Háború tört ki a Twitteren Perez Hilton és Ariana Grande között, miután a sztárblogger azzal vádolta meg a tinik kedvencét, hogy egy partin kokaint használt. Ariana most jogi lépéseket tervez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perez Hilton droghasználattal vádolta meg Ariana Grandét
2014. február 21. 12:28
2014. február 21. 12:33
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline |
Én elhiszem hogy Arianna ilyet csinál már bocsi de túl tökéletes lenne :/
2014. február 21. 12:37
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
En szerintem Ariana ilyet nem csinalna.
2014. február 21. 12:37
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Menjen a bi..ába a perez hilton.!!
2014. február 21. 12:50
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
Süt a kiírásaiból az irigység! Hogy lehet ilyen szemét és gusztustalan ? Tiszta óvoda Csak mert nem szeret egy adott sztárt,ezért már rögtön mindenféle baromságokat állít róla,csakhogy tönkre tegye. Annyira beképzelt és irritáló ez a pasi. Azzal keres pénzt,hogy másokat lejárat és hazugságokat terjeszt "
2014. február 21. 12:51
Okééé. xdd Egyiknek se adok igazat.. Mert Pereznek meg igaza van hogy nem igaz hogy ennyire gyerekesen kell viselkedniük az Arianatoroknak.. tisztelet a kivételnek.. Arianáról meg el is tudom amúgy képzelni hogy szokott néha drogozni , mert mindig úgy néz ki! Olyan lehangoltan.. a szeme is lekonyul ... ) De ez csak a én véleményem..
2014. február 21. 12:53
Nem tudnám ezt Arianáról elképzelni, Perez eléggé messzire ment ezzel a "bosszúhadjárattal" ahogy a cikk végén meg lett fogalmazva.
2014. február 21. 12:57
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Nem bírom ezt a csajt de a kokaint nem nézném ki belőle. Perez meg jobban tenné ha nem írna hülyeségeket és nem zaklatná Ariana családját is. Szerintem most igaza van Ariana-nak. Viszont a rajongói meg azzal mentek túl messzire hogy Perez kisbabáját megfenyegették, egyáltalán hogy lehet egy kisbabát megfenyegetni?
2014. február 21. 12:59
Selena óta én már senkin és semmin nem lepődnék meg, de az is igaz, hogy Perez Hilton folyton hazudik, és mindenkivel szemétkedik, aki nem nyalizik neki.
2014. február 21. 13:01
Heart U Mi az hogy Selena óta semmin nem lepődök meg? Szabad tudnom ,Selena drogozott? Ő nem azért ment rehabra fogjátok már fel! Nem értitek hogy Lupusa van? -.-"
2014. február 21. 13:04
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Amit Perez csinál az undorító mostanában!
Gagával nagyon jóban voltak erre hátbatámadta mert sikeréhes undorító dög. Most mivel nincs a köztudatba Arianára ugrik. Nézzetek már rá a csajra szerintem még pasival sem volt soha max a plüssállatával :S
Gagával nagyon jóban voltak erre hátbatámadta mert sikeréhes undorító dög. Most mivel nincs a köztudatba Arianára ugrik. Nézzetek már rá a csajra szerintem még pasival sem volt soha max a plüssállatával :S
2014. február 21. 13:04
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Az a baj, hogy Perez Ariana elevenére tapintott a rajongóira tett megjegyzésével, ami a reakciókat tekintve igazolni látszik...
Kokó? Hagyjuk már, ma már Hollywoodban ki nem szívja? Ki nem próbálta ki? Nagyon ennivaló ez a kiscsaj, de egy fidres-fodros ruha, ártatlan tekintet engem nem győz meg. Lehet, a színpadon és a műsorokban baromi bájos, de attól még simán lehet, hogy ez csak egy álszenteskedő imázs.
Perezről meg annyit, hogy lehet, pletykákból tartja fent magát, de nem kis része igaz is, és mivel ő ott van az események központjában, jobban a felszín alá lát, mint egy hitetlenkedő fan. Hollywoodban a drog amúgy se ilyen tabutéma...
Kokó? Hagyjuk már, ma már Hollywoodban ki nem szívja? Ki nem próbálta ki? Nagyon ennivaló ez a kiscsaj, de egy fidres-fodros ruha, ártatlan tekintet engem nem győz meg. Lehet, a színpadon és a műsorokban baromi bájos, de attól még simán lehet, hogy ez csak egy álszenteskedő imázs.
Perezről meg annyit, hogy lehet, pletykákból tartja fent magát, de nem kis része igaz is, és mivel ő ott van az események központjában, jobban a felszín alá lát, mint egy hitetlenkedő fan. Hollywoodban a drog amúgy se ilyen tabutéma...
2 felhasználónak tetszik:
Glamster,
Szandi0820
2014. február 21. 13:06
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Perez Hilton egy gusztustalan ember
2014. február 21. 13:09
Idézet (Delenator2002 @ 2014.02.21. 13:01)
Heart U Mi az hogy Selena óta semmin nem lepődök meg? Szabad tudnom ,Selena drogozott? Ő nem azért ment rehabra fogjátok már fel! Nem értitek hogy Lupusa van? -.-"
OFF
Lupusszal endokrinológiára mennek, nem rehabra. De a lényeg az, hogy nem gondoltam volna róla, hogy valaha egy cikkben fogom olvasni a nevét és a rehab szót.
ON
Perez nem is ért semmihez, abból szerzett hírnevet meg pénzt, hogy másokat ócsárol.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!