A színész fogja játszani a híres duó (Tommy és Tuppence) egyik tagját a BBC új drámájában, a Bűnszövetkezetben. Hosszú évek után pedig az ITV befejezi a Marple-t is, az új jogokkal immár a BBC rendelkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Walliams lesz a BBC új Agatha Christie-drámájának sztárja
2014. március 03. 10:25
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
2014. március 03. 10:40
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15751 Csatolások: 67488 Azonosító: 27941 ![]() |
Kíváncsian várom. Agatha Christie könyveit nem lehet megunni.
Köszi a cikket Sally

2014. március 03. 13:05
![]() |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
Az új projekteknek örülök, pláne, hogy David kapta a férj szerepét, wow, izgalmasan hangzik. Kíváncsi vagyok, mi lesz Jane Marple sorsa. A BBC vajon előveszi-e újra, vagy folytatják amit az ITV elkezdett..? Szerény véleményem szerint ha a BBC át is vállalja a forgatást, akkor nagyobb hangsúlyt fog fektetni a Marple-epizódok hitelességére. Róluk feltételezem, hogy nem kevernek majd bele oda nem illő dolgokat. Arra is kíváncsi vagyok, megtartják-e a castot, pontosabban a Marple-t játszó Julia McKenzie-t, vagy sem. Geraldine-t annyira nem sikerült megkedvelni a közönségnek, hogy lecserélték Juliára, viszont ő sem arat(ott) elsöprő sikert. A legtöbben még mindig Joan Hicksont tartják a No.1 Marple-nek.
David Walliams lapját pedig - ismételten - nagyon köszönöm, a héten igyekszem aktualizálni és informatív biót / filmográfiát írni neki. Sajnálatos, hogy az előző gazdája ennyire nem foglalkozott vele. Volt rá több, mint 3 éve...
David Walliams lapját pedig - ismételten - nagyon köszönöm, a héten igyekszem aktualizálni és informatív biót / filmográfiát írni neki. Sajnálatos, hogy az előző gazdája ennyire nem foglalkozott vele. Volt rá több, mint 3 éve...
2014. március 03. 17:49
![]() |
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 ![]() |
Nem szeretem Agatha-t, mert nem ért a kémiához. Lehet, hogy ezt így nem lehet érteni, de nem pont arra gondolok, amire az emberek elsőnek gondolnának.
2014. március 03. 18:40
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Szeretem a könyveit.

2014. március 03. 19:06
Kíváncsi leszek erre a sorozatra. Biztos, nagyon jó lesz!
2014. március 05. 07:54
Agatha Christie egy legenda. Kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak kihozni a könyvéből.
2014. március 05. 09:56
![]() |
David Walliams lapja immár full. Szóval innentől kezdve nincs bocsánat annak, aki esetleg közli, hogy "nemtomkijez".

Kapcsolódó sztárok

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Ilyen volt a közös munka.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban