Starity

Szívhez szóló beszédet mondott Selena Gomez

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 28. 18:08 #1
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
A We Day keretein belül biztatta rajongóit arra a fiatal színész-énekesnő, hogy álljanak ki magukért és tegyenek együtt egy jobb jövő érdekében.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. március 28. 18:10 #2
Dream-Amelia
Dream-Amelia
Muhahahaha

StátuszDream-Amelia még nem állította be a státuszát és nem is fogja
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 132
Azonosító: 222966
Selena milyen aranyos. smileeee.gif Ne változz meg, mi így szeretünk <3
2014. március 28. 18:14 #3
- törölt felhasználó -    
Teljesen igaza van. És legalább igazat mondott.
2014. március 28. 18:14 #4
- törölt felhasználó -    
Ahogy elnézem, leginkább saját magát indította meg, mert nagyon sirdogálós hangja volt. Egyébként meg nem akarok rosszindulatú lenni, de ahhoz képest, hogy arról beszél, hogy önmaga akar lenni, mégis pont úgy hangzik, mintha egy mások által megírt, betanult szöveget mondott volna el.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, SmileyZ
2014. március 28. 18:17 #5
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1781
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Sose tud újdonságot mondani,vagy valamit aminek értelme van. Főleg úgy, hogy ezeket az ilyen tinisztárocskák csak betanulják, és otthon csak azt gyakorolják, hogy hogyan ejtsenek műkönnyeket, de ha az sem megy, szemcsepp.
Idézet
Szexinek kell lenned, aranyosnak, szépnek, az összesnek egyszerre.

Mert a szépség és a szexiség a fontos. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, House Of Wax, menthol
2014. március 28. 18:21 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (ColorBird @ 2014.03.28. 18:17)
Sose tud újdonságot mondani,vagy valamit aminek értelme van. Főleg úgy, hogy ezeket az ilyen tinisztárocskák csak betanulják, és otthon csak azt gyakorolják, hogy hogyan ejtsenek műkönnyeket, de ha az sem megy, szemcsepp. 
Mert a szépség és a szexiség a fontos.  beer.gif

Legalább nem kértek tőle olyan fizikai képtelenséget, hogy legyen okos. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, menthol
2014. március 28. 18:22 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Heart U @ 2014.03.28. 18:14)
Ahogy elnézem, leginkább saját magát indította meg, mert nagyon sirdogálós hangja volt. Egyébként meg nem akarok rosszindulatú lenni, de ahhoz képest, hogy arról beszél, hogy önmaga akar lenni, mégis pont úgy hangzik, mintha egy mások által megírt, betanult szöveget mondott volna el.

Nagyon igazad van!!! Egyetértek.
2014. március 28. 18:25 #8
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
"Megmondják, hogy mit vegyek fel, hogyan nézzek ki, mit mondjak, hogyan kellene éreznem magam." - most jön az a pillanat amikor meg kellene sajnálnunk őt, igaz? Mert szegénykének azért a pár milliárdért nem engedik, hogy azt vegyen fel amit akar? Könyörgöm omg.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, SmileyZ, menthol
2014. március 28. 18:39 #9
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Nem érzem ,szívhez szólónak. Ha ettől ennyire ki van akkor pszichológushoz kell fordulnia. Ráadásul előre megírt volt ,ez se biztos ,hogy ezt is ő akarta rohog.gif
2014. március 28. 18:42 #10
elavan2000
elavan2000
Bexi

Státusztattooed heart
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 9
Azonosító: 218658
Megírták neki, eljátszotta hogy komolyan gondolja, aztán hazament és most várja hogy mindenki imádja és dőljön a pénz.
2014. március 28. 18:43 #11
Erika 18
Erika 18

StátuszCsak te meg én, csak te meg én, a horizonton túl csak te meg én... :)♥
Hozzászólás: 793
Csatolások: 0
Azonosító: 207401
Olyan aranyos a Selena
2014. március 28. 18:45 #12
Viooo
Viooo
visszatérő vendég

StátuszYou should've known I love you Though I'll never say it too much...
Hozzászólás: 444
Csatolások: 73
Azonosító: 221823
Nagyon kedves volt Selena!!!
2014. március 28. 18:45 #13
- törölt felhasználó -    
Emberek! smileeee.gif
Legyetek szívesek olvasni a sorok között! Nem azt mondja, hogy a szépség a legfontosabb, hanem azt, hogy nagy rajta a nyomás, mert mindenkinek meg kell felelnie. Akármennyit is keres, sose lesz olyan élete, mint egy átlagos lánynak, nem mehet el anélkül vásárolni, hogy ne lenne megörökítve, nem bulizhat anélkül, hogy ne írnának róla az újságírók. Oké, Ő választotta ezt az utat, de meglehet nem tudta, mit vállal. Szerintem azért nem kell egyből támadni, mikor semmi rossz dolgot nem csinált vagy mondott.
2014. március 28. 18:45 #14
AngieLively
AngieLively

