A Little Mix is bemutatta Sport Reliefes munkáját, ami nem más, mint a Word Up! című dalhoz elkészített kisfilm.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Little Mix - Word Up!
2014. március 03. 19:12
2014. március 03. 19:20
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Annyira szánalmas, hogy már megint szóba kellett hozni a One Directiont. A one way or another és ennek a klipje teljesen különbözik. Kettős érzelmeket váltott ki az emberekből? Érdekes, mert a videó alatt én csak pozitívumot olvastam.
Szerintem nagyon kis mulatós dal lett, és a kis film is elnyerte a tetszésemet. A lányok gyönyörűek benne!
Szerintem nagyon kis mulatós dal lett, és a kis film is elnyerte a tetszésemet. A lányok gyönyörűek benne!
2014. március 03. 19:22
Egész jó kis dal és a klip is jól sikerült. Nagyon csinosak benne mindannyian.
2014. március 03. 19:23
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Nekem nagyon tetszik.
2014. március 03. 19:41
Hát nemtudom. Személy szerint a dalt sem kedvelem annyira, a klip pedig nekem szinte csak arról szól hogy a lányok rázzák a hátsójukat, ahhoz képest, hogy ez egy ösztönző kampány lenne. Egyébként pedig az Afrikai úttal kapcsolatban is csak annyit, hogy ott akarják hirdetni az egészséges életmódot, ahol az emberek éheznek? WTF? Nem hogy ételt vinnének vagy pénzt adományoznak, odamennek és "lelket öntenek" a gyerekekbe, azzal a céllal hogy egészségesen éljenek? Hát tényleg nagyot csalódtam bennük.
A tetőfok pedig már csak az, hogy ezt az 1D-hez hasonlítják, akikre mondhatnak akármit az emberek, a Red Nose Dayjel és a Children in Need adományszolgálattal tényleg segítenek, nem úgy mint ez a "kampány".
A tetőfok pedig már csak az, hogy ezt az 1D-hez hasonlítják, akikre mondhatnak akármit az emberek, a Red Nose Dayjel és a Children in Need adományszolgálattal tényleg segítenek, nem úgy mint ez a "kampány".
2014. március 03. 20:08
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline |
Imádom ezt a számot A klipp pedig megfelel egy kis ösztönzésnek.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.