A 21 éves énekesnő arról mesélt, miért nem szereti a gyerekeket, és miért klassz, ha senki nem veszi meg az albumát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 17:22
2014. február 04. 17:26
Hát ebben igaza van, rengeteg elkényeztetett, idegesítő kiskölyök létezik, ők engem is rendesen irritálnak.
2014. február 04. 17:28
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline |
„Már megvan a pénzem. Az sem baj, ha senki nem veszi meg az albumom. Van egy házam, vannak kutyáim, akiket szeretek. Másra nincs is szükségem.”
Forrás: http://starity.hu/magazin/47060-miley-cyrus-ki-nem-allhatja-a-gyerekeket/#ixzz2sN5rAlwJ hát
Forrás: http://starity.hu/magazin/47060-miley-cyrus-ki-nem-allhatja-a-gyerekeket/#ixzz2sN5rAlwJ hát
2014. február 04. 17:28
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Ezeket az elkényeztetett gyerekeket én sem szeretem de azért egyáltalán nem mindegyik ilyen nem kéne ennyire általánosítani...
2014. február 04. 17:29
Ebben tényleg igaza van,tényleg sok olyan gyerek van aki tiszteletlen a szüleivel.
2014. február 04. 17:32
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Részben igaza van,hogy egy kigyereknek nem kell IPhone meg satöbbi. Ha ő azt mondja,hogy nem kell megvenni az albumot akkor minek csinál??
2014. február 04. 17:32
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nem mindegyik gyerek idegesítő. Ismerek én nagyon aranyosakat is, akik nem kapnak öt évesen mindenféle kütyüt, meg nem ültetik a gép elé őket, hanem normálisan vannak nevelve. De Miley megint úgy töri a pálcát a másik felett, mintha micsoda szent lenne.
2014. február 04. 17:35
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Oké ebben igaza van, hogy rengeteg gyerek nem tiszteli a szüleit. Khmm másra nincs szüksége? sorry
2014. február 04. 17:36
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline |
Hát, nem lett szimpatikusabb az biztos. Igazából, már emberszámba is alig veszem. Aki híres, annak példát kéne mutatnia, többekközt a gyerekeknek is. Ez nagyon nem példamutatás. Úgy beszél, mintha ő nem lenne ilyen elkényeztetett.
A gyerekek pedig nem tehetnek erről. Ez a szüleiktől függ, hogy hogy nevelik őket. Nem a gyereket kéne utálni....
A gyerekek pedig nem tehetnek erről. Ez a szüleiktől függ, hogy hogy nevelik őket. Nem a gyereket kéne utálni....
2014. február 04. 17:38
Gabica12105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 216619 offline |
Igazából utálom Miley-t de ebben igaza van. Egyre több az ilyen gyerek, ők akarnak irányítani és a szüleik ezt hagyják. hova lesz a világ a 10 éves lányok arról irnak hogy milyen rossz nekik hogy szakítottak a barátjukkal tegnap este 10 kor. Hát könyörgöm hova fejlődik ez a világ. Ebben az egy dologban Miley mellett állok akármennyire is irritál.
2014. február 04. 17:39
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Miley tisztán utálja az egészet, amit csinál. Engedni kéne őt, hogy kilépjen.
Ha tisztelettel lenne az előadói szakmája felé és élvezné, hogy a színpadon szórakoztatja a közönségét, egyáltalán ha megbecsülné, ami az ""életcélja"", nem beszélne így ÉS nem mellesleg tisztelné azokat, akikből megvan a háza, a kutyája és a pénze.
Kiábrándító. A Disney-nek tényleg le kéne azzal állnia, hogy döntésképtelen gyerekeknek elvegye a gyerekkorát és a szülőknek azzal, hogy beleerőszakolják őket a hírnévbe. Ha valaki tényleg ebből akar megélni, aka, a szórakoztatóiparban dolgozni, annak saját magának kellene meghozni a döntését- felnőtt fejjel.
Ha tisztelettel lenne az előadói szakmája felé és élvezné, hogy a színpadon szórakoztatja a közönségét, egyáltalán ha megbecsülné, ami az ""életcélja"", nem beszélne így ÉS nem mellesleg tisztelné azokat, akikből megvan a háza, a kutyája és a pénze.
Kiábrándító. A Disney-nek tényleg le kéne azzal állnia, hogy döntésképtelen gyerekeknek elvegye a gyerekkorát és a szülőknek azzal, hogy beleerőszakolják őket a hírnévbe. Ha valaki tényleg ebből akar megélni, aka, a szórakoztatóiparban dolgozni, annak saját magának kellene meghozni a döntését- felnőtt fejjel.
2014. február 04. 17:40
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline |
Azt hittem hogy ez a cikk arról fog szólni hogy Miley milyen utálatos meg minden pedig nem igaza van hát milyenek a mai gyerekek???
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 582 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline |
Nem tudom én szeretem a nálam kisebb gyerekeket.Van is egy őrsöm (aki nem tudja mi ez annak szólok,hogy cserkészet,de nem az a sütit árulós fajta)tele egy csomó másodikos kislányal és nagyon imádok velük játszani meg minden biz-bazra megtanitani őket.Abban viszont egyet értek,hogy egy gyerek tisztelje a szüleit és ne IPhonal szaladgáljon.
A gyerekkel kapcsolatos mondandójára igazat adok. Ahogy a mai kölykök beszélnek a szüleikkel, tanáraikkal és az idősebbekkel az valami botrányos. De ez az utolsó megjegyzés kicsit erős volt. Nem hinném, hogy így kellene beszélnie annak, aki az embereknek, a rajongóknak köszönheti a vagyonát. Ha ennyire nem izgatja, akkor vonuljon vissza a kutyáival és ne rontsa tovább a gyerekekben a felnőttekről és a vagányságról kialakult képüket.
Naluvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 202304 offline |
Egyrészt én is egyet értek vele , másrészt meg nem , nem mindegyik gyerek ilyen öntelt vagy nagyképű.
Meg amúgy is , a fiatalok tartanak el téged , ha nem lennének gyerek , vagy tini rajongóid ( gyerekek által kezdődött el a karriered , de mindegy)akkor nem is tudom olyan lennél , mint a normális ember , nem lennél sztár . Nekem ez a véleményem .
Meg amúgy is , a fiatalok tartanak el téged , ha nem lennének gyerek , vagy tini rajongóid ( gyerekek által kezdődött el a karriered , de mindegy)akkor nem is tudom olyan lennél , mint a normális ember , nem lennél sztár . Nekem ez a véleményem .
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.