Státusz"Ha látni akarod a szivárványt, akkor meg kell tanulnod szeretni az esőt!"
Hozzászólás: 905
Csatolások: 22
Azonosító: 166586
Ez mind szép, csak kár, hogy előre megírták neki...
2014. március 28. 18:48 #15
- törölt felhasználó -    
Hmm. Nekem nem tűnt annyira betanultnak vagy megjátszottnak (ha azt vesszük alapul hogy nincs túl sok tehetsége a színészkedéshez...). Különben is ott az UNICEF-nél végzett munkája, így szerintem simán lehet, hogy ezt fontosnak találja, elmondta, és nem írták helyette a szöveget. Ha mégis, attól még gondolhatja ő is így. És az üzenetet valakinek amúgy is közvetítenie kellett, őt pedig sokan szeretik.
2014. március 28. 18:48 #16
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3781
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Leginkább a saját problémáját "írta" le. A videót igaz, hogy nem néztem meg, de ahogy olvastam, önmaga dolgait mondta.
Megmondják, hogy mit vegyek fel, hogyan nézzek ki, mit mondjak, hogyan kellene éreznem magam -mondta Selena. Ebből is mutatja, hogy a világ tudja meg, hogy neki mit kell csinálni és mit csinálnak vele. Igazából az utolsó mondta volt ami hozzánk szólt. A többi szinte magához.
És ez szívhez szóló beszéd?? Az inkább szívhez szóló beszéd mikor egy anyuka a gyereke hátralévő életét írja le, mert a kisfia vagy kislány rákos. Tudom, hogy sok különbség van a két téma között, de ez minden volt csak szívhez szóló nem.
1 felhasználónak tetszik: menthol
2014. március 28. 18:50 #17
- törölt felhasználó -    
Ahhoz képest, hogy azt mondja hogy önmaga akar lenni nekem nagyon úgy hangzik, mint egy otthon betanult szöveg amit nem is ő írt.
2014. március 28. 18:51 #18
- törölt felhasználó -    
Most jön az a rész, hogy hanyatt kéne vágni magunkat attól, hogy ő a kis 21 évével milyen okos, bölcs és tapasztalt? Sajnálom, nekem nem jön össze. Mint sokaknak, nekem is mindig olyan betanult szöveg illetve feltűnési viszketegség fílingem van vele kapcsolatban. Sokszor annyira nyálas amit mond, hogy szinte biztos, hogy a kezébe nyomtak egy szöveget, hogy 'na holnap ezt kéne könnyek között elmondanod' és megkapta érte a jussát. Sajnálom, de én nem veszem be, hogy ez a csaj ilyen. Inkább tűnik úgy, mintha értékelhető zenei illetve filmes karrier hiányában a menedzsmentje egyfajta prófétaként próbálja a köztudatban tartani és el szeretnének indítani egy újabb sztéjsztrong féle lavinát.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, menthol
2014. március 28. 18:52 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Luciana @ 2014.03.28. 18:45)
Emberek! smileeee.gif 
Legyetek szívesek olvasni a sorok között! Nem azt mondja, hogy a szépség a legfontosabb, hanem azt, hogy nagy rajta a nyomás, mert mindenkinek meg kell felelnie. Akármennyit is keres, sose lesz olyan élete, mint egy átlagos lánynak, nem mehet el anélkül vásárolni, hogy ne lenne megörökítve, nem bulizhat anélkül, hogy ne írnának róla az újságírók. Oké, Ő választotta ezt az utat, de meglehet nem tudta, mit vállal. Szerintem azért nem kell egyből támadni, mikor semmi rossz dolgot nem csinált vagy mondott.

1. Ha annyira zavarná a hírnév meg a nyomás, nem akarna mindig az aktuálisan épp legmenőbb emberkékkel lógni, hogy beszéljenek róla.
2. Hamarosan újra tudja majd élvezni a névtelenséget, mert már most tök irreleváns a csaj, és már az sem igen segít rajta, hogy megint előrángatta Justin Biebert a kalapból.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, House Of Wax, menthol
2014. március 28. 18:54 #20
Sely64
Sely64

StátuszSoha ne hagyjon el benneteket a remény! - Éhezők Viadala
Hozzászólás: 517
Csatolások: 0
Azonosító: 210448
Luciana egyetértek! smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!