1.nap: Kedvenc karakter:
Peeta
30 napos Éhezők viadala kihívás
2014. március 01. 08:16
6.nap: Egy jelenet ami megríkatott
A Kiválasztottban a rengeteg ember halála, de leginkább Finnick-é.
A Kiválasztottban a rengeteg ember halála, de leginkább Finnick-é.
2014. március 01. 08:35
5.nap: Egy jelent ami megnevettetett:
volt több is.
volt több is.
2014. március 01. 12:36
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
1.nap: Kedvenc karakter:
Peeta(főleg a legutolsó részben), Finnick, Johanna
2.nap: Legkevésbé kedvelt karakter:
Az a Coin elnök vagy ki. A színésznővel nincs bajom, de a karakter...
3.nap: Egy karakter akit utálsz, de mindenki más szeret:
Gale
4.nap: Egy karakter akit szeretsz, de mindenki utál:
Cato, Clove
Hát a filmben amit bithcina írt az a jelenet, meg Johannának a könyvebn is voltak jó szövegei
Peeta(főleg a legutolsó részben), Finnick, Johanna
2.nap: Legkevésbé kedvelt karakter:
Az a Coin elnök vagy ki. A színésznővel nincs bajom, de a karakter...
Gale
Cato, Clove
Hát a filmben amit bithcina írt az a jelenet, meg Johannának a könyvebn is voltak jó szövegei
2014. március 01. 12:39
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
6.nap Egy jelenet ami megríkatott
Nagyjából A kiválasztott egész befejezése. Egyrészt a végén az a bizonyos macskás jelenet, de emellett van egy másik pillanat ezt követően - nem is pillanat, hanem inkább félmondat -, ami meglepően erős hatást gyakorolt rám: amikor említést kap az, hogy Katniss az anyjával beszélgetett a telefonon. Ez az, ami rádöbbentett arra, hogy mennyire megfogott az az aprócska mellékszál, ahol megvetésből lassacskán megértéssé és együttérzéssé alakulnak át Katniss érzelmei az anyja iránt. Számomra ez a figura egyik legértékesebb karakterfejlődése a sorozat folyamán, ahogy az évek során elnyomott empátiára való készsége lassacskán mégis kibontakozik.
Nagyjából A kiválasztott egész befejezése. Egyrészt a végén az a bizonyos macskás jelenet, de emellett van egy másik pillanat ezt követően - nem is pillanat, hanem inkább félmondat -, ami meglepően erős hatást gyakorolt rám: amikor említést kap az, hogy Katniss az anyjával beszélgetett a telefonon. Ez az, ami rádöbbentett arra, hogy mennyire megfogott az az aprócska mellékszál, ahol megvetésből lassacskán megértéssé és együttérzéssé alakulnak át Katniss érzelmei az anyja iránt. Számomra ez a figura egyik legértékesebb karakterfejlődése a sorozat folyamán, ahogy az évek során elnyomott empátiára való készsége lassacskán mégis kibontakozik.
2014. március 01. 15:31
Gale
Gale
2014. március 01. 17:13
5. Egy jelent ami megnevettetett
Annyira tetszett, hogy Katniss és Finnick mindig oltogatják egymást, hogy most kikerestem a kedvencemet.
Ez a párbeszéd a Futótűzben hangzott el:
A következő pillanatban pedig rémes, szürkészöld árnyaltúvá varázsolja kisebesedett bőrömet. Bekenem a másik lábamat is, és odadobom a tubust Finnicknek, aki kétkedve bámul vissza rám.
– Mintha oszlásnak indultál volna – állapítja meg. De úgy tűnik, végül a viszketés győzedelmeskedik az undor fölött, mert a következő pillanatban Finnick is bekeni magát. Meg kell hagyni, a kenőcs és a hegek undorítóan néznek ki együtt. Én viszont jókat röhögök magamban, hogy Finnick így kikészül ettől.
– Szegény Finnick. Életedben először nem nézel ki dögösen, mi? -szívatom.
– Úgy valahogy. Ez az érzés mindenesetre ismeretlen számomra. Te hogy bírtad ennyi éven át? – kérdezi.
– Nem néztem tükörbe. Ne aggódj, majd megszokod – mondom.
– Csak ha nem kell álladóan a képedet bámulnom – vigyorog.
Imádom!
Annyira tetszett, hogy Katniss és Finnick mindig oltogatják egymást, hogy most kikerestem a kedvencemet.
A következő pillanatban pedig rémes, szürkészöld árnyaltúvá varázsolja kisebesedett bőrömet. Bekenem a másik lábamat is, és odadobom a tubust Finnicknek, aki kétkedve bámul vissza rám.
– Mintha oszlásnak indultál volna – állapítja meg. De úgy tűnik, végül a viszketés győzedelmeskedik az undor fölött, mert a következő pillanatban Finnick is bekeni magát. Meg kell hagyni, a kenőcs és a hegek undorítóan néznek ki együtt. Én viszont jókat röhögök magamban, hogy Finnick így kikészül ettől.
