Aki még nem hallott róla:Képzeld tegnap tesi órán úgy kaptam el a medicin labdát,hogy majdnem eltört az ujjam (a középső

) a tesi tanárom ott nézegette stb meg báttyám jött értem meg mutatta stb,aztán apámmal elmentünk a sima orvoshoz,meg kérdezni hova menjünk és azt mondták,hogy gyerek sebész,még haza ballagtunk xddmég utána vártunk stb,aztán csomót kellet menni kocsival egy taxissal a báttyám meg az apám jött velem stb..és már voltam gyerek sebészeten,röngeneztek stb,nem tört el szerencsére de nagyon meghozódott.tehát lehet 1-2 napig nem fogok fent lenni csajsziii Egyébként ma nem voltam suliban mert a szüleim "itthon hagytak",hogy pihenjen a kezem. tehát nem haragszok rád vagy valami ha nem írok ,xdd
meg egyébként most is nagyon fáj,hogy írok,de akartam nektek szólni.

1-2 nap alatt állítolag meggyógyulok,de nem biztos,kaptam egy 1 felmentést tesiből de mivel táncos,vagyok ezért ilyen nagy fáslit magamra kell rakni,hogy a tanárok ne kössenek belém,meg az osztálytársaim
holnap menni kell suliba,jaj remélem nem fognak csesztetni,hogy egy új miatt,meg,hogy csak meg van húzodva
itt van több candice "iskolás ruhában fotozás" képek:
http://www.candice-michelle.org/gallery/displayimage.php?pid=4