Patai Anna Japánba utazik
2014. február 13. 20:19
ShibaDzonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197455 offline |
Tényleg tanulnia kéne inkább.. vagy ha annyira sztárnak akarja magát nevezni, akkor dolgozzon a "karrirerjén". Vagy mondjon valaki esetleg 5 olyan számot, aminek van értelme, ő írta, és el is énekelte. Kíváncsian várom...
2014. február 13. 20:39
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
Patai Anna is egy magyar hullócsillag.Csak egy hülye megcsinált sztár,aki azt hiszi magáról,hogy sok rajongója van,és hogy népszerű.PONT LESZAROM, HOGY MIKOR HOVÁ MEGY!!!
2014. február 13. 20:39
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Egyeseknek nagyon bejött az élet...ennyi idősen nem Japánban hanem az iskola padban lenne a helye, mert hideg lesz egy 10-15 év múlva a kuka mellett
2014. február 13. 20:59
Idézet (stengerkitti @ 2014.02.13. 20:39)
Egyeseknek nagyon bejött az élet...ennyi idősen nem Japánban hanem az iskola padban lenne a helye, mert hideg lesz egy 10-15 év múlva a kuka mellett
Tíz év? 10 hónapot se adok neki, és a süllyesztőbe kerül.
2014. február 13. 21:05
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Aha,és miből gyűlt össze ennyi pénze? Mert hogy koncertekből nem,az biztos:D
2014. február 13. 21:22
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Hogy ez mennyire nem érdekel...
2014. február 13. 22:43
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline |
A kedvencem a megnevezés, miszerint Patai Anna egy "színésznő, énekesnő". Nőről beszélünk miközben egy kislány néz velünk szembe? Ez Magyarország, ahol a senkikből is csinálnak valakit.
2014. február 14. 06:22
csabi1984visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.02. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 51328 offline |
Nem értek veletek egyet abból a szempontból, hogy amikor megláttok egy cikket egyből mocskolódni kell meg fikázni. Én szeretem Annát . Nem annára nézve hanem általánosságban igazatok van, hogy manapság egy Valóvilág kreténből is sztárt csinálnak. De tegyünk félre mindent be kell látnunk mi tesszük őket Sztárrá. Itt van Dzsásztin Biber gyökér egy sztár? Ezzel a viselkedéssel rúgdosnám vissza a neveldébe.
Lényeg ki a sztár az mi szempontunk eldönteni,, de azért ne posztoljuk tele negatív dolgokat egy forumba mert nem kedveljük az illetőt kerüljük el )
Lényeg ki a sztár az mi szempontunk eldönteni,, de azért ne posztoljuk tele negatív dolgokat egy forumba mert nem kedveljük az illetőt kerüljük el )
2014. február 14. 13:17
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline |
Jaj istenem!
Most az kéne mondanom,h jaj de k*rvára örülök annak,h ki megy Japánba meg ilyenek?
Először tanulnia kellene mint minden normális korabelinek,nem pedig utazgatnia.
Más emberek csal álmodozni tudnak arról,hogy netalántán elmenjenek oda,mások meg tanulnak sok éven keresztül,hogy kijussanak(itt nem csak Japánra gondolok,bármelyik másik külföldi országra).
Én kérem szépen két gimit csinálok egyszerre,hogy elérjem a céljaimat.Na meg milyen ének tudása van neki egyáltalán?-semmilyen.
Csak megy lejáratni egy "celeb" ismét az országunkat.A dalai meg állítólag a gyerekekről/-nek szólnak.Hamisak és színtelenek,nekem nem mondanak semmit az idióta dalai.
Egyszóval magasról tojok a fejére,de anyuci meg apuci se fog ám örökké élni akik majd kinyalják a pici seggét. :/
Most az kéne mondanom,h jaj de k*rvára örülök annak,h ki megy Japánba meg ilyenek?
Először tanulnia kellene mint minden normális korabelinek,nem pedig utazgatnia.
Más emberek csal álmodozni tudnak arról,hogy netalántán elmenjenek oda,mások meg tanulnak sok éven keresztül,hogy kijussanak(itt nem csak Japánra gondolok,bármelyik másik külföldi országra).
Én kérem szépen két gimit csinálok egyszerre,hogy elérjem a céljaimat.Na meg milyen ének tudása van neki egyáltalán?-semmilyen.
Csak megy lejáratni egy "celeb" ismét az országunkat.A dalai meg állítólag a gyerekekről/-nek szólnak.Hamisak és színtelenek,nekem nem mondanak semmit az idióta dalai.
Egyszóval magasról tojok a fejére,de anyuci meg apuci se fog ám örökké élni akik majd kinyalják a pici seggét. :/
2014. február 14. 13:36
Idézet (AvrilFanxxx @ 2014.02.13. 21:05)
Aha,és miből gyűlt össze ennyi pénze? Mert hogy koncertekből nem,az biztos:D
Gazdag apuci és anyuci mindent finanszíroznak neki. Az ilyenekből lesznek később az életképtelen emberek, mert ha egyedül kell majd csinálnia valamit, nem lesz rá képes.
2014. február 14. 14:37
Idézet (Ayame.01 @ 2014.02.14. 14:33)
Nem fér a fejembe, mit akarhatnak a japánok egy abszolút tehetségtelen kislánytól.
Unikum, ennyi az egész. Anno én is az voltam, mikor kinn tanultam Tokióban nyelvet. Szálláson és a suliban egy szem magyarként - plusz melóban is - mindenki körberajongott. És mivel Magyarországról a japánok eleve keveset tudnak (volt, aki megkérdezte, hogy hol van a hazám, mert hogy még nem is hallott ilyen országról), gondolom érdekességnek szánják a kislányt.
2014. február 14. 15:19
az fa**a tesóm imádja japánt koreát meg az egész ázsiát xĐ
2014. február 14. 15:34
CottonCandy24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 215543 offline |
samudzsenifer...Igen pont egy ilyen 14 éves kis sz*rra leszek féltékeny..hát hogyne.....mert te jobban tudod...És azt nem tudom hogy hogyan jöttek ide a Disney hercegnők meztelenül, de elég nagy perverz lehetsz!!! Hát hogy ő egy sztár..ezzel vitatkoznék!!! Mivel sehol nem hallani róla, és senki sem tudja hogy ki ez!!!! Köszönöm hogy szóltál hogy ez egy sztárlexikon...magamtól rá nem jöttem volna!!! Lehet hogy ez és a többi hír sem életbevágó, de már nem azért kit érdekel hogy hova utazik??? Menjen aztán kész!!!
De látom hogy ő a te korosztályod..és nekem egy 13 éves ne magyarázzon hülyeségeket!! Köszi!
De látom hogy ő a te korosztályod..és nekem egy 13 éves ne magyarázzon hülyeségeket!! Köszi!
2014. február 14. 17:08
Evangilinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 174962 offline |
Persze...Mások bezzeg amig ő utazgat (vajon honnan van pénze?) mások az iskolapadban ülnek,tanulnak,dogákat írnak.Egyszer ha elfekejteik az emberek??Már nem elsz énekes sem szinésznő?MMi lesz vele?Töltött pár évet iskolába.Amútgy nem hiszem el,hogy reggel felkel és nemtudna elmennni okslába és hazajönni délután 2-kor utána énekelhet....
2014. február 14. 20:10
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline |
de jó neki!
én rengeteg országban jártam a világban,de japánban még nem,úgy elmennék
pont ma voltam egy japán zongorista koncertjén,irtó cuki volt
fotózkodtam vele és kaptam autogramot
én rengeteg országban jártam a világban,de japánban még nem,úgy elmennék
pont ma voltam egy japán zongorista koncertjén,irtó cuki volt
fotózkodtam vele és kaptam autogramot
2014. február 14. 22:13
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
te jó ég ennyi féltékeny embert egy helyen! kapott egy ajánlatot, nyilván fog élni vele! azért mert a szüleinek van pénze miért kell rögtön támadni őt? nem is ismeritek és mindenféle elkényeztetett, iskolából kimaradó kis libának elmondjátok! közlöm veletek, hogy a zenélés mellett ugyan úgy tanul mint más vele kora belli! és ha meg nem? nem a te dolgod! rengeteg ember van aki tanulás nélkül is sokra vitte! kíváncsi lennék a sok okoskodó félévi átlagjára..
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni