Starity

Perez Hilton droghasználattal vádolta meg Ariana Grandét

2014. február 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Háború tört ki a Twitteren Perez Hilton és Ariana Grande között, miután a sztárblogger azzal vádolta meg a tinik kedvencét, hogy egy partin kokaint használt. Ariana most jogi lépéseket tervez.

hirdetés
Perez Hilton droghasználattal vádolta meg Ariana Grandét

Perez Hilton és Ariana Grande között egy kétszemélyes háború bontakozott ki, amely akkor vette kezdetét, amikor a sztárblogger a Grammy-díj kiosztója után csípős megjegyzéseket tett az énekesnő hajára és stílusérzékére. A feldühödött rajongók a Twitteren estek neki Hiltonnak, és még a kisbabáját is megfenyegették.

A blogger az Instagramon osztotta ki az arianatorokat, hogy ők a legrosszabb rajongótábor, és úgy viselkednek, mint a 12 évesek, de a Nickelodeon-sztárt is leszidta, amiért nem regulázza meg a rajongóit és ezzel támogatja ezt a magatartást.

Úgy tűnik, az excentrikus blogger nem a megbocsátás feltétlen híve, ugyanis ezután a Twitteren folytatta az üzengetést, azt állítva, hogy a sztár drogproblémákkal küzd.

„@ArianaGrande Jól vagy? Hallottam, hogy valaki látott kokainozni egy bulin a hétvégén. Maradj távol a drogoktól, Ariana!!!” írta a blogger, majd a lány édesanyjának és bátyjának is küldött egy-egy üzenetet, valamint az Ariana sorozatát vetítő Nickelodeonnak is.

A sztár természetesen nem akarja annyiban hagyni a dolgot, és most azt tervezi, hogy bepereli a bloggert. A Gossip Copnak nyilatkozott forrás szerint semmi nem igaz abból, amit a blogger állít, sőt Ariana annyira drogellenes, hogy még recept nélkül kapható gyógyszereket sem hajlandó szedni.

A zeneipari bennfentesek szerint Perez Hilton bosszúhadjáratának alapvető oka, hogy ő szeretett volna a fiatal tehetség menedzsere lenni, ám miután megkereste és felajánlotta a szolgálatait, visszautasították.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek