csatorna: Fox
műfaj: akció, krimi, fantasy
Szereplők:
Ben McKenzie
Sean Pertwee
Robin Lord Taylor
Zabryna Guevara
Erin Richards
Donal Logue
Jada Pinkett Smith
David Mazouz
Camren Bicondova
James Gordonról szóló előzménysorozat. Gotham városában elterjedő bűnözésről fog szólni.
Gotham (2014 - )
2014. március 13. 16:56
![]() |
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 ![]() |

2014. május 06. 21:30
és ez még csak a kezdet jönnek állítólag az X-men sorozatok is..
sok lesz ez már...
Nem gondoltam hogy egyszer ezt fogom mondani de lassan úgy érzem jobb lenne ha vissza kerülnének ezek a hősök és karakterek oda ahova valók a képregényekbe!
most komolyan az a gyíkarcú nyikhaj gyerek lesz Oswald Cobblepot??? pfff nevetséges..
meg most komolyan James Gordonból egy ilyen ki ha énnem odabaszok ha kell előbb ütök mint kérdezek karaktert kell csinálni??? erre szükség van?? sőt igény??? Batmennek tényleg szüksége van erre hogy valósághűen ábrázolják?? hogy ez akár meg is történhet értitek??? nahh mindegy! asszem megint egyedül leszek a véleményemmel!
háá nemtom bennem van a hiba biztos megint...

most komolyan az a gyíkarcú nyikhaj gyerek lesz Oswald Cobblepot??? pfff nevetséges..

meg most komolyan James Gordonból egy ilyen ki ha énnem odabaszok ha kell előbb ütök mint kérdezek karaktert kell csinálni??? erre szükség van?? sőt igény??? Batmennek tényleg szüksége van erre hogy valósághűen ábrázolják?? hogy ez akár meg is történhet értitek??? nahh mindegy! asszem megint egyedül leszek a véleményemmel!

háá nemtom bennem van a hiba biztos megint...

2014. május 06. 21:56
hááá én döntöttem már akkor amikor csak pletykálták hogy forgatják.
Sok lesz ez már!
Azért arra is kíváncsi lennék hogy pl. itt ezen az oldalon hányan olvastak valaha is Batman képregényből legalább egyet. Vagy esetleg DC-t vagy marvel-t vagy akármit Asterixet vagy Kockást! Nem azt akarom mondani ezzel hogy aki nem olvas képregényt az ne nézzen ilyen filmeket sorozatokat amik képregényből készülnek vagy nem élvezheti őket szó sincs erről. De azért szerintem már illene meghúzni egy határt nem a nézőknek mert a nézők ízlését úgy is az határozza meg amit látnak néznek, hanem azoknak akik eladták minden képregény jogát a filmstúdióknak TV-knek és a producereknek akik meg kedvükre alakítják formálják hol lebutítják hol pedig újra gondolják az egész képregény storyt amit egykor néhány kreatív író és művész megálmodott. Vannak kivételek olyan filmek amik jól sikerültek és én nem is vagyok a képregény filmek ellen szinte az összes meg van eredeti DVD-én és a moziban is megnéztem mindet szinte de nálam már van egy határ illetve elég erősen kezdek szelektálni!! Arról nem is beszélve hogy a két rajongói tábor meg vagy egymást vagy a képregényt vagy a képregényfilmeket fikázzák.. vagy éppen egekig magasztalják vagy a képregényt vagy a belőle készült filmet. És ez bántó már egy idő után!
De természtesen mindenki jól jár hiszen milliókat keresnek rajta a TV-ék és a filmstúdiók a rajongók meg úgy is megnézik őket vagy azért mert vakon igénylik ezeket a filmeket vagy azért hogy fikázhassák őket.
Aztán futó szalagon jönnek a képregény filmek a mozikba a Tv-kbe sorozat formájába érkeznek azua Shield sorozat is most micsoda komolyan???pfff és már annyira kapzsi lett mindenki hogy még a Marvel-t is eladták a Disney-nek háááá hol a határ??? DE A PÉNZ az a lényeg!!
de valószínűleg csak az ilyen bolondos embereket zavar ez mint én is vagyok!

Azért arra is kíváncsi lennék hogy pl. itt ezen az oldalon hányan olvastak valaha is Batman képregényből legalább egyet. Vagy esetleg DC-t vagy marvel-t vagy akármit Asterixet vagy Kockást! Nem azt akarom mondani ezzel hogy aki nem olvas képregényt az ne nézzen ilyen filmeket sorozatokat amik képregényből készülnek vagy nem élvezheti őket szó sincs erről. De azért szerintem már illene meghúzni egy határt nem a nézőknek mert a nézők ízlését úgy is az határozza meg amit látnak néznek, hanem azoknak akik eladták minden képregény jogát a filmstúdióknak TV-knek és a producereknek akik meg kedvükre alakítják formálják hol lebutítják hol pedig újra gondolják az egész képregény storyt amit egykor néhány kreatív író és művész megálmodott. Vannak kivételek olyan filmek amik jól sikerültek és én nem is vagyok a képregény filmek ellen szinte az összes meg van eredeti DVD-én és a moziban is megnéztem mindet szinte de nálam már van egy határ illetve elég erősen kezdek szelektálni!! Arról nem is beszélve hogy a két rajongói tábor meg vagy egymást vagy a képregényt vagy a képregényfilmeket fikázzák.. vagy éppen egekig magasztalják vagy a képregényt vagy a belőle készült filmet. És ez bántó már egy idő után!

2014. május 12. 14:19
![]() |
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 ![]() |
Első évados promóciós képek (HQ)

2014. június 24. 09:41
![]() |
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 ![]() |
Már várom, hogy Magyarországon is legyen.
2014. július 16. 21:24
![]() |
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 ![]() |
Egy kis hangulatos teaser
A Bleeding Cool értesülései szerint minden epizódban feltűnik majd egy karakter, aki a fiatal Joker lehet. A tervek szerint minden részben lesz egy virágárus, kártyajátékos, bohóc vagy csak egy fickó hatalmas vigyorral, de közülük csak egyről derül ki majd, hogy melyikük válik minden idők legikonikusabb fiktív gonosztevőjévé. Hol a francban van már az október?!

A Bleeding Cool értesülései szerint minden epizódban feltűnik majd egy karakter, aki a fiatal Joker lehet. A tervek szerint minden részben lesz egy virágárus, kártyajátékos, bohóc vagy csak egy fickó hatalmas vigyorral, de közülük csak egyről derül ki majd, hogy melyikük válik minden idők legikonikusabb fiktív gonosztevőjévé. Hol a francban van már az október?!

2014. július 17. 21:48
Miután megláttam, hogy készül a sorozat nagyon felcsigázott, ugyanis a Batman filmeket imádtam, ezzel együtt Jim Gordon volt az egyik kedvenc szereplőm, és biztosan állíthatom, hogy Gary Oldman hihetetlenül alakította a szerepét a trilógiában. Azonban kíváncsi leszek mit hoznak ki a sorozatból, várom az első részt, meglátjuk, ha tetszik - és lesz rá időm - biztos hogy nézni fogom. Az viszont már egy pozitívum, hogy Ben McKenzie játssza Jim-et, mert szerintem tehetséges színész, viszont egy kicsit furcsának tűnik a Bruce szál, de a Joker részek miatt már most tűkön ülök!

2014. szeptember 18. 03:43
![]() |
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 ![]() |
1x02 - "Selina Kyle" stills

Kapcsolódó sztárok

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.