A pár napja elhunyt Philip Seymour Hoffman lakásában 50 zacskónyi elosztott heroint találtak.
A teljes cikkhez kattints ide!
50 heroinzacskót találtak Hoffman otthonában
2014. február 04. 14:26
2014. február 04. 14:29
Jujj, ez azért durva. Sajnálom, hogy ez lett a veszte:(
2014. február 04. 14:44
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline |
Részvétem... Nagyon durva, de ha végezni szeretett volna magával, akkor biztos jó oka volt rá.
2014. február 04. 14:50
Kamillewis0401új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 201035 offline |
Tényleg sajnálom de Jared Padalecki tweetje igaz volt, nem kéne úgy lehurrogni őt, mert nem rosszindulatból mert tényleg remek színész volt, de sok mindent elnézünk csak mert meghalt....:/
2014. február 04. 15:05
Jared tweetjével egyet értek. Egy nagyszerű színészt vesztettünk el. Ez azért elég durva! Függő volt? Lehet, de azt tudják miért? Nem. Három pici gyereke volt.. Részvétem, hihetetlen ami történt vele.
2014. február 04. 15:21
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline |
Durva, de ilyenkor érdekes mód nem jönnek a hangok h legalizáljuk a drogot. Na mindegy. Valószínűleg már iszonyatos fájdalmai voltak, amit sehogy sem tudott kontrollálni, ami viszont rosszabb, hogy hirtelen annyi színész fejezi ki fájdalmát, csak egy költői kérdés, miért nem voltak tized ennyien mellette, hogy ez ne következzen be.
2014. február 04. 15:35
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Idézet (Dicci @ 2014.02.04. 15:21)
Durva, de ilyenkor érdekes mód nem jönnek a hangok h legalizáljuk a drogot. Na mindegy. Valószínűleg már iszonyatos fájdalmai voltak, amit sehogy sem tudott kontrollálni, ami viszont rosszabb, hogy hirtelen annyi színész fejezi ki fájdalmát, csak egy költői kérdés, miért nem voltak tized ennyien mellette, hogy ez ne következzen be.
Legalizálhatják a drogot valamilyen módon szerintem! A drog olyan ,hogy jóból is megárt a sok! Nem azt mondom ,hogy legyen most mindenkinek drogos félre ne értsd..A Marihuánát,Cannabist,Heroint használják fájdalom csillapító ként is. A marihuána és az e fajta növényeket adnak rákos emberek gyógyítására mivel megöli a rákos sejteket!Hollandiában és egyéb államokban ,ahol legális a marihuána csökkent a rák észlelése! A heroin meg fájdalom csillapítóként is használjak még nem tudom ,hogy mire a mamám is olyan gyógyszert használ ,amiben heroin van! Nálunk használják ezt (nem magyar vagyok hozzá tenném). De e fajta gyógyszereket legalizálnám..
2014. február 04. 15:39
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Nagyon sajnálom hogy meghalt, de azért 50 zacskó heroin. durva
2014. február 04. 16:12
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Hát, szerintem ennyit nem drogozik. Szóval vagy nagyon benne van /pl.: Feketén vásárol (!!!)/ Vagy úgy érezte, hogy vége.
2014. február 04. 16:16
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline |
Miss.Vicious:
Valamilyen módon oké, csak számtalan példát látni, hogy aztán xy-nak nem hat és erősebb kell, nem bír megálljt parancsolni. Azt nem tudom mennyire öli a rákos sejteket, biztos jobban utána olvastál, csak én valahogy fenntartással fogadom ezt az egészet. Amíg betegséghez használják addig korrekt, aki viszont nem tud e nélkül bulizni meg élni annak szerintem másfajta segítségre lenne szüksége, nem pedig drogra.
Valamilyen módon oké, csak számtalan példát látni, hogy aztán xy-nak nem hat és erősebb kell, nem bír megálljt parancsolni. Azt nem tudom mennyire öli a rákos sejteket, biztos jobban utána olvastál, csak én valahogy fenntartással fogadom ezt az egészet. Amíg betegséghez használják addig korrekt, aki viszont nem tud e nélkül bulizni meg élni annak szerintem másfajta segítségre lenne szüksége, nem pedig drogra.
2014. február 04. 16:20
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Ez már több mint durva.
Tudtam, hogy voltak gondjai a droggal, de úgy gondoltam, hogy leállt vele, azt hiszem kiszámíthatalan ember volt, de lehet, hogy csak az elmúlt időkben valami baj történt vele, a siker közepén.
Borzasztóa sajnálom a családját, és a barátait. Még mindig le vagyok kissé sokkolva.
Tudtam, hogy voltak gondjai a droggal, de úgy gondoltam, hogy leállt vele, azt hiszem kiszámíthatalan ember volt, de lehet, hogy csak az elmúlt időkben valami baj történt vele, a siker közepén.
Borzasztóa sajnálom a családját, és a barátait. Még mindig le vagyok kissé sokkolva.
2014. február 04. 16:31
Na jó ,arról tudtam , hogy valami problémás nde ennyire, ez nagyon durva....viszont azt mondták már jó ideje tiszta akkor meg minek kell csinalni, ja persze ünnepeljük meg sikeres lett a filmem, na és a család legalább az motiválná az ilyeneket
2014. február 04. 16:31
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
ASDFGHJKL!!! Ezért nem fogom soha kipróbálni a drogot! Sajnálom, hogy így végződött, láttam néhány szereplését és jő színésznek találtam. Részvétem a családjának!
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!