Öt évvel a világhírű popénekes halála után egy posztumusz album megjelenését közölték. Az Xscape nevű korong lesz a második korong, melyet az énekes halála után jelentetnek meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új Michael Jackson-album a láthatáron
2014. április 01. 11:58
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline |
Ezt Tumblr-ön találtam:
Michael Jackson’s new album 2014 Tracklist :
"Escape"
“Slave To The Rhythm”
“Chicago”
“Do You Know Where Your Children Are”
“A Place With No Name”
“She Was Lovin’ Me”
“Blue Gangsta”
“Love Never Felt So Good”
Hát, nem is tudom. Iszonyúan várom és kíváncsi vagyok *-*, de azért... szóval annyira azért nem örülök, hogy producerek átalakítják a dalokat...
Michael Jackson’s new album 2014 Tracklist :
"Escape"
“Slave To The Rhythm”
“Chicago”
“Do You Know Where Your Children Are”
“A Place With No Name”
“She Was Lovin’ Me”
“Blue Gangsta”
“Love Never Felt So Good”
Hát, nem is tudom. Iszonyúan várom és kíváncsi vagyok *-*, de azért... szóval annyira azért nem örülök, hogy producerek átalakítják a dalokat...
2014. április 01. 12:10
Mennyi bőrt akarnak még MJről lehúzni? Szegény már majdnem öt éve halott, de még mindig jelennek meg róla bizarr hírek, és adják ki a dalait.
2014. április 01. 12:25
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3097 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Hát nem tudom, szeretem a dalait, napi szinten hallgat. Timbot is szeretem, de valahogy akkor jönne be igazán, ha a dalok non profit alapon jönnének ki. Ami ugye nevetséges üzletileg. Biztos vagyok benne, hogy egy raklapra való kiadatlan nótája van. Egyrészt jó lenne, ha a mai tinik is ismernék(nem remixelve) a dalait, de valószínű, hogy számukra már nem trendi a dalok hangzásvilága. Ezért gyúrják át, én félek ettől meg kell hogy mondjam.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. április 01. 14:37
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3293 Csatolások: 6254 Azonosító: 24869 offline |
Idézet
A lemez 8 új dalt fog tartalmazni, melyeket még sosem hallhattak a rajongók.
A rajongók már hallották. (gyorsan hallgassátok, mert gyanítom, le fogják gyakni az összeset a szervek...)
Xscape
Slave To The Rhythm
Blue Gangsta
Do You Know Where Your Children Are
satöbbi .. keressen rájuk, akit érdekel
Idézet
Természetesen a posztumusz album deluxverzióban is elérhető lesz, melyen a dalok eredeti formájában lesznek hallhatóak.
HÁLISTEN!!! Hatalmas pirospont. A Michael nélkül készült utómunkálatok csapnivalóak. Az eredeti, "félkész"-nek titulált Hold My Hand is ezerszer jobb, mint a hivatalos Akon-féle verzió. A This Is It-et is jól el---fütty--ták ... és még sorolhatnám.
2014. április 01. 14:38
Hát kíváncsi leszek rá. Amúgy Michael pont a szülinapomon halt meg, csak úgy érdekesség.
2014. április 01. 15:16
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Idézet (Éowyn @ 2014.04.01. 14:37)
A rajongók már hallották. (gyorsan hallgassátok, mert gyanítom, le fogják gyakni az összeset a szervek...)
Xscape
Slave To The Rhythm
Blue Gangsta
HÁLISTEN!!! Hatalmas pirospont. A Michael nélkül készült utómunkálatok csapnivalóak. Az eredeti, "félkész"-nek titulált Hold My Hand is ezerszer jobb, mint a hivatalos Akon-féle verzió. A This Is It-et is jól el---fütty--ták ... és még sorolhatnám.
Xscape
Slave To The Rhythm
Blue Gangsta
Egyetértek! Csak lerontják ezeket a dalokat, és elveszítik azt a jól ismert Michael-hangzást amit már megszoktunk.
Michael örökre!
Éowyn
2014. április 01. 15:40
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline |
Nagyin kiváncsi vagyok rá''
2014. április 01. 15:58
engem nagyon is érdekels ez a album, lehet h meg is veszem
2014. április 01. 16:09
dreloadedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 157763 offline |
A Slave to the Rhythm (Timbaland verziója) hallható a Sony Xperia Z2 promo videójában.
http://www.youtube.com/watch?v=VZ9HkICDuOI&list=PL7CrlqRu8QgRGoKpUrIHsliuYQ9Yd9QdX&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=VZ9HkICDuOI&list=PL7CrlqRu8QgRGoKpUrIHsliuYQ9Yd9QdX&feature=share
2014. április 01. 16:18
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Idézet (holembo @ 2014.04.01. 15:57)
Haha. Gaga felélesztette, erre jön az album.
Nyilván Gaga a lényeg a történetben. Jesszus.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Earth Song
2014. április 01. 16:26
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Olyan nincs, hogy "akikkel szívesen dolgozott volna", nem tudhatják. Azok a dalok, amik nem lettek kiadva okkal nem lettek kiadva. Michael maximalizmusát ismerve minden posztumusz kiadást fölöslegesnek tartok. Ha érintetlenül lennének hagyva, akkor azért, így pedig azért, mert nélküle nyilván nem fognak összehozni olyan munkát, amit nyugodt szívvel kiadott volna és nagyon komolyan vette az ilyesmit.
Éowyn
2014. április 01. 18:08
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3293 Csatolások: 6254 Azonosító: 24869 offline |
Idézet (janet7 @ 2014.04.01. 16:26)
Olyan nincs, hogy "akikkel szívesen dolgozott volna", nem tudhatják. Azok a dalok, amik nem lettek kiadva okkal nem lettek kiadva. Michael maximalizmusát ismerve minden posztumusz kiadást fölöslegesnek tartok. Ha érintetlenül lennének hagyva, akkor azért, így pedig azért, mert nélküle nyilván nem fognak összehozni olyan munkát, amit nyugodt szívvel kiadott volna és nagyon komolyan vette az ilyesmit.
Igazad van.
De azt is hozzátenném, hogy vannak olyan dalok (egy-egy albumra rengeteg készült), amelyek azért nem kerültek fel az albumra, mert már egyszerűen nem fértek rá
2014. április 01. 19:30
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Nem tudom mi fog kisülni belőle de minden esetre meghallgatom.
2014. április 01. 20:03
Idézet (hellorl @ 2014.04.01. 16:18)
Nyilván Gaga a lényeg a történetben. Jesszus.
nyilván bele kell pofáznod:D jesszus.
(azt írok amit akarok, akár a pandák párosodásáról is írhatnék... nem nagyon szeretnek párosodni, jó lett volna ha valaki szülei is hasonlóan gondolkodtak volna...)
2014. április 01. 22:38
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Idézet (holembo @ 2014.04.01. 20:03)
nyilván bele kell pofáznod:D jesszus.
(azt írok amit akarok, akár a pandák párosodásáról is írhatnék... nem nagyon szeretnek párosodni, jó lett volna ha valaki szülei is hasonlóan gondolkodtak volna...)
Olyan korlátolt és alpári vagy, hogy az már nevetséges. Húzzál már el innen, ne mocskold be a cikkemet az ide nem illő, nyomorék kommenteiddel. Az oltásod meg ultragáz, gondolom 1 óra gondolkodás után jöttél rá. Szerezz életet előbb, azt javaslom.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Itt a nyers felvétel.