Késik a Hamuváros forgatása
2014. február 03. 16:58
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Most komolyan, ezért most nagyon csalódott vagyok.
Imádom a Végzet ereklyéit, habár azt én is aláírom, hogy a Csontváros filmben nem lett a legjobb, hisz nagyon sok dolog nem úgy van benne mint a könyvben, és aki olvasta a könyvet annak zavaró, és ami még zavart a filmben az a vége. A könyv szerint nem marad Clary-nél a kehely, mint a filmben, és szerintem ez a folytatásban, még gond is lehet, habár ez még talán megoldható.
Az egészben, szerintem azt rontották el, hogy a filmkészítők rossz korosztályt céloztak meg. Ez nem az Alkonyat, hogy a 10-14 évesek olvadozzanak rajta, a történet témája sokkal komolyabb és bonyolultabb. Én inkább a 16 éves kor felettieket kellene vele megcélozni, mert ők jobban megértik a történet lényegét.
Különben a film látványa azért kárpótolt egy kicsit, hisz nagyon jól létrehozták azt a világot, és az tetszett. Remélem, a folytatás már jobban fog hasonlítani a könyvre, és minél hamarabb forgassák le hogy láthassam
Imádom a Végzet ereklyéit, habár azt én is aláírom, hogy a Csontváros filmben nem lett a legjobb, hisz nagyon sok dolog nem úgy van benne mint a könyvben, és aki olvasta a könyvet annak zavaró, és ami még zavart a filmben az a vége. A könyv szerint nem marad Clary-nél a kehely, mint a filmben, és szerintem ez a folytatásban, még gond is lehet, habár ez még talán megoldható.
Az egészben, szerintem azt rontották el, hogy a filmkészítők rossz korosztályt céloztak meg. Ez nem az Alkonyat, hogy a 10-14 évesek olvadozzanak rajta, a történet témája sokkal komolyabb és bonyolultabb. Én inkább a 16 éves kor felettieket kellene vele megcélozni, mert ők jobban megértik a történet lényegét.
Különben a film látványa azért kárpótolt egy kicsit, hisz nagyon jól létrehozták azt a világot, és az tetszett. Remélem, a folytatás már jobban fog hasonlítani a könyvre, és minél hamarabb forgassák le hogy láthassam
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 03. 17:51
Imádtam az első részt,remélem a másodikat hamar elkezdik majd forgatni.
2014. február 03. 19:10
Hát én elkezdtem nézni,de csak Jamie miatt.Mit is mondjak nem néztem végig,csak a feléig,mert kezdett eléggé nyálas lenni,de lehet,hogy elkezdem mégegyszer,hátha sikerül végignézni.A hamuvárost meg még nem tudom,hogy meg-e nézem,majd kiderül.
2014. február 03. 19:30
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
Hát, én sztem rosszul csináltam ezt a film nézedetősdit, mert mind az összes részét kiolvastam a könyvnek, és így már a film nem tetszik annyira... de azért ha kijön megnézem
2014. február 03. 19:49
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Én személy szerint jobban örültem volna ha most jelenik meg ezen a nyáron a film de attól még nagyon boldog vagyok hogy egyáltalán folytatják!
Amiket írtak róla (kritikákat) azt írták hogy nekik tetszett a film és várják a következőt én is velük együtt!
És a könyvek is nagyon jók kíváncsi vagyok mit hoznak ki a Hamuvárosból mivel izgalmakban nem volt hiány a könyveben így gondolom a filmben sem lesz
Amiket írtak róla (kritikákat) azt írták hogy nekik tetszett a film és várják a következőt én is velük együtt!
És a könyvek is nagyon jók kíváncsi vagyok mit hoznak ki a Hamuvárosból mivel izgalmakban nem volt hiány a könyveben így gondolom a filmben sem lesz
2014. február 03. 21:08
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Szerintem ne folytassák. Borzasztó, mind a könyv, mind a film. Megsúgom, hogy a 3. kötet hátlapjára az van írva, hogy ez a trilógia utolsó része. Hupsz. Már annyira túl van erőltetve az egész.
2014. február 03. 21:10
|
|
ella.bella99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 211425 offline
|
Ne már én alig várom, hogy kijöjön :/
2014. február 03. 22:20
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Hát nekem az első nem jött be annyira, minta könyv, de remélem ez jobb lesz
2014. február 03. 23:10
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Nem értem valaki miért van ennyire ellene?! Fantasztikus könysorozat és 6 részes upsz.. Az igaz h a film nem sikerült a legjobbra mivel fontos dolgokat hagytak ki belőle. A könyv viszont iszonyat jó ugyh nem kell szidni se a könyvet se a filmet.Aki nem szereti ne szóljon hozzá...Én nagyon kiváncsi vagyok a Hamuváros megfilmesitésére mivel szeretnének sok mindent kijavitani ami nem ugy sikerült a Csontvárosba Úgyh várom
2014. február 04. 09:04
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
már várom hogy elkezdõdjön a forgatás kiváncsi vagyok a filmre.
2014. február 04. 13:50
Imádom a könyvet és a filmet is, gy kicsit letörtem, hogy nehézkesen kezdődnek el a dolgok, de nagyon várom már ♥
2014. február 04. 15:14
|
|
Betta15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 182964 offline
|
én most tartok a sorozat 3.részénél és imádom!!!! már alig várom a Hamuváros megfilmesítését :)az első rész is nagyon tetszett!!! remélem nem húzzák sokáig!!!
2014. február 04. 18:36
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Én nagyon de nagyon szeretem könyvbe 5 részét fogom lassan már olvasni csak még olvasom a író nő másik könyvét a herceget
és nem valami jó hír hogy késik a forgatás! -.-"""
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?