– Szegény Finnick. Életedben először nem nézel ki dögösen, mi? -szívatom.
– Úgy valahogy. Ez az érzés mindenesetre ismeretlen számomra. Te hogy bírtad ennyi éven át? – kérdezi.
– Nem néztem tükörbe. Ne aggódj, majd megszokod – mondom.
– Csak ha nem kell álladóan a képedet bámulnom – vigyorog.
Imádom!
2014. március 02. 00:23
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Utálni nem utálok senkit, egyedül Katniss az a karakter, akit nem igazán kedvelek, és úgy gondolom, hogy sokan pedig őt szeretik a legjobban.
Utálni nem utálok senkit, egyedül Katniss az a karakter, akit nem igazán kedvelek, és úgy gondolom, hogy sokan pedig őt szeretik a legjobban.
2014. március 02. 08:07
6.nap: Egy jelenet ami megríkatott:
több ilyen is volt, de főleg Rue/Ruta halála volt ilyen.
több ilyen is volt, de főleg Rue/Ruta halála volt ilyen.
2014. március 02. 08:26
7.nap: Kedvenc idézet
Mindegyik könyvben van, de most nem keresem ki.
Mindegyik könyvben van, de most nem keresem ki.
2014. március 02. 12:27
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nem tudom kit utál mindenki.
-
Amikor a Kiválasztott végén Katniss visszamegy a régi házukba és találkozik a régi macskájukal aki egykor a húgáé volt.
7.nap: Kedvenc idézet:
Jelenleg nem tudnék választani.
Nem tudom kit utál mindenki.
-
Amikor a Kiválasztott végén Katniss visszamegy a régi házukba és találkozik a régi macskájukal aki egykor a húgáé volt.
Jelenleg nem tudnék választani.
2014. március 02. 13:15
|
|
LunaXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.25. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 221794 offline
|
Talán Ruta/Rue halála volt ilyen jelenet, szerintem eléggé szívszorító volt :/ Meg az utolsó részben a sok ember, akik meghaltak... De sose sírtam, csak belül :D
Talán Ruta/Rue halála volt ilyen jelenet, szerintem eléggé szívszorító volt :/ Meg az utolsó részben a sok ember, akik meghaltak... De sose sírtam, csak belül :D
2014. március 02. 13:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nekem csak a könybe volt ilyen, a harmadik kötet lehutolsó 30-20 oldala úgy, az annyira szép volt szerintem, meg persze a tudat, hogy vége van
"Ez az első csók, amelynek mindketten tudatában vagyunk. Egyikünk sem beteg, egyikünk sincs magán kívül a fájdalomtól, egyikünk sem veszítette el az eszméletét. Az ajkunk nem forró a láztól, és nem is jéghideg. Ez az első csók, amely megdobogtatja a szívemet. Forró és különös. Ez az első csók, ami után várom a következőt."
"Annyi kedvesség szorult beléd, mint egy széttaposott meztelen csigába."
"Ezért aztán, amikor suttogva azt mondja: "Szeretsz engem. Igaz vagy nem igaz?", azt felelem: - Igaz."
Nekem csak a könybe volt ilyen, a harmadik kötet lehutolsó 30-20 oldala úgy, az annyira szép volt szerintem, meg persze a tudat, hogy vége van
"Ez az első csók, amelynek mindketten tudatában vagyunk. Egyikünk sem beteg, egyikünk sincs magán kívül a fájdalomtól, egyikünk sem veszítette el az eszméletét. Az ajkunk nem forró a láztól, és nem is jéghideg. Ez az első csók, amely megdobogtatja a szívemet. Forró és különös. Ez az első csók, ami után várom a következőt."
"Annyi kedvesség szorult beléd, mint egy széttaposott meztelen csigába."
"Ezért aztán, amikor suttogva azt mondja: "Szeretsz engem. Igaz vagy nem igaz?", azt felelem: - Igaz."
2014. március 02. 13:34
6. Egy jelenet, ami megríkatott
Megríkatni, nem ríkatott meg, de eléggé felzaklatott például Prim halála a harmadik könyvben, vagy amikor a másodikban az aréna azon részén vannak, amikor a fecsegőposzáták Prim, Gale és Annie hangján kezdenek el üvölteni és Katniss meg Finnick szinte beleőrül ebbe.
Megríkatni, nem ríkatott meg, de eléggé felzaklatott például Prim halála a harmadik könyvben, vagy amikor a másodikban az aréna azon részén vannak, amikor a fecsegőposzáták Prim, Gale és Annie hangján kezdenek el üvölteni és Katniss meg Finnick szinte beleőrül ebbe.
2014. március 02. 14:59
Cato
Cato
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: