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Jó cikk lett, bár egyik iskola-/osztálytársamra sem ismertem rá igazán...na jó, talán háromra.
2014. január 31. 14:52
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
jó cikk lett! olvasás közben egy két ember eszembe is jutott az osztályból
2014. január 31. 15:26
Jó cikk lett nagyon kb pont ilyen osztálytársaim vannak
2014. január 31. 15:29
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 936 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline |
Itt olvasgattam és azt hittem nem lesz semmi ami rám jellemző. De azt hiszem az utolsót betudhatjuk annak Az előtte levőkből meg nem mindenre van jellemző nálunk (pedig nem egy unalmas, hétköznapi osztályról van szó )
2014. január 31. 15:44
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
Nem lett rossz cikk, de az általánosítás volt a célja.... És ezek közül alig egy-két állítás igaz az osztálytársaimra/iskolatársaimra.
Nem említették például az alternatív vagy éppen félénk embereket, de nem baj, így is jó.
Nem említették például az alternatív vagy éppen félénk embereket, de nem baj, így is jó.
2014. január 31. 16:01
Nagyon jó cikk lett, és felismertem pár osztálytársamat. Bár alig egy-kettőt.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.