Aaron Carter és Hilary Duff még tinédzserkorukban alkottak egy párt, viszont most, hogy Hilary házassága véget ért, Aaron elmondta, hogy vissza szeretné őt kapni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aaron Carter vissza akarja kapni Hilary Duffot
2014. március 06. 22:04
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Hát öregem ennyi idősen esett le a tantusz?! :'D
2014. március 06. 22:57
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
nem tudom... egy ilyen kijelentés után azt várják a sztárok, hogy a cikkben említett majd rohan és akkor happy end?
Hát szerintem ez a világ legpocsékabb bocsánatkérése
Hát szerintem ez a világ legpocsékabb bocsánatkérése
2014. március 06. 23:10
Megválogathatta volna jobban a szavait. Vagyis a helyében pontosabban fogalmaztam volna, mert ahogy a csajok erre reagálnának, azt a szemem előtt látom már. A tiniszerű álmodozásai mellett inkább a jelenre összpontositson, és ne a múltban történt hibáit tegye próbára xy év után. De hát ha ez a célja, és van hozzá mersze, akkor sok sikert neki.
2014. március 07. 09:19
pár hónapja volt szó róla, hogy úszik az adóságban, meghiszem azt hogy most jól jönne neki hilary (pénze)
2014. március 07. 15:00
nem is tudom...jobban meg lehetett volna fogalmaznia mit is akar, melesleg attól hogy elmonja mit akar még Hilary nem fog orhangálni uzána
2014. március 07. 15:29
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Tényleg nagyon későn ébredt fel,mikor már Hilary túl van egy házasságon,és gyereke is van!
Nem hinném én sem hogy ennyi idő után rohanna vissza hozzá!! De ettől függetlenül romantikusnak tartom,hogy a srác harcolna érte!
Persze csak HA tiszták a szándékai!
2014. március 07. 16:18
Kicsit sokáig tartott még rászánta magát hogy visszaszerezze.
2014. március 07. 16:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szerintem aranyos dolog, hogy ezt nem csak saját magának meri bevallani, de az egész világ előtt felvállalja, de szerintem ez a vonat már elment...egy megcsalás megbocsáthatatlan bűn, pláne, ha az embert a legjobb barátnőjére cserélik...és különben is: ki akarna összejönni az első pasijával újra?
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. március 07. 18:23
Sok sikert, bár nem hiszem, hogy erre esély van. Bízom benne, hogy Aaron valóban megváltozott, de az, hogy visszakapja Hilaryt, szinte egyenlő a lehetetlennel. Nem hiszem, hogy Hilary erre bármilyen formában reagálni fog.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. március 07. 19:07
Ha egyszer megcsalta, akkor eléggé tepernie kell ahhoz, hogy visszakapja, mert az ilyet nem könnyen felejti el az ember...
2014. március 07. 20:29
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Hilary nem hiszem, hogy visszafogadja.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!