Egy új tanulmány szerint kevesebbet mozognak, és nincs is motivációjuk, hogy változtassanak életmódjukon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lustábbak a rendszeres dohányosok
2014. február 09. 14:51
2014. február 09. 14:52
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Én (sajnos) ismerek olyan embert aki dohányzik, de ez a jelző egyáltalán nem illik rá...
2014. február 09. 15:01
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Hát én ismerek olyan dohányzókat,akik valóban lusták,de lehet hogy ez csak a véletlen műve,és nem a cigitől ilyenek,hanem már alapjában is lusták... De amúgy jó cikk lett!!!
2014. február 09. 15:02
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Szerencse, hogy nem dohányzom.
2014. február 09. 15:02
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Én is ismerek olyan embert aki rendszeresen dohányzik, de mégis minden nap jár futni, és egyáltalán nem depressziós, sőt több az életkedve, mint egy átlagos embernek.
2014. február 09. 15:03
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline |
bárcsak ne találták volna fel a dohányt !!! meg a cigit... -.-
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. február 09. 15:04
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
nem dohányzok, pedig a környezetemben többen is, de azt nem mondanám, hogy lustábbak...
2014. február 09. 15:05
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
nekem a végtelen lustasághoz dohányzásra sincs szükségem..
2014. február 09. 15:07
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
"Büdöseknek, ápolatlanoknak, környezetet és másokat károsítóknak és megfontolatlanoknak már kikiáltották a dohányosokat korábban, most itt egy újabb jelző, amivel illethetjük őket – lusták."
rendszeresen dohányzom, sok nem dohányzó ismerősömmel ellentétben én napi rendszerességgel zuhanyzom, minimum kétszer mosom a fogam, két naponta mosom a hajam, illetve ismerem a parfümöt és az izzadásgátlót - mindössze büdös a hajam a füsttől. ezzel szemben sajnos a suliban napi rendszerességgel ülnek mellettem olyanok, akik legalább egy hete nem zuhanyoztak, és a szőke hajuk legalább öt centis "lenövésben" bebarnult, ahogy nem mosták meg úgy... két hete - hát nem tudom, inkább legyen büdös a hajam.
a környezetem nem mondanám, hogy károsítom a csikkeket a szemetesbe dobom - mégis megszólnak, azokat persze nem, akik a használt papírzsebkendőket dobálják el az utcán, vagy épp a boros üvegeket -, ha meg olyan ember van a környzetemben akit zavar, megkérdezem, rágyújthatok-e mellette, de az a minimum, hogy úgy ülök, hogy ne rá fújjam a füstöt - bár tény, én is jártam már úgy, hogy egy-két kisebbségi jött el mellettem, és szándékosan a pofámba fújták a füstöt, de ettől még nem mondanám, hogy az ilyen az általános.
a lustaságot szintén nem tartom helytállónak - bár én személy szerint meglehetősen lusta vagyok, köze sincs ehhez a "rossz" szokásomhoz, egyszerűen nincsennek meg a körülmények ahhoz, hogy rendszeresen űzhessek valamiféle testmozgást. általában a nem dohányzó emberek azok, akik 0-24 ülnek a tévé előtt, tömik magukba a csokikat, a chipset, ropit, minden szart, amit épp megtalálnak, és kétszáz kilósra híznak, és több emberről is hallottam, aki azután vált ilyenné, hogy felhagyott a dohányzással. de persze, legyünk megint mi a szarok, nem tudom miért hiszik egyes, ilyen ostobaságokat kikiáltó emberek, hogy ezzel bármit elérnek - vagy akár eltaszíthatják a még nem dohányzó embereket...
"...kevesebbet sétálnak, mozognak, és azt is kiderítették, hogy többnyire szorongás és depresszió jelei mutatkoznak rajtuk."
biztos én nem vagyok ember, de volt, hogy másfél óra alatt lesétáltam közel tíz kilométert, illetve elég gyakran lépcsőzök is ahelyett, hogy a liftet használjam, hat éves dohányzás ide vagy oda... a depressziót pedig ha az alkoholistákra fognák rá, talán még meg is érteném, de ez ismételten csak egy ostobaság.
a végét már nem idézném, személy szerint 10-12 óra az alvásigényem, a tüdőfunkcióim pedig betegség miatt gyengébbek, nem a cigi miatt, hiszen érdekes, sportoló, akár diákolimpián aranyérmes ismerőseim közt is van dohányzó, akár láncdohányos ember, akik meglehetősen életvidámak.
elnézést a kisregényért, nem a cikkíró ellen szól, akit nagyon is nagyra tartok ezen az oldalon, de unom az ilyen jellegű cikkeket, illetve a bennük lezajló népbutítást és uszítást...
rendszeresen dohányzom, sok nem dohányzó ismerősömmel ellentétben én napi rendszerességgel zuhanyzom, minimum kétszer mosom a fogam, két naponta mosom a hajam, illetve ismerem a parfümöt és az izzadásgátlót - mindössze büdös a hajam a füsttől. ezzel szemben sajnos a suliban napi rendszerességgel ülnek mellettem olyanok, akik legalább egy hete nem zuhanyoztak, és a szőke hajuk legalább öt centis "lenövésben" bebarnult, ahogy nem mosták meg úgy... két hete - hát nem tudom, inkább legyen büdös a hajam.
a környezetem nem mondanám, hogy károsítom a csikkeket a szemetesbe dobom - mégis megszólnak, azokat persze nem, akik a használt papírzsebkendőket dobálják el az utcán, vagy épp a boros üvegeket -, ha meg olyan ember van a környzetemben akit zavar, megkérdezem, rágyújthatok-e mellette, de az a minimum, hogy úgy ülök, hogy ne rá fújjam a füstöt - bár tény, én is jártam már úgy, hogy egy-két kisebbségi jött el mellettem, és szándékosan a pofámba fújták a füstöt, de ettől még nem mondanám, hogy az ilyen az általános.
a lustaságot szintén nem tartom helytállónak - bár én személy szerint meglehetősen lusta vagyok, köze sincs ehhez a "rossz" szokásomhoz, egyszerűen nincsennek meg a körülmények ahhoz, hogy rendszeresen űzhessek valamiféle testmozgást. általában a nem dohányzó emberek azok, akik 0-24 ülnek a tévé előtt, tömik magukba a csokikat, a chipset, ropit, minden szart, amit épp megtalálnak, és kétszáz kilósra híznak, és több emberről is hallottam, aki azután vált ilyenné, hogy felhagyott a dohányzással. de persze, legyünk megint mi a szarok, nem tudom miért hiszik egyes, ilyen ostobaságokat kikiáltó emberek, hogy ezzel bármit elérnek - vagy akár eltaszíthatják a még nem dohányzó embereket...
"...kevesebbet sétálnak, mozognak, és azt is kiderítették, hogy többnyire szorongás és depresszió jelei mutatkoznak rajtuk."
biztos én nem vagyok ember, de volt, hogy másfél óra alatt lesétáltam közel tíz kilométert, illetve elég gyakran lépcsőzök is ahelyett, hogy a liftet használjam, hat éves dohányzás ide vagy oda... a depressziót pedig ha az alkoholistákra fognák rá, talán még meg is érteném, de ez ismételten csak egy ostobaság.
a végét már nem idézném, személy szerint 10-12 óra az alvásigényem, a tüdőfunkcióim pedig betegség miatt gyengébbek, nem a cigi miatt, hiszen érdekes, sportoló, akár diákolimpián aranyérmes ismerőseim közt is van dohányzó, akár láncdohányos ember, akik meglehetősen életvidámak.
elnézést a kisregényért, nem a cikkíró ellen szól, akit nagyon is nagyra tartok ezen az oldalon, de unom az ilyen jellegű cikkeket, illetve a bennük lezajló népbutítást és uszítást...
2014. február 09. 15:20
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline |
Ez baromság!Amúgy ismerek én is dohányzó embereket és nem egy közölük sportol táncol,focizik vagy ilyesmi.Ja és mi az hogy a dohányosok igénytelenek???Nem egy énekes,színész,színésznő,énekesnő dohányzik és mindig ápoltak meg a hétköznapi emberek se igénytelenek azért mert cigiznek nem egy olyan ismerősöm van aki folyton ki van rittyentve és cigizik meg nem egy olyan embert ismerek aki olyan igénytelen hogy hajat mosni se akar,és összetapad neki a zsírtól és NEM cigizik!!Szal ez a cikk nagy baromság!!!
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Szandi0820
2014. február 09. 15:21
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline |
Ja és mellesleg én is dohányzom és senki nem mondta még nekem hogy büdös vagyok meg igénytelen...
2014. február 09. 15:25
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Még egy ok a felszínes előítéletek gyártására. Ezek a feltételezések csak arra jók, hogy általánosítsanak, miszerint minden dohányos lusta, büdös, stb.. És ezt úgy írtam, hogy nem dohányzom. Rühellem az általánosítást.
Szandi0820
2014. február 09. 15:31
Idézet (Pöttömke @ 2014.02.09. 15:25)
Még egy ok a felszínes előítéletek gyártására. Ezek a feltételezések csak arra jók, hogy általánosítsanak, miszerint minden dohányos lusta, büdös, stb.. És ezt úgy írtam, hogy nem dohányzom. Rühellem az általánosítást.
Egyetértek. Nekem is vannak dohányzó ismerőseim, mégis vannak közöttük sportolók, és a legfontosabb, hogy egyáltalán nem mutatkoznak rajtuk depresszióra utaló jelek sem... Én biztosan nem fogok sohasem dohányozni, de már igazán elegem van ezekből az általánosításokból.
2014. február 09. 15:31
Petra483visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 215904 offline |
Tényleg nem kéne általánosítani. Nem minden dohányos büdös, lusta, koszos... Én nem dohányzom, de egy pár közeli ismerősöm igen, és ezeket a jelzőket egyikőjükre se tudom mondani...
2014. február 09. 15:35
110 emberből következtettek 7 milliárd szokásaira?
Szandi0820
2014. február 09. 15:36
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Gyűlölöm a cigarettát, viszont ezek a megállapítások ismét hatalmas nagy baromságok. A környezetemben egyikre sem illik, hogy lusta lenne és nem bírnák a megerőltető gyakorlatokat, sőt... anyám úgy teker végig a falun biciklivel (bár már leszokott, de amíg bagós volt, akkor is), hogy azt pár nem dohányzó megirigyelhetné (köztük én is... elég gyorsan tekerek, de mellette azért elbújhatok én is). Az ápolatlanságot meg már én kérem ki az ő nevükben is: van, aki tényleg messziről bűzlik, viszont hála a jó égnek az én környezetemben még ismerik a bagósok a fürdés szó fogalmát.
Meg egyébként: én sem tudom kialudni magamat (főleg télen), akkor én is bagós vagyok?
Meg egyébként: én sem tudom kialudni magamat (főleg télen), akkor én is bagós vagyok?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.