Nézzünk 10 olyan sztárt, akik Oscar-szobra nem mindennapi helyeken díszeleg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hol tartják a sztárok Oscar-szobraikat?
2014. február 26. 12:06
2014. február 26. 12:26
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline |
Az ilyen cikkeket imádom a legjobban Az azért elég durva, hogy a WC-ben tartja, de még mindig jobb, mintha direkt arra akarnák felhívni a figyelmet. Az meg nem olyan fura, hogy Jennifer Lawrence a szülei zongoráján tartja, biztos nagyon büszkék rá
2014. február 26. 12:31
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet
mivel passzoltak a vízcsaphoz...
Ez kész. xD
Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy lehet valamiért nagyon ácsingózni, de ha már megvan, veszít az értékéből, jelentőségéből. Nyilván egy átlagembernek sokat jelent ez a szobrocska, de nekik, akik már tehetségükkel kiérdemelték, ezek szerint nem akkora dolog az Oscar-szobor.
Na de azért a klotyóra...? Vagy egy csizmába? Ennél azért nem csak az eszmei, de a piaci értéke is jóval többet ér.
2014. február 26. 12:52
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
"Mivel passzoltak a vízcsaphoz."
Ezen most felröhögtem! xD
Amúgy szerintem ennyire nem kéne rejtegetni őket, bár biztos kínos, ha minden második ember a díjai után érdeklődik. Őszinte szóval mondjuk én is a szekrényem alján tartanám, mert én se szeretek dicsekedni velük
Ezen most felröhögtem! xD
Amúgy szerintem ennyire nem kéne rejtegetni őket, bár biztos kínos, ha minden második ember a díjai után érdeklődik. Őszinte szóval mondjuk én is a szekrényem alján tartanám, mert én se szeretek dicsekedni velük
2014. február 26. 12:59
Viktor0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 221555 offline |
A WC-ben WAU
2014. február 26. 13:20
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Kate Winslet és Russel Crowe kiakasztott!!! Hát azért már no... Egy ilyen szobrot,amit csak úgy nem osztogatnak mindenkinek,bedugni a csirkeólba,vagy a WC-be? Nem hogy kibiggyesztenék a lakásuk legszebb részére,hadd lássa mindenki a ''büszkeségüket'',erre meg beteszik a legigénytelenebb helyre!!! Eszem megáll!!
2014. február 26. 13:23
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
"Lupita Nyong'o, Cate Blanchett és Chiwetel Ejiofor is átveheti a megérdemelt szobrocskáját az est folyamán..." - ez mit jelent? Előre tudni, hogy kik fognak nyerni? Vagy mi? o_O
2014. február 26. 13:45
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (Toxic @ 2014.02.26. 13:23)
"Lupita Nyong'o, Cate Blanchett és Chiwetel Ejiofor is átveheti a megérdemelt szobrocskáját az est folyamán..." - ez mit jelent? Előre tudni, hogy kik fognak nyerni? Vagy mi? o_O
Nem, de a jelöltek listáját ismerjük és gondolom, hogy Courtneyy azokat írta ide, akiket a legnagyobb esélyesnek találják. Vagy csak simán kiemelt három nevet.
Egyébként elég érdekes helyeket találtak ki, bár valamilyen szinten érthető, mert régebbről rémlik, hogy többen is inkább elrejtik valahová, mert egyrészt nyomásnak érzik. Mintha ezután tökéletesen kellene viselkedniük vagy ilyesmi.
Azért a csirkeól meg a WC tényleg elég gáz. Bár ha jobban tojnak a tyúkok, akkor az már befektetés. Drága a tojás.
2014. február 26. 13:48
Idézet (Toxic @ 2014.02.26. 13:23)
Ezek közül csak Cate győzelmében vagyok sicher biztos, mivel az összes létező idei filmes díjat megnyerte. A lényeg az átvehetin van. Ható igei szerkezet, vagyis lehetőség van a cselekvés elvégzésére. Ez az igeforma a feltételes mód egyik fajtáját fejezi ki, viszont ≠ magával a feltételes móddal. ált. isk. 6. osztály
Csirkeól??? Komolyan kinézem Russelből.
2014. február 26. 14:38
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Hát nem semmi XD Jó cikk lett
2014. február 26. 14:44
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
nem csalódtam Jenniferben de egy zongorán? :DDD
